Мені сподобалась. Багато корисного, але, щоб ті ідеї реалізувати, то треба мінєти майже увесь гардероб. Дорогувато виходить.
Нещодавно прочитали цю книгу Лілії Дубінської. І дуже від неї в захваті. Наша українська книга, а написана так толково. Без лишнього, на відміну від американських, але багато чого корисного там є. Для тих хто цікавиться позитивним батьківством книга піде на ура. Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk
А я прочитала "Цветы на чердаке", яку колись давно тут обговорювали Все відкладала її через анотацію, але книга сильна, дуже сильна. Мені ця історія більше про материнську любоввиявляється гроші можуть знищити навіть її. А перед тим читала "Сандалове дерево". Найцікавішими тут були описи саме Індії, чогось мені забракло в цій книзі, навіть сюжет по суті не згадаю, але для розвантаження можна й почитати.
Прочитала Дж. Моес "Девушка, которую ты покинул", рекомендую - цікаво йдуть 2 розповіді про двох жінок, а пов'язує їх одна картина. Ну і хепі енд, що теж приємно. Тепер думаю ще щось почитати в цього автора
з того, що читала, по бізнесу сподобалося "Монархия предпринимателя. Как стать царём?" Балашова, "Богатый папа, бедный папа" Кійосакі, популярно-наукова "Космос" Карла Сагана (написано доступніше, ніж Стівена Хокінга - коли читала Хокінга, то трохи бракувало розуміння фізики, хоча теж цікаво), по психології цікаві книги в Дейла Карнегі (я читала тільки "Як перестати хвилюватися та почати жити"), іще цікава книга "Фізика майбутнього" Мічіо Кайку. Іще багато чула, але ще не читала "Зброя, мікроби і харч: Витоки нерівностей між народами" Джареда Даймонда.
Хто любить серйозного плану літературу, де потрібно читати і думати, згадувати та відгадувати авторські алюзії та ремінесценції, то раджу Євгена Пашковського "Щоденний жезл". Твір без розділових знаків, своєрідний потік свідомості та підсвідомості, плин думок, образів. В моїй пам'яті залишив слід, бо, загалом, - це про наше українське буття. ПС. В тексті є уривок, де автор згадує, що коли він у 90- ті проходить по вулиці і бачить, як люди продають на вулиці все, що мають вдома, щоб заробити, хоч якісь гроші. То автор пригадує:"Ти йдеш по вулиці, бачиш цих всіх людей і розумієш, що відрізняєшся від них лише тим, що тобі вже нічого продавати"(приблизна цитата). ППС. Нічого не можу з собою зробити, бо завжди цю фразу пригадую, коли бачу, як люди продають щось(такі прості речі з дому, думаю ви бачили, то зрозумієте про що я) на імпровізованому ринку біля Привокзальної. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Можливо щось про бізнес і т.п.? Шлях Virgin, Діяти як переможець, думати як переможець, Сила звички, Вийди за межі, Rework, Зроби це зараз, Е. Берн Ігри, у які грають люди.
читайте "До зустрічі з тобою" теж класний роман, читається легко,затягує так, що мені аж хотілось відкладати трошки щоб не так швидко закінчилась книга..люблю такого типу книги і фільми!)
а ще рекомендую, класна Гійома Мюссо "поклик янгола"...цікавий детектиний сюжет, і любов там є, і читається то на одному диханні) --- дописи об"єднано, 7 Липень 2016 --- та?читали ?
а ще може хто розрадить мене люблю я читати, а особливо якшо книжка файно "йде" але з пам"яттю в мене шось не лади, швидко забк\уваю імена головних героїв, сюжет можу плутати з іншими, і місцями шось і забути шо там було в тій книжці...і то стосується не лише тих книжок, які "не пішли",а й тих які я "проковтнуа"(( шо то я така безпам"ятна виходить,чи то в усіх так?? а то жаль, я стараюсь, читаю шось, а воно з тої голови десь дівається.... з тим шось можна зробити...??