Що читаємо? (2)

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Virchuk, 2 Вересень 2013.

1. angelskipi

angelskipi Active Member

Відповідь: Що читаємо? (2)

Взялась за «Адюльтер» Пауло Коэльо .

2. fiesta

fiesta Well-Known Member

Почала "Танго смерті" Ю. Винничука. Така класна львівська мова! Відразу згадую, що чула від баби, від мами, а що і сама говорю...

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я також почала його читати. Звісно почала з "Алхіміка". Дуже до душі припав твір. Його суть, філософія, викликала багато міркувань. Зараз хочу ще щось почитати, але не дуже часу на то є.

4. angelskipi

angelskipi Active Member

"Алхіміка" прочитала давніше, ще в планах "Вероніка вирішує померти".

5. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дочитала я Енн із Зелених Дахів і почала Емілі з Місячного Серпа. Буває, що чимось ці книги схожі, але водночас різні. В Емілі нема таких довжелезних роздумів і фантазувань, як у Енн. Інколи вони втомлювали, але це була така особливість маленької дівчинки. Емілі мені сподобалась не менше, а може й більше:)

6. Naikohanisha

Naikohanisha Member

і як враження?
    бо так хочу почитати...а ніде знайти не можу шоб купити...
    підкажіть чи хоч варто шукати :)

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Дуже сподобалась "Таємна історія" Донни Тарт про драматичні події в американському університеті, розв"язка для мене стала зовсім неочікуваною.
    Трохи затягнутий опис переживань головного героя, але в цілому дуже цікаво.

8. preciosa

preciosa Well-Known Member

І я б хотіла Бруно Фереро прочитати. Навіть написала на мейл видавництва, що хочу купити електронну версію, але не відписали. ..

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

У мене є "Ваші діти..", можу без питань дати почитати або на якусь іншу поміняти :)

10. бетменша

бетменша Well-Known Member

так, класна книга. Інтелектуальний детектив, але читається досить легко.
    В мене свіжі враження від "ледяного убийцы" Камілли Лекберг. Хто любить легкі ненапряжні детективи з сімейними таємницями і особливою скандинавською атмосферою, тому має сподобатись

11. Vероніка

Vероніка Never give up

Ви напевно мали на увазі "Льодяну принцесу" про письменницю Еріку ?

12. бетменша

Тьфу ти! точно-точно "Льодяна принцеса", дякую що виправили. Еріка і Патрік в головних ролях))

13. Katrine

Katrine Member

Вчора закінчила читати "В канун Рождества" Розамунди Пілчер - дуууже сподобалась! Така легка і світла історія про те, що, незалежно від обставин, ситуацій в житті, все проходить, міняється, і завжди в кращу сторону. Історія про різні види любові, різні долі, різні покоління, але дуже тепла і гарна. Рекомендую!

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я закінчила читати "Кулінарні фіглі" Марії Матіос. Почала давно, але зрозуміла що просто так сидіти читати не варто, почала "конспектувати" різні рецепти, а деякі навіть "втілювати" у життя.
    Приємно читати книжку написану живою, рідною мовою. Так по-домашньому і рідному;)

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я із задоволенням дочитала Нестлінгер Крістіне "Маргаритко,моя квітко".

16. бетменша

В цієї письменниці є ще гарна книжка побідного плану "Обзивають мене Мурахоїдом". Раджу

17. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Наразі читаю "Бледна как смерть",автор Маунтін Фіона, дуже подобається, це щось середнє між сучасним детективом і історичним романом. З задоволенням почитала б щось подібне.
    Ще з недавно читаного Уилки Коллинз "Муж и жена", теж дуже непоганий роман.

18. Burberry

Burberry Well-Known Member

Я дочитала "Марш Радецького" Йозифа Рота. Загальні враження дуже позитивні, так якось тонко описана ця психологія героїв, переклад взагалі чудовий. Взагалі книга про австрійську армію в передвоєнний період, занепад імперії, звичаї і міркування тогочасних людей, ну якось так)) Далі читатиму "Гробівець капуцинів" того ж таки Рота.

19. orange girl

orange girl Well-Known Member

Купила "Фортеця для серця" О. Печорної. Ото думаю, що сьогодні ввечері почну читати

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

оо, теж давно хотіла їїх почитати, але книжку якось не хочеться купувати, а от в онлайні би почитала. Може хтось має посилання де можна скачати для читання на читалці?

20. Hexe

Hexe Well-Known Member

можливо вам сподобаються Кейт Мосс "Гробниця" і "Лабіринт" (тільки от непам"ятаю, здається Лабіринт тре першим читати) мені дуже сподобались книги, читала на одному подиху до пізньої ночі.