Відповідь: Що читаємо? (2) Я дочитала Фелікс Австрія, сподобалось, але, щоб ох та ах, то немане дуже люблю відкриті кінцівкиПроте надихнулась стародавніми рецептами, тепер хочу почитати книгу Осипи Заклинськоі"Кухня вітаміннова", звідки черпала інформацію Софія. Хтось іі читав і використовував на практиці? Почала читати Цинамонові крамниці Шульца. Гарна мова,але забагато описів. А ще паралельно читаю спогади Данути Валенси, але чи переклад не той, чи що, якось дуже все прямолінійно і по-простяцьки. Останнім часом я читала все підряд:прочилала Джейн Остін Доводи рассудка, така цікава епоха, все так гарно аристократично виписано.А ще перед тим вирішила спробувати Бредбері, хоч не люблю фантастики, але було цікаво для загального розвитку. Прочитала Марсіанські хроніки. Наразі на цьому зупинюсь...
Відповідь: Що читаємо? (2) О, а я поки що її відклала. Треба ще раз спробувати прочитати. В мене деколи бувають такі прориви. «Фердидурке» Гомбровича мені вдалось прочитати з третього разу. Також нещодавно його прочитала. Гарна жіночий роман. Деколи чогось такого хочеться. Про лябов ))) Але не попсу.
Відповідь: Що читаємо? (2) Хижина - Янг Уильям, зараз десь на 50ст., я в захваті, дійсно є над чим замислитись.
Відповідь: Що читаємо? (2) Я недавно прочитала і чоловіка підсадила супер книга))) така собі притча...
Відповідь: Що читаємо? (2) Соло для Соломії В.Лиса - за стилем схоже до його ж Століття Якова, і історія так само про цілий шмат життя людини - від народження до старості. Мені і те, і те сподобалось. Я собі уявила дуже чітко ту просту сільську вродливу жінку Соломію з її непростою життєвою історією. Дивно було усвідомити, що вже у 25 років вона стільки пережила і вважалась в той час дорослою і досвідченою жінкою (не те, що зараз- 25 років - це ще юність, можна сказати). Мене в кінці книжки аж пробило на сльози (чи то настрій такий якраз був чи що, але в будь-якому випадку час за читанням цієї книжки точно не був витраченим даремно).
Відповідь: Що читаємо? (2) Домучила я "Атлант розправив крила". У авторки була гарна правильна ідея,яку я особисто повністю підтримую. АЛЕ як це все "розмазано" по 3-х томах:rus: Як на мене, то однієї книги було би досить. Одне й те саме "обсмоктується" з різних боків. Каюсь, промову Джона Галта в основному проглянула не читаючи. Ну і ще мені не сподобався стиль написання, по-російськи він називається "выспренный", чомусь саме це слово крутиться в голові, коли згадую книгу. Особливо в моментах, де описуються емоції. Моя оцінка "3" за занудність і затягнутість.Вміння вчасно закінчити стосується і письменника також.
Відповідь: Що читаємо? (2) мені страшенно сподобалась книжка. Софія просто молодець!!! а кінцівки такої я зовсім не очікувала. зараз в процесі"Привид безрукого ката" Андрія Процайла. такий собі детективчик середньовічно-сучасний.
Відповідь: Що читаємо? (2) Начиталась вчора наніч детектив, і в результаті півночі снились кошмари. Дала собі обіцянку, що вранці все видалю, але сьогодні вже передумала. Кого зацікавило - це "Гострі предмети" Гілліан Флін. Ще планую прочитати її бестселер "Та, що зникла" (рос. Исчезнувшая, на днях прем'єра екранізації).
Відповідь: Що читаємо? (2) Дізнавалась сьогодні в видавництві скільки коштує "Літопис самовидців" Забужко... Кхм... 120,0 грн. Нуу, ще подумаю трохи і, мабуть, куплю. Подобається мені як пише Забужко. Але ж 120,0 грн.-нівроку, нє?
Відповідь: Що читаємо? (2) нє, я тут зуби точу на Codex Seraphinianus. а він вартує 80 євриків і це всього лиш гарні картинки і не більше. не читабельне (в прямому значенні слова) http://replika.com.ua/ru/6_kultura/kodeks_serafini_samaya_strannaya_kniga_v_mire
Відповідь: Що читаємо? (2) збірки оповідань "Старі люди", "Жінки їх чоловіків", "Сьомга". читала вже давно, коли вони були видані. але ці оповідання на "любітєля". я таке люблю, комусь може бути нудно. п.с..тре перечитати, бо вже половину забулось
Відповідь: Що читаємо? (2) прорвало мене на класику жанру, купила сьогодні "Фауста" і 451 Бредбері, залишилось дочитати Данте La divina comedia (залишився мені розділ Il paradiso)
Відповідь: Що читаємо? (2) От Рея Бредбері з задоволенням почитала, це любимий автор з дитинства після Всеволода Невстайка
Відповідь: Що читаємо? (2) "Уличный кот по имени Боб" Джеймс Боуэн. Людина і кіт... на вулицях Лондона. Волоцюги, які знайшли один одного. Немає в цьому романі великої літературної цінності, але підкуповує душевність і тепло. Це реальна історія, яка подарувала промінь надії. Щира автобіографічна розповідь без пафосу та перебільшень. Бонус, кіт Боб і Джеймс http://relaxic.net/street-cat-named-bob/
Відповідь: Що читаємо? (2) Читала уличного кота- очень понравилось! Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Відповідь: Що читаємо? (2) MorsImmortalis, а то правда, що Сьомга дуже і дуже насичена описами відвертих сцен?
Відповідь: Що читаємо? (2) це напевне остання книжка яку б я тепер читала....хіба вже як зовсім з розуму зійду...і читати нічого буде хоча зараз як ніколи напевно КУПИСЬКО книг які я планую прочитати, маю аж цілий список, але доця ну ніяк не дається мені до них добратись