Що читаємо? (2)

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Virchuk, 2 Вересень 2013.

1. Burberry

Burberry Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо? (2)

Я дочитала Фелікс Австрія, сподобалось, але, щоб ох та ах, то нема:)не дуже люблю відкриті кінцівки:)Проте надихнулась стародавніми рецептами, тепер хочу почитати книгу Осипи Заклинськоі"Кухня вітаміннова", звідки черпала інформацію Софія. Хтось іі читав і використовував на практиці?
    Почала читати Цинамонові крамниці Шульца. Гарна мова,але забагато описів. А ще паралельно читаю спогади Данути Валенси, але чи переклад не той, чи що, якось дуже все прямолінійно і по-простяцьки.
    Останнім часом я читала все підряд:прочилала Джейн Остін Доводи рассудка, така цікава епоха, все так гарно аристократично виписано:).А ще перед тим вирішила спробувати Бредбері, хоч не люблю фантастики, але було цікаво для загального розвитку. Прочитала Марсіанські хроніки. Наразі на цьому зупинюсь...

2. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

О, а я поки що її відклала. Треба ще раз спробувати прочитати. В мене деколи бувають такі прориви. «Фердидурке» Гомбровича мені вдалось прочитати з третього разу.
    Також нещодавно його прочитала. Гарна жіночий роман. Деколи чогось такого хочеться. Про лябов ))) Але не попсу.

3. whisper

whisper Well-Known Member

Хижина - Янг Уильям, зараз десь на 50ст., я в захваті, дійсно є над чим замислитись.

4. Mammy

Mammy Well-Known Member

Я недавно прочитала і чоловіка підсадила ;) супер книга))) така собі притча...

5. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

шикарна книга і дуже повчальна

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Соло для Соломії В.Лиса - за стилем схоже до його ж Століття Якова, і історія так само про цілий шмат життя людини - від народження до старості. Мені і те, і те сподобалось. Я собі уявила дуже чітко ту просту сільську вродливу жінку Соломію з її непростою життєвою історією. Дивно було усвідомити, що вже у 25 років вона стільки пережила і вважалась в той час дорослою і досвідченою жінкою (не те, що зараз- 25 років - це ще юність, можна сказати). Мене в кінці книжки аж пробило на сльози (чи то настрій такий якраз був чи що, але в будь-якому випадку час за читанням цієї книжки точно не був витраченим даремно).

7. agatha

agatha Member

Домучила я "Атлант розправив крила". У авторки була гарна правильна ідея,яку я особисто повністю підтримую. АЛЕ як це все "розмазано" по 3-х томах:rus: Як на мене, то однієї книги було би досить. Одне й те саме "обсмоктується" з різних боків. Каюсь, промову Джона Галта в основному проглянула не читаючи. Ну і ще мені не сподобався стиль написання, по-російськи він називається "выспренный", чомусь саме це слово крутиться в голові, коли згадую книгу. Особливо в моментах, де описуються емоції.
    Моя оцінка "3" за занудність і затягнутість.Вміння вчасно закінчити стосується і письменника також.:girl_haha:

Останнє редагування: 22 Вересень 2014
  8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

мені страшенно сподобалась книжка. Софія просто молодець!!!
    а кінцівки такої я зовсім не очікувала.

зараз в процесі"Привид безрукого ката" Андрія Процайла. такий собі детективчик середньовічно-сучасний.

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Начиталась вчора наніч детектив, і в результаті півночі снились кошмари. Дала собі обіцянку, що вранці все видалю, але сьогодні вже передумала.
    Кого зацікавило - це "Гострі предмети" Гілліан Флін. Ще планую прочитати її бестселер "Та, що зникла" (рос. Исчезнувшая, на днях прем'єра екранізації).

10. agatha

agatha Member

Дізнавалась сьогодні в видавництві скільки коштує "Літопис самовидців" Забужко... Кхм... 120,0 грн. Нуу, ще подумаю трохи і, мабуть, куплю. Подобається мені як пише Забужко. Але ж 120,0 грн.-нівроку, нє?

11. MorsImmortalis

нє,

• Подобається Подобається x 1
  12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, а що ви ще читали С.Андрухович? Поділіться враженнями.

13. MorsImmortalis

збірки оповідань "Старі люди", "Жінки їх чоловіків", "Сьомга". читала вже давно, коли вони були видані. але ці оповідання на "любітєля". я таке люблю, комусь може бути нудно.

п.с..тре перечитати, бо вже половину забулось

14. strochka

strochka Member

прорвало мене на класику жанру, купила сьогодні "Фауста" і 451 Бредбері, залишилось дочитати Данте La divina comedia

15. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

От Рея Бредбері з задоволенням почитала, це любимий автор з дитинства після Всеволода Невстайка

16. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

"Уличный кот по имени Боб" Джеймс Боуэн. Людина і кіт... на вулицях Лондона. Волоцюги, які знайшли один одного. Немає в цьому романі великої літературної цінності, але підкуповує душевність і тепло. Це реальна історія, яка подарувала промінь надії. Щира автобіографічна розповідь без пафосу та перебільшень.

17. redfox

redfox New Member

Читала уличного кота- очень понравилось!

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

MorsImmortalis, а то правда, що Сьомга дуже і дуже насичена описами відвертих сцен?

19. Naikohanisha

Naikohanisha Member

це напевне остання книжка яку б я тепер читала....хіба вже як зовсім з розуму зійду...і читати нічого буде :)
    хоча зараз як ніколи напевно КУПИСЬКО книг які я планую прочитати, маю аж цілий список, але доця ну ніяк не дається мені до них добратись :)

20. MorsImmortalis

є трохи, але до "50 відтінків..." ше далеко