Що читаємо? (2)

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Virchuk, 2 Вересень 2013.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо? (2)

прочитала СПІН уїлсона
    охххх, як я боюсь того відчуття величі простору, ледве її прочитала
    цікава дуже, сильна
    але ж так страшно уявляти - шо там ЗА нашою сонячною системою?

2. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

О, так, це було останнє, з мого прочитаного (читала по наводці когось з дівчат тут, на форумі, але вже забула чиїй :girl_blush2:). Книгу дуже сильна, з "думаючих романів" (є в мене такий жанр), досить важка. Багато на що змушує подивитись інакше... Не буду розкривати інтриги - справді прочитати вартує!

3. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

А я дочитала вже.... Шо сказати, я сплакалась наніц. Так, і таке присутнє в житті, уви, але якшо у вас депресія, авітаміноз або інші кризи - не читайте.....направду.

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я в захопленні.... Не думала, що так зачитуватимусь історичною книгою. Може, справа у тому, що вона пасує мені до теперішніх відчуттів... Тим, кому цікаво ще раз переглянути дискусію про "братні руські народи", про походження українців (особливо з точки зору імперської Росії) - раджу Є. Наконечного "Украдене ім'я: чому русини стали українцями". Я на половині книжки, але вже пару вечорів засинаю над нею.

Останнє редагування: 8 Лютий 2014
  6. Vероніка

Vероніка Never give up

А для мене цей роман абсолютно позитивний, хоч і з сумними моментами. Навіть надихнув мене, як і героїню, яка почала розпочала нове життя. :girl_wink:

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Журнал Полины Жеребцовой (россиянки, которую бомбили россияне...)
    Мене зачепив.
    Зараз почала книгу Робін Хобб з серії !Сага о живых кораблях", це фентезі. Спочатку здалось занудно-затягнутим, але потім все як понеслось!...Давненько з таким захопленням не читала.
    Ще з іншого жанру - "Метро 2033". Це вже фантастика :). А взагалі я "всеядна". Не люблю тільки любовних романів, хоча й тут є виключення - але то класика жанру...

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

О мені "Метро" дуже подобалось читати, особливо першу частину. Потім кожен раз десь їдучи в метро, я собі уявляла його постапокаліпстичний стан - і мурашки по шкірі :). Ще якось взялась потім як аудіокнигу слухати, але "не пішло".

9. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Прочитала "Любовник", буду читати Шлінка ще)
    А відносно фільму - мала на увазі, що мені особисто фільм рідко подобається більше, як книга. Головна героїня , згідна повністю, дуже вдало зіграна, як на мене, абсолютно точно відобразила написане автором

10. Kvakywa

Kvakywa Member

Закінчила читати Ірен Роздобудько "ЛСД"

І дуже двоякі в мене відчуття. З одного боку дивлячись на сучасний світ і ту величезну кількість реаліті шоу що зараз є закрадається думка а може й справді у світі існує такий собі закритий заклад для виховання тих ідеальних дружин. Але відразу напрошується питання: для кого вони ідеальні? Для чоловіків? Мені здається що більшість чоловіків надають перевагу жінкам з характером. А такі сірі мишки швидко набридають.
    А з другого боку якось і не вразило. Можливо я чекала чогось більшого? В будь-якому випадку варто прочитати)))

11. natorella

а я нині, повиганяла дітлашню поки не виревілась, не заспокоїлась
    катарсис забезпечила
    дяку,дівчата

12. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

А я люблю читати Люко Дашвар. Першу книжку цього автора я прочитала "Мати все". Чесно - в один момент я отримувала задоволення від читання а інколи мене злили герої книги.
    Нуу....мені взагалі дуже подобається читати романи Л.Дашвар, хоч інколи вони для мене важкуваті:girl_smile:

13. Insolence

Insolence Living The Dream

А мені то таке "кльозетно/поїздове" чтиво на один раз. Нічого з її романів мені в голові не відкладається. Вдруге б не перечитувала.[
    ..
    UPD. А хто читав Дена Брауна "Інферно", чи знайшли його укр.мовою у форматі fb2, бо я тільки російською знаходжу.

14. natiok

natiok Member

я вчора дочитала. Про книжку, читається легко і швидко. Заставляє переосмислити деякі речі, звернути увагу на те, що здається непомітним і сприймається як належне. Про почуття, яке залишає величезний слід у серці, про кохання двох зовсім різних людей. Дуже цікаво читати, слідкувати за розвитком їхніх стосунків, й зародженням почуттів. Кінцівка, особисто для мене неочікувана, все ж я до останнього сподівалася на якесь чудо, роман виявився реалістичнішим... Дякую дівчатам за рекомендації!

Останнє редагування: 11 Лютий 2014
  15. Vероніка

Vероніка Never give up

Уітлі Страйбер "Післязавтра" - глобальна екологічна катастрофа спіткала людство. Як в цей тяжкий період подолати свої страхи і продовжувати боротись за цінності, такі різні для кожного з нас.
    Дуже цікавий, проста доступна мова. Так поспішала, що прочитала за один вечір.

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Читаю збірку Шлінка - ніяк не було часу, а коли сіла читати, то часу вже нема ні на що інше:girl_haha: Дуже мені сподобався його стиль. Примушує працювати головою, фантазувати. Часто кінець оповідання є різким і за нове братися не хочеться, поки попереднє не обдумане:girl_in_dreams:
    Ерік Сігал "Історія кохання" - на один вечір. Непогано, але і не вразило. Досить банальна історія:d23:
    Стефані Майєр "Гостья" - не домучила. Ненавиджу залишати книги недочитаними, але цю подужати не можу. Може колись, якось.. Поки що не стираю..

17. Hermosa

Hermosa New Member

Почала читати книги М.Кідрука -"Мексиканські хроніки", "Навіжені в Перу", "Любов і піран"ї" - історії пригодницького жанру про подорожі Південною Америкою.

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А я дочитую Люко Дашвар Село - не люди. В мене ця авторка йде на ура в маршрутках зранку - будь-яка книжка не довше як 4 поїздки в один бік. Але ця якась моторошна, не можу повірити, що подібні події можуть відбуватись... вірніше, не хочеться вірити

Останнє редагування: 13 Лютий 2014
  19. natorella

порадили на ФБ легке фентезі - серію *судьба короля* панкєєвої
    саме то - шоб мозок відпочив

20. Insolence

Insolence Living The Dream

І я теж її зараз читаю, для мене теж моторошнувато.