Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Idillia

Idillia миється в бані

Отого я вже не розумію. Навіщо після планової вакцинації проходити ще "турову"? Просто не вірю вже нашим чиновникам і приближеним лікарям. Точно, треба самому все зважувати коли і що робити. Поки малій щеплення робити не буду, а як надумаю, то зробимо планове ОПВ напевно, і то якщо мала буде повністю здорова. Ми ще зараз антигістамінне берем, тому не поспішаю. А там подивлюсь що на офіційному рівні ще скажуть.

Останнє редагування: 28 Жовтень 2015
  3. invisible

invisible Well-Known Member

І я не розумію. Що за брєд? Яка логіка повторно щепити дітей, які попередньо отримали планові щеплення ОПВ, що мали б забезпечити кількарічний імунітет? Виходить з їхньої логіки, що вакцинація не дає належного захисту чи що? Ідіоти.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Особисто від мене велике дякую за те, що так доступно пишете відповіді і дозволяєте подивитися з іншої сторони на ту всю ситуацію з вакцинацією. Ну і іншим форумлянкам теж дуже дякую, бо направду, якби не Посиденьки, то багатьох речей я би так і ніколи не дізналася.
    А по суті, то така думка закрадається, що не можна нікому вірити, на жаль, в нашій країні. Бо дійсно то все, як якась вистава відбувається. Оголошено про два випадки захворювань на поліо, через тиждень два вирішують, що потрібно робити масову вакцинацію. Ще за тиждень, два чую у засобах ЗМІ, що є чутки, нібито ця партія вакцин неправильно зберігалася, була заморожена-розморожена, деякі експерти говорять, що її не можна використовувати. Тоді вже знов за деякий час ми чуємо, що все добре, все вирішилося, бо нам завезли нову вакцину, яка вже є безпечною і т.д.
    І то би було все добре, якби дійсно всі лікарі користувалися правилом -Не зашкодити пацієнту, а не іншими якимись підводними каменями.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Корисно Корисно x 1
  7. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Знайшла у коментах таку велитенську статтю, правда прочитала тільки небагато поки, бо вже дуже пізно. http://homeoint.ru/vaccines/malady/nmiller.html

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

8. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

ні, поки.

9. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

цікаво пишуть)), а якщо батьки не були вакциновані? (я прекрасно розумі, що ризик мізерний, але навіщо ото все піарити...)

10. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

@сніжна, підкажіть і мені, будь ласка. Якщо син 4 роки тому отримав дві дози ивп вскладі Пентаксиму та Інфанрикс-Гекса, чи дають вони йому захист на сьогоднішній день.
    Також в молодшого є лише один Пентаксим. Потім ми мали проблеми зі здоров"ям, потім не було вакцин і т.д. Пройшло більше півроку. От думаю, що йому логічніше зробити Пентаксим при наявності або Інфанрикс. Хоча в нього зараз ГРВІ, такщо все одно треба чекати.
    Питання для мене з тим поліомієлітом стоїть дуже гостро, так як діти тісно спілкуватимуться з привитою ОПВ племінницею.

11. maavka

maavka Well-Known Member

Ніхто не знає, що це за шум з тим поліомеоітом? Дільнича подзвонила і просто наполягала зробити прививку, бо начебто в Україні ходить цей вірус,'чума десь була

Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk

• Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Хм, нєа ніхто не знає про що тут вже надцять сторінок пишуть.

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 3
  13. Witlof

Witlof Member

14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

нам дзвонили з поліклініки сьогодні. сказали що вакцина геть не дає ускладнень. дуже якісна і нема за що переживати... (((((

15. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

була сьогодні у дільничого, показували вакцину, умови зберігання, вона на собі має квадратики, які можуть змінювати колір, якщо щось з нею не так, казали якби була заморожена повторно, то змінився б колір самої вакцини. Є дата та номер партії, це не травнева, а теперішня -свіжа Канадська. Щепили 50 дітей, все нормально. Я далі в розгубленості.

16. Fleshka

Попитайте чи своїх дітей/внуків вже нею щепили? Але наголошую - щепили, а не просто записали що зробили щеплення в картку.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Havronia

Havronia Well-Known Member

Про канадську перший раз чую. В офіційних джерелах пишуть, що французька, але куплена Канадою.

18. Fleshka

Хх. Забрехались?
    Погано інструктаж проводять їм))

19. Havronia

Havronia Well-Known Member

А ще про те, що ця вакцина " особлива", і потрібен карантин: донедавна в мережі була інструкція до цієї вакцини від виробника - нічого особливого там нема, така ж вакцина, як і ті, якими щепили багато років без карантину. Таке враження, що медсестрам премію за страшилки будуть видавати. І ще питання, які виникли: де впевненість, що нещеплені діти не контактували з ОПВ і вже не "щепилися", а в щеплених виробився імунітет "як книжка пише"? В наших медиків лише голослівні заяви. Чи багато з них стикалися з поліомієлітом десь, крім підручника, написаного декілька десятиліть назад?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Я взнавала в садочку, як вони будуть проводити карантин. В нас в садочку від батьків, які будуть робити прививку вимагають принести довідку, в якій вказано що дитина щеплена такою то вакциною в такий то день. ЩЕПЛЕНІ діти повинні перебувати на карантині вдома. А від тих хто відмовився вимагають принести відмову. Нещеплені будуть відвідувати садок. Всі батьки мають принести довідки до п"ятниці.

• Подобається Подобається x 2