Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

1. Mylnyk

Mylnyk Member

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Dominika

Dominika Well-Known Member

Чи вакцина АДС доступна у держполіклініках на тому ж рівні, що й АКДС?

• Корисно Корисно x 1
  3. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

а скажіть, в Україні такий самий графік вакцинації діток (прикріпляю наш в сша у вкладення)? Ми 5.12 (малому б1уло 2 міс 12 днів) зробили все по графіку для 2х місяців. Я не знаю, чи то реакція на вакцини, чи якийсь етап розвитку такий. Але це жесть була. Температури не було, але малий став жахливо нервовий, відмовився від денних снів (спав по 20 хв), весь час плакав і нив. І видно, що хоче спати, очі тре, а щаснути не міг. Вночі спав нормально, що дивно (тому й не впевнена, що це через вакцини). Апетит з того часу зменшився, і наразі через 2 тижні, він виробив новий режим. Спить тепер по 40 хв вдень, через кожних півтори-2,5 години. Вже не ниє, але все одно трохи гіперактивний. Вкладаючись спати здригає руками, не будиться від того, але раніше так не робив. В 4 міс по нашому графіку знов ті самі вакцини. Я вже боюся повторення. І не можу зрозуміти, чи могла в дитини продовжуватися реакція аж протягом 10 днів. Може щось підкажете? 20161221_095501_001.jpg

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

@Oleksandrochka в Украіні інший. До року : гепатит та Бцж в пологовому, 2-4-6 міс- акдп+ поліо + гемофільна у 2 і 4 міс, в 12 міс. - кпк+ гемофільна.Гепатит ревакцинується або в комплексних вакцинах акдп або окремою. Від ротавірусноі та пневмококу - це рекомендоване, а не обов язкове щеплення. Від грипу - це теж не обов язкове щеплення. Окрім того, наші педіатри притримуються того, що до 6 міс. від грипу дітей не бажано вакцинувати

5. ashpektorova

ashpektorova New Member

хто робив щеплення від грипу? цікавить реакція дітей і дорослих, виробник вакцини і де робили. Наш лікар казала, що можна робити щеплення від грипу і зимою. На наступний рік точно хочу зробити

6. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

ого, то в таку малюсіньку дитинку стільки гадості колять(((

7. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

це єдине, з чим стикалася. є правильний медичний термін, а я так, по-простому, як розумію - перевантажена нервова система при переході з легкої фази сну і в глибоку дає отой кидок. десь є напруження, неспіврозмірність темпів заспокоєння різних частин тіла і дихання.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. сніжна

щеплення можна робити і зимою, але це не кращий варіант. Органзім після щеплення має мати 14 днів "фори", щоб встигнути виробити антитіла. Якщо ви в цей час підхопите віруску, антитіла не встигнуть сформуватися як слід. І ефективність буде знижена. Загалом, щепитися від грипу треба до початку епідемії,в жовтні- листопаді максимум.Ну і пам ятати: щеплення не вберігає від зараження, не вберігає від легкого протікання. Це лише шанс 50х50. А також- щеплення не діє проти вірусів парагрипу, аденовірусів, ентеровірусів та інших видів, які у сезонний період займають 60-70% усього "ринку" ОРВІ.
    --- дописи об"єднано, 31 Грудень 2016 ---
    Є два види зараз - французька Ваксігрип та корейська Джисіфлю. Мають приватні заклади, а також в аптеках є. Але треба з медичним холодильничком тоді купувати, а щепити вас нею можуть у любому медзакладі, навіть у звичайній поліклініці медсестра. Але найпростіше- у приватних клініках вакцинуватися на місці.

• Інформативно Інформативно x 2
  9. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

це потребує нагляду невропатолога, чи не потрібно лікувати? бо воно в нас так і є. ніде не ділося((

10. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

загалом, добре би було записати на відео і таки показати невропатологу, щоб виключити, що то точно не напади, а те, про що я пишу. розумієте, це ж моє припущення і мій досвід з дитиною, тим більше, в мене чоловік засинав точно так само, тому я не хвилювалася, взагалі думала, що спадкове.

Останнє редагування: 31 Грудень 2016
    • Корисно Корисно x 1
  11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Через скільки часу після бцж можна робити інші щеплення? Нам треба і акдп, від поліомієліту, гепатиту і ще здається щось називала наша сімейна лікарка. Пройшло 2 міс.після щеплення бцж. Я думала мінімум 3 місяці зачекати треба з прививками.

12. сніжна

через місяць. Вам по віку ще КПК показано ( її в рік роблять). Але оскільки це теж жива вакцина, як і БЦЖ, хоч і дозволяється за місяць щепити, то з КПК варто довше почекати. А інактивовані вакцини гепатиту, поліо, АКДП за місяць після БЦЖ робляться

13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

у нас після 2рев гепатитом недалеко місця уколу лишилося таке затвердіння(пройшло більше тижня). наша дільнича педіатр порекомендувала примочку з спиртом і розмасовувати, це серйозно??
    хто як справлявся з такою ситуацією?

14. Lasti

Lasti Well-Known Member

Після АКДП таке було. Погано вколено. Дооовго трималося. Я побоялася масажувати. Робила йодову сітку.

15. сніжна

в таких випадках раніше педіатри рекомендували йодну сітку і тепло на місце затвердіння ( можна теплу пеленку на те місце прикласти. Чи грілку).По суті, спиртовий компрес має ту ж розігріваючу дію. Але спирт для дитини не є бажаним, бо проникає через шкіру у кров, хоч і у мікродозах. Воно, в принципі, має само пройти. Хоча вакцину від гепатиту зараз застосовують ту ж, що і колись- я не пригадую, щоб 2 тижні трималося затвердіння. 1-3 дні- бувало. Загалом, то ще від техніки введення медсестрою залежить

16. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

так-так. Наші друзі вакцинувались від грипу рік назад,вся сім"я,то всі перехворіли грипом в скорому часі після вакцинування, казали що так важко ще не переносили вірус. Далі на подібну вакцинацію табу.

17. Mylnyk

Mylnyk Member

я дорослий себе не так шкода , я хоч буду розуміти що змінилося від щеплення , тобто зможу пояснити і зрозуміти які наслідки сталися від щеплення, то я собі в 2005 - 2006 2007 колов від грипу і родичам всім в цьому році теж колов собі від грипу , бо субєктивно загроза грипу більша для мене ніж туберкульозу чи стовбняку з дифтерією. Щеплення інколи змазує симптоми тіє ї ж дифтерії тобто ускладнює діагностування хвороби . На собі ні позитивних ні негативних ефектів від щеплення не відчув ... Адже грип теж буває в легкій формі і в тяжкій то як зрозуміти то був саме той вірус який принято називати ГРИП чи був інший вірус який передається дихальним шляхом , а тих вірусів багатоооо їх сотні тисяч, в той же час метод ПЦР ніхто не застосовує для простих хворих бо дорого його навіть для виявлення сніду не використовують для пересічних от якщо у вас два рази діагностували ВІЛ іншим методом от тількина тридцять третій раз і от тільки за наполегливим проханням \ оплатою методом ПЦР перевіряють , так от і з грипом і з герпесом якого теж з 10-ок видів , так що чим я хворів грипом чи іншим вірусом і чи допомогло щеплення це питання філософсько риторичне ...
    --- дописи об"єднано, 16 Січень 2017 ---
    перепрошую за москалізм за звичкою - ПЛР (полімеразна ланцюгова реакція) — ефективний і популярний метод ДНК-діагностики інфекційних захворювань.

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

у нас було проведено ГЕПАВАКС, в CZD.
    зробила йодну сітку. стало краще. можливо, в нас би воно теж так довго не трималося, якби ми могли малу купити, гаряча вода і все таке.

19. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Підкажіть плз.якщо я писала відмову. А тепер медсестра дзвонить і каже або робити прививки або вона мене запише до завідуючої. Що значить запише до завідуючої?

Останнє редагування: 17 Січень 2017
    • Смішно Смішно x 1
  20. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Вона не має права вам таке говорити! Ви ж написали відмову, що в разі чогось самі несете відповідальність. Настоюйте на своєму, а навіть якщо до завідуючої, то що, напишете ще раз в неї таку відмову і все.
    Ми не маєм жодної прививки, і як тільки перший раз прийшов лікар до малого, я зразу наголосила, що я проти. До року часу написала їм десь 4 відмови. А зараз вже і не турбують, коли прийду до них тоді і знов пишу, але буваю я в них вкрай рідко.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1