Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

1. Dominika

Dominika Well-Known Member

Якщо хочете впевнитись, зробіть аналіз на наявність антитіл до коклюшу.
    --- дописи об"єднано, 14 Вересень 2016 ---
    немає

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. Melian

Melian Well-Known Member

От зараз у Львів мають привезти БЦЖ. Хто в курсі, чи варто її робити якщо нам уже майже 10 місяців? Я знаю, що перед вакцинуванням треба буде зробити пробу Манту, але чи є сенс дитині такого віку колоти БЦЖ? До слова, кололи вже інфанрікс трьохкомпонентний + поліо і зараз робимо курс від гепатиту Б.

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Бцж щепиться в любому віці( з 0 якщо). Ще цікаво,що тепер за новими правилами щепиьи БЦЖ без Манту можуть до 8 міс. Що не придумують вже ,лиш би щепили
    Ні. Лише в комплексі з дифтерією
    Якийсь рівень антитіл є.Але який- це питання. Стійкість формується уже після 3 щеплень
    Це хіба по рівню антитіл визначати. Ефективною є вакцинація,яка зроблена в межах графіку і якісною вакциною. Все,що з порушенням- тут не скажеш, який рівень захисту

• Інформативно Інформативно x 3
    • Корисно Корисно x 1
  4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

коштує близько 800грн, робиться 2 тижні і то не в нас - в німеччині (лабораторія медіс)
    на той час вже буде ясно хворі, здоровіі тд і без аналізу

• Інформативно Інформативно x 1
  5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а мене ще цікавить таке - наскільки високий ризик захворіти кашлюком після вакцинації(хоч приблизно)?
    і наскільки можливим є те, що інша дитина в сімї, яка не є щеплена, може заразитись кашлюком від щойно прищепленої іншої дитини?

6. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Тобто двокомпонентна вакцина? ( точно знаю є 3компонентна) А як саме вона називається часом не знаєте? може володієте додатковою інформацією про неї?

7. Provizor

Provizor Well-Known Member

В нас в старшої 3 щеплення інфанріксом 7-9-12 міс, власне ще колись порадили такий інтервал. На жаль, ревакцинацію не зробили. В меншого лише БЦЖ, через певну неврологічну симптоматику побоялась вакцинувати. Так от в старшої був кашлюк, з характерними репризами, нічними нападами кашлю, коротче класична клінічна картина . Кашель тривав пів року! Менший не захворів.

• Подобається Подобається x 4
  8. Dominika

нічого собі. Я думала, що то звичайний аналіз. Як краснуха, наприклад. Цікаво за рахунок чого така ціна? Невже це складний процес?
    А скільки було дитині? Може ще захищали антитіла з молока.
    Мене той кашлюк так лякає. Найбільше його боюсь з усього переліку "вакцинних" хворіб. Мала кашлюк 4 роки тому, досі згадую з жахом.

• Тупо! Тупо! x 1
  9. Provizor

Provizor Well-Known Member

Меншому на той момент було 5.5 роки дуже переживала, що захворіє.

10. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я питала за антитіла в гострій формі здається. може в хронічній - по-іншому?
    знову-таки, то приватна лабораторія

• Корисно Корисно x 1
  11. Havronia

Havronia Well-Known Member

2,5 роки тому мій найстарший повністю щеплений приніс зі школи кашлюк, заразивши трьох молодших - двох частково щеплених і нещепленого малюка 5,5 міс. Кашляли всі приблизно однаково, найстарший і найменший трохи тяжче від середніх. Мій особистий висновок - все залежить від імунітету конкретної дитини, а не від щеплення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  12. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

а правець? сироватки ж нема.. не знаю як ваш хлопчина. але наш шибенник ще той) всюди залізе. що не день то царапина або синяк. ходити не вміє. тільки бігає, а я за ним всюди ..

13. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А звідки Ви чeрпаєтe таку інформацію?Читаю про мінімальний проміжок між вакцинацією, а про максимальний нe бачу.

14. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Я всe рівно нe розумію чому так. Поясніть мeні, будь ласка.

15. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

Не знаю, але це мені говорили різні лікарі в не повязаних між собою установах. Навіть медсестра в процедурному, що інакше неможна. Ми кололи це 4 роки тому, а тепер як змінили календар і може ще щось передумали.

• Подобається Подобається x 1
  16. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Дівчата, а що робить лікар-імунолог? Чи є сенс до нього йти? Хто взагалі має дати добро на щеплення (ми недоношені)?
    У приватних клініках бцж є десь зараз?
    --- дописи об"єднано, 22 Вересень 2016 ---
    Де ще крім поліклінік можна зробити щеплення?

17. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

Імунолог підписує медогляд для дітей в садочок і т.д., певно як ви недоношені то треба йти до нього, оскільки вакцинація-імунізація то його парафія.
    Роблять в Чорнобильській, тільки самої процедури вам не скажу бо не робила там.

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

цитати з сайту зусдмц

19. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Дякую, але я от не знаю чи ми в групі ризику? Педіатр каже, що недоношені - то не група ризику і до імунолога нема чого йти. А я б хотіла, щоб нам склали графік, розписали які вакцини це мають бути, бо я щось зовсім не гідна в тому всьому розібратися. Чи складання графіка і від педіатра можна вимагати ?

20. Dominika

Ну педіатр то не істина в останній інстанції, не обов'язково керуватись його порадами. Вам вирішувати і вся відповідальність лежить на вас.
    ну вам ніхто не забороняє то робити. Якщо фінанси дозволяють, ідіть і консультуйтесь.
    Ми народились хоч і доношені(38 тиждень), але з малою вагою 2400 і дуже слабкі, плюс купа нюансів. Неонатолог в пологовому сказала "Добре, що немає щеплень, бо вам того не треба зараз. Ви заслабкі. Набирайтесь сил, а потім консультутесь з імунологом." Її слова звісно не були вирішальні, бо я і так не планувала щеплень до року.