Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ми з ОПВ не робили, але наскільки я знаю, то в один день колять Інфанрікс DTPa, тобто без поліо і крапають в рот краплі ОПВ.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а державний кошт дітям показано колоти лише 2 ІПВ ( комплексно чи окремо). З третьої вакцинації в держ. поліклініках мають давати ОПВ. Тоді можна в один день вводити Інфанрікс простий або Тетраксим, або іншу вакцину АКДП і одночасно- дві краплі ОПВ давати.Така схема дозволена завжди була. Але в приватному порядку ( тобто за ваші кошти) ви маєте право хоч усі рази ІПВ колоти. ТОбто тут просто основоположне те, що державними програмами, безкоштовно в поліклініках показано лише дві ІПВ- у складі комплексних чи окремо . Тому лікарка і сказала, що третя вакцинація- це краплі. ТОму що так дійсно показано.
    так. все вірно. Застосовується вакцина , яка мстить лише дифтерію, правець, коклюш. Плюс краплі даються тоді ж. ТОбто укол в стегно і краплі в рот

• Інформативно Інформативно x 1
  3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ідентично:girl_yes2: а ми ще й ні в садок не ходим, ні в школу.
    знову ж таки - мені ніхто не дзвонить навіть щоб прийти, але можливо то тому, що я десь два місяці тому прийшла і сказала що може б то мені якісь відмови написати, бо дитині вже більше як 1,5 року, щоб не було через рік проблем з влаштуванням в садок - отож мені з загробним видом видали листок, продиктували текст і намікнули що я хочу зла своїй дитині. Напевно тому зараз і не рухають - зрозуміли мою позицію.
    а ото проавда - при чому більше 90% мають інтернет щоб ознайомитись що й до чого.
    і ви повірили?:girl_haha:
    ми як на Сихові жили, мене зі старшою теж постійно штурмили що я одна не роблю прививок, але я на 100% знала що то неправда.
    або просто вам так говорять з надією що ви не будете випитувати кожну маму чи вона робила дитині щеплення, або поприносили липові писульки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  4. silvia

silvia Well-Known Member

в нас хороші стосунки + їй фіолетово до того є чи нема, немає до того відношення ( лише збирає і передає медсестрі), прерогатива переконувати і напрягати у дільничих і садочкової медсестри. Сказала, що відмов їй ще не приносили.
    Знаю, що деякі мамочки не робитимуть, а просто купуватимуть записи, але в результаті принесуть ту ж довідку про зроблене.

5. Burberry

Burberry Well-Known Member

У нас в садочку ніхто не наполягає на жодному щепленні, мам не страшать, написали лише оголошення, що з питань поліомієліту звертайтеся до своїх лікарів). Відмови поки теж не вимагають приносити. Вихователька зізналася, що своїй дитині теж навряд чи даватиме ту вакцину. У принрципі й при прийомі в садок завідувач спокійно приймала з відмовами.
    Однак, вже деякі мами "прокапали" своїх дітей, інші кололи ІПВ.
    Мене ще вчора обурив сюжет по ТСН, де йшлося про грип і вакцинацію. І там показали маму чи бабцю, які якраз щеплювали дитину від поліо. Коли їх журналіст спитав, чи готові вони щепитися ще й від грипу, то відповідь була: Як скажуть, що треба, то звичайно. Мене обурює, що деякі батьки сліпо виконують всі директиви зверху, навіть не намагаються дізнатися іншу точку зору і вже потім самим робити висновки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  6. Masik

Masik New Member

У нас в садочку всі повідомленні про вакцинацію, але ніхто не заставляє їх робити, відмов не треба. Питалась чи можу свою дитину (не щеплену) водити в садок - відповіли - звичайно, у вас більша ймовірність заразитись на майданчику дитячому, чи в супермаркеті, ніж в садочку.

7. silvia

silvia Well-Known Member

а шо на дит. майданчику тісніший контакт, ніж в садку, де всі разом, один туалет і одні іграшки?

8. Masik

Masik New Member

у нас в садочку два рази на день роблять дезинфекцію садочка, після туалету, вулиці дітям обов'язково миють руки.

9. silvia

silvia Well-Known Member

може відкрию дивину, але так і у нашому садочку, і має бути так у кожному. На вулиці теж завжди під руками в мами є вологі серветки і стериліум. На вулиці легше проконтролювати за руками однієї дитини, ніж у садочку за всіма, як би там не було. Плюс у молодшій ще дупку переважно витирає няня, у старших уже самі діти і проконтролювати процес важче.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. fiesta

fiesta Well-Known Member

Поговоріть зі мною:
    в пологовому поблять діткам БЦЖ і від гепатиту. Казала знайома неонатолог, щоб від гепатиту не робити... Ви робили? Чому не робити?
    Коли тоді робити?
    Чи від гепатиту взагалі не робити?
    Щодо всіх інших прививок, каже робити згідно свого графіку щеплень.
    Я їй довіряю, але 1 думка замало, тому питаю поради...

11. maavka

maavka Well-Known Member

Гепатит дуже рідко зустрічається, тим більше у немовлят, які і так в багатьох місцях не бувають. Вважаю зайва прививка

Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не робили і наразі не робимо.

13. bazana

bazana Well-Known Member

дівчата, а якщо я відмовляюсь від щеплення, а в садку висить велика об'ява, що тоді дитину в садок не візьмуть - що робити? іти до завідуючої? вони мають право не взяти? всі щеплення по графіку в нас є, але цю я робити не буду

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В пологових зараз вакцини БЦЖ немає, принаймні мені так лікарі в ПБ казали.

15. Havronia

Havronia Well-Known Member

Запитати, на основі яких документів дитину не пустять у садок.

• Корисно Корисно x 1
  16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Не мають права не взяти дитину.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Корисно Корисно x 1
  17. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

ми в садку без щеплень (маємо лише БЦЖ з пологового), все нормально, ніхто нічого не вимагав, принесла завідуючій всі необхідні документи і нас без проблем оформили.

• Корисно Корисно x 1
  18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

По гепатиту В. Він не рідкісний. Передається через кров. Сусідську дитинущепили в пологовому. Потім ледве врятували. То велике навантаження. Якщо щепити, то не в перші години життя

19. бетменша

бетменша Well-Known Member

Ми гепатит не робили. Якось багато людей його не радять, у знайомих дитини були ускладнення. І добре, що не робили, бо у малого майже 2 місяці була жовтуха. То би було сильне навантаження на печінку, мені так здається. БЦЖ не робили, бо його банально нема. Робимо АКДС, над КПК нараз думаю.

20. kristina

kristina Well-Known Member

Нам теж лікар, яка приймала в мене пологи, не радила гепатит, БЧЖ бачу і досі немає. В нас немає жодної прививки.
    А де можна зробити пробу на манту ? В чорнобильській платно таку роблять ?