Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

це прививка від вірусу папіломи, деякі штами якої можуть викликати рак.
    імхо,

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Ми зараз робимо вакцинації в Параскеви. По грошах виходить не велика різниця в порівнянні з Чорнобильською. І такого, що то є вакцина, то нема в них не буває

• Подобається Подобається x 1
  3. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Читайте вище про передавання один від одного. :wacko:

В мене старший вакцинований всім, а менший нічим окрім БЦЖ. І старший завжди і всадок ходив, де дітки кожен свій графік мали вакцинації і не виключено, що і ОПВ, тепер в школу, акробатику і з купою дітей постійно спілкується. І нічим ужасним ще не заразив. Навіть коли старший мав вітрянку, то менший (йому було 5 міс тоді) її не вхопив (ну варіант хіба, що вхопив без видимих ознак).

Хочете робити прививки, то робіть, але викиньте з голови хоча б те, що старша дитина може вхопити полі бяку і ще й заразити нею меншу дитину!

Старша дитина і без поліо купу вірусів з садку може натягнути)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. olromashka

olromashka Active Member

5. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

І наших 5 копійок про мегапопулярне щеплення. Вчора нас не було вдома, їздили до батьків. Зі слів сусідки, якась жіночка чуть не ногами вибивала двері в квартиру. Як виявилося, медсестра з поліклініки, принесла "запрошення" на щеплення від поліо. А сьогодні дзвінок чоловікові: поспішіть, завтра останній день вакцинації! З такої до такої-то години чекаємо вас в кабінеті 402! Прям як: "Увага! Останній день акції! Поспішіть безкоштовно скалічити свою дитину" До слова, моя дитина отримала всі планові щеплення. Тому особливого кіпішу з того не роблю.

Останнє редагування: 4 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  6. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я одна в бункері? Мені ніхто не пише, не дзвонить, не приходить. Лише в садку дали вже видруковану писульку на відмову. Аж нецікаво якось:girl_crazy: Якби не ДП, я б і не знала, що зараз такий двіж з тою вакцинацією:girl_cool:

• Подобається Подобається x 5
  7. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

І нам з поліклініки не дзвонять. В садочок треба відмову, то прийдеться йти до них.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вакцина Гардасил або Церварікс- призначена для профілактики раку шийки матки. За всіма правилами , вакцинація має проводитися до часу вступу у перший статевий контакт ( коли потенційно від партнера вже можна заразитися онкогенним типом вірусу папіломи, який і викликає рак шийки). Після початку статтевого життя її робити вже пізно. Крім того, це вакцина з невивченим до кінця принципом дії. Так що вся побічка може через роки вспливти ще.Навіть інструкції до цих вакцин містять купу приміток про те , що "дія на ...не вивчена", "взаємодія з ...не вивчена". "контроль у... не проводився". Зрештою і максимальна кількість антитіл після вакцинації зберігається лише 4 роки.
    --- дописи об"єднано, 4 Листопад 2015 ---
    зате по селам активно акція йде. На фельдшерських пунктах купа дітей вакцинується. Причому їх мами навіть не знають, проти чого і чим ( вірніше, не мають потреби вникати :))

• Подобається Подобається x 2
  9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А мені наша знайома, у якої донька лікар і працює в тій сфері, сказала, що з тими вакцинами що даються зараз все нормально. Що то все паніка і чутки про те що неякісну вакцину поліо дають. Каже що та, що була неякісна (розморожена) зараз закрита на карантині, а щеплення роблять нормальною іншою. Своїм дітям (тобто внукам) щеплення вони зробили (вроді краплі, при нагоді перепитаю в неї). Але робити чи ні треба тільки дивлячись на індивідуальний графік і стан дитини, без жодних "турових" щеплень:girl_yes2:.

• Корисно Корисно x 1
  10. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

От такий лист прийшов у відповідь на моє звернення в МОЗ на рахунок БЦЖ:

• Подобається Подобається x 3
  11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в нас і з поліклініки не звонють, і в садочку тихо. Ні слухом ні духом.

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

В нас певно тільки ми будемо з відмовою))), а ще ті, в кого протипокази.
    В мене питання: якщи ми після трьох інфанріксів не робили ревакцинацію, то я так розумію, що можна вважати, що ми даремно починали? Тоді, тепер живою не бажано вакцинувати чи навпаки можна?

13. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Йдуть, бо задурно. У час "безплатно-платної медицини" треба брати, раз дають. Бо завтра може вже небути :girl_smile: Хоча, я думаю, в маленьких населених пунктах, де живуть за принципом "баба бабі сказала" паніку посіяти дуже легко. От і черга...

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

чому даремно? Просто рівень антитіл зберігається протягом певного періоду. А вакцинація поліо для вас і так вже лише живою має йти.

І з приводу тих вакцин ОПВ ( виробників), які застосовуються: ніяких бельгійських ОПВ немає. Застосовуються лише ОПВЕРО і ОПВ Росія. В приватних клініках не мають права застосвувати ОПВЕРО, оскільки ця вакцина- гуманітарна, відповідно, за неї не можна брати плату. Тому в приватному порядку мають право застосовувати лише російську ОПВ ( яка є лише у деяких приватників зараз).
    пряма лінія з медичним експертом Фонду ЮНІСЕФ Катериною Булавіною- не вакцина, а прям чудовий сиропчик :) "Я могла бы сейчас в эфире съесть несколько флаконов(вакцины)запивая шампанским" (Прямая линия: хватит ли для всех вакцины от полиомиелита?[ВИДЕО]):
    1. Якщо нещеплена людина захворіє поліо і отримає параліч, то назад дороги вже немає. Але на Закарпатті просто чудо звершилося : двоє нещеплених дітей, які захворіли отримали зворотню реакцію- параліч відступив. Це буває дуже рідко, але їм пощастило :)
    2. Головні антивакцинальники зараз- це самі лікарі та медсестри, які десь там тишком-нишком радять батькам зараз не щепитися. Тому треба працювати з лікарями :)
    3. Якщо можна щось попередити- треба попередити. ТОму, окрім поліо, вакцинуйтеся ще від грипу :).Вона особисто і усі її пацієти щепляться від усього.
    4. Ця вакцина від поліо- це просто сиропчик. Тому вакцинацію узагалі може проводити навіть не лікар- дві краплі капнути з флакону може навіть артист для піар-компанії, як це буває в різних країнах. Ну але ж у нас просто перестраховуються, тому все роблять медики.
    5. Усі несприятливі реакції після поліо, про які повідомляються- це такі співпадіння. І мами винні- одна не погодувала дитину перед щепленням і вона втратила свідомість; друга- не врахувала, що зараз сезон вірусок, тому після щеплення дитина щось підхопила. Одним словом, самі винні :)
    6. Регіони просять вакцин ще :). У Франківській області перший тур уже закінчився і там просять прислати ще вакцини. Бо так багато бажаючих щепитися :)
    Ну і ще куча такого всякого. А взагалі тітонька з гумором :)

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. svoybox

svoybox Well-Known Member

Ржунімагу

16. бетменша

бетменша Well-Known Member

а підкажіть, будь ласка, якщо всі акдс робляться по графіку (+-)інфраксом та пентаксимом, де входить поліо, то коли по графіку мають капати каплі? Бо ми прийшли на 3-ю АКДС з Інфраксом ІПВ, а лікарка заявила, що вперше бачить той Інфракс з поліо, і на 3-ю вакцинацію вони вже капали каплі. Але нічого, вкололи, за каплі ніц не казали

17. silvia

silvia Well-Known Member

задзвонила нині до вихователя. В групі жодної відмови! ((((
    треба якось налаштуватись водити дитину в садок, а я не можу..страшно...

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

В нас багато відмов, тільки декілька дітей щепилось.
    В малої теж три інфанрікси, без четвертої-ревакцинації. В нас індивідуальний графік був. І останній інфанрікс+ІПВ був в 2,9. То наша лікар казала, щоб ми ревакцинувались наступною, тою, що в 6 років, захисту до літа ще мало б вистачити.
    --- дописи об"єднано, 5 Листопад 2015 ---
    По графіку перші дві йдуть з ІПВ, наступні дві мають бути з ОПВ. Але це якщо вакцинуєтесь державним коштом. Якщо в приватному порядку, то можете купувати хоч всі з ІПВ, ваше право.

Останнє редагування: 5 Листопад 2015
    • Корисно Корисно x 1
  19. бетменша

бетменша Well-Known Member

це мається на увазі, що у вакцині, яку колять, не має бути поліо? чи воно йде паралельно з каплями? якщо паралельно, то через який проміжок дають ще каплі?

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А в нашому взагалі ні слова про вакцинацію, вихователька від мене вперше почула. Не просять відмов, не посилають в поліклініку, взагалі нічого.