Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

1. silvia

silvia Well-Known Member

а хтось уже колов чисте ИПВ в поліклініках? прошу відпистаись.

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мої хворіють нечасно. Пару сезонних вірусів. Одужують без ліків.

• Подобається Подобається x 4
  3. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Якщо по телевізору більше нема жодного сюжету, то до чого тут слово епідемія ??? Чи в нашій країні думають, що люди тотально " отупіли " :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Сьогодні в школі сказали, щоб завтра на таку то годину всі пійшли щепитись. В нас майже всі, хто на той момент був присутній в класі, сказали, що будуть. Наша місцева педіатр м"яко кажучи не дуже, коли я спитала чи хтось планує робити попередньо аналізи, на мене подивились, як на дурнувату))) і сказали, що не нада ляля, то просто капельки в ротик:girl_crazy:.

• Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  5. RamirZ

RamirZ New Member

Мої нещеплені.
    Старший (школяр) коли пішов у садочок, хворів ГРВІ разів по 6-8 на рік, зараз рідше. Антибіотиків ніколи не пив, вітрянку перенiс зовсім легко (було трохи більше десятка цяточок). Пару ротавірусів.
    Малі (яслі). На першому році із підозрою на пневмонію (в одного) попали в лікарню (старший приніс вірус), там прокололи антибіотик. Поки на ГВ, тому про їх власний імунітет ще, мабуть, говорити зарано. Але що не частіше за щеплених ровесників хворіють - то точно.
    --- дописи об"єднано, 3 Листопад 2015 ---
    @NataliaFed
    А нас у школі запевнили, що в ній щепити нікого не будуть. Що всі бажаючі мають звернутися до поліклініки.

• Подобається Подобається x 1
  6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@RamirZ, то не в школі, на амбулаторному відділенні)

8. Hexe

Hexe Well-Known Member

а я вам свіженьке розповім. заскочили нині до терапевта лише картку віддати і нас на розмову запросили(в мене малому тре опв(бо вже є три іпв) і малій,правда в 6 років), вона(лікар) так оптимістично:
    лікр:коли прийдете капати крапельки?(ну бо ми такі,що всі планові щеплення робимо)
    я:ми не будемо.писатиму відмову.
    лікар:sad: здивовано-перелякано переглядається з медсестрою,певно ми були надією на успішні звіти місячні)чому??
    я:не вірю в епідемію, не бачу сенсу крапатись просто так, є графік.
    медсестра:та то нормальної якості краплі, два рази тре прийти покапати.
    лікар: кажуть, що це останні опв,більше їх вже не буде усі(Європа) переходять на іпв
    я: чому два рази тре, ніби ж три?
    медсестра:бо на три рази крапель не вистачить(!),вакцини усім дітям вистачить на два рази.хіба якщо буде багато відмов.
    я: який сенс тоді крапатись?
    тиша.занавєс.
    ще спитали чи можу написати згоду,але крапатись необов"язково, бо їм сказали відмов не приймати,а переконувати.

тож хто ще не крапався чи в роздумах подумайте чи воно вам тре.

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Корисно Корисно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

я плакал. Європа відмовляється, а ви лохи капайте своїх дітей, бо ж треба десь діти ті каплі :wacko: Ну чому у нас немає (чи важко жовести просто) кримінальної відповідальності за ось таку халатність лікарів. Тож розуміють, що не праві, але сунуть то г... батькам, бо інакше їх "взують"....

і тако щоб не зовсім офф)))

У мене старший зі щепленнями, менший без (окрім БЦЖ)
    То ні один ні другий часто не хворіють. Стандартно 2-3 рази в рік сезонними вірусяками. І як писала @cjomcjomka
    максимум нурофен при високих температурах (вище 38).

Старший відходив в садок спокійно. Менший з вересня ходить, мав сопельки на 3 дня спочатку, і от зараз з температурою (але спихаю більше на зуби зараз, 5-ки лізуть).
    Тому ще раз доказ, що не залежить чи вакцинована дитина чи ні. Є багато інших факторів, від чого залежить хворобливість дітей, але це не сюди ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вчора читала дуже толкову за-прививочницю, з США.
    Ну і все в її доводах було добре, але їй звідти не видно ні про умови зберігання вакцини, ні про оці ситуації в країні, коли абсолютно ясно, що ніхто не дбає за дітей, - лиш за статистику, папірці, власний ass
    --- дописи об"єднано, 3 Листопад 2015 ---
    маю дуже чіткий доказ
    в лютому 2014 хворіли на кір. Дми та Сергій. Дми щеплений на той момент всім, що треба. Сергій - виключно з БЦЖ з пологового.
    Дмитро мав Т до 41, лежав пластом. Сергій був обсипаний гірше, але 37.5 і ганяв по хаті. Діагноз Дмитрові не підтвердили, бо щеплений! Хоча тоді була епідемія кору. ми з чоловіком (обоє на кір хворіли, обоє знаємо, як це виглядає) в два голоси кричали черговій лікарці: "От, висипка!" на що вона відповідала, що нема і в дитини ангіна і треба антибіотик. Антибіотика, звісно, не було. Кір минув без ускладнень.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. raspberry

raspberry Well-Known Member

І мене вчора одна знайома запевняла, що то "просто крапельки в ротик". А от що в тих крапельках не вода, а вакцина невідомої якості і ніхто не знає як такий препарат поведе себе в організмі кожної окремо взятої дитини, неважливо. А навіщо вникати, їм "там зверху" краще знати. Дали вказівку і вперед, а далі як буде... Риторичне:sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А в нас в садку вітрянка. І вакцинованих досить. Цікаво, як себе поведе такий комплект

14. Masik

Masik New Member

А який садок?

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

вчора одна мама в садку сказала що ті краплі то бактeріі і якщо вони якісь підозрілі то можe просто інші бактeріі покапати

• Креативно Креативно x 1
  16. Raven

Raven Мама малятка

Моцна вітрянка буде. Ао собі суджу.Імунітет ослаблений, а тут ще та бека. Я мала вітрянку з кором практично зразу, за пару днів після щеплення кору. Кір принесла сестра, я- вітрянку.

17. Sovulka

Sovulka Member

Дівчата, хочу зробити своєму малому (3 міс) першу прививку інфанрікс ІПВ. В чорнобильській на разі первинну вакцинацію не проводять. Тому хочу запитати де найкраще придбати ту вакциеу і зробити прививку? Вирішила робити бо є ще старша дитина яка відвідує садок і має всі прививки по графіку. ОПВ яку зараз всім капають я відмовилась робити, оскільки не бачу сенсу її робити не за графіком. Але водночас переживаю що хтось із групи зробить і мала можливо заразиться в якійсь легкій формі чи стане носієм і може заразити маленького який ще зовсім не має проти поліо імунітету. Розрадьте бо вже в тому всьому заплуталась

18. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

А чому там не хочуть зараз робити цю прививку Інфандрікс Іпв?

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

19. Sovulka

Sovulka Member

не в курсі. В кабінеті щеплень сказали що вона є але лише для тих які раніше вже кололи першу.

20. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

дівчата а хтось чув про прививку від раку матки ? єдине що я знаю що вона платна, а чи ефективна чи просто видурювання грошей?:ireful1: