Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

1. maty

maty Well-Known Member

@Khrystik для надійності

2. Burberry

Burberry Well-Known Member

А при прийомі в школу ви не носили цей висновок ЛКК? Бо в садок ми подавали при вступі. А зараз медсестра в садку через 3 роки каже принести поновлений висновок. Я киваю головою, але не впевненна, чи взагалі я зобов'язана його поновлювати, та й, якщо чесно, поки навіть не можу вибратися в ту поліклініку). І садок мене вже мало хвилює, більше цікавить, чи потрібно буде висновок ЛКК нести при вступі в школу.

• Баян Баян x 1
  3. maty

maty Well-Known Member

@Burberry ні в школу, ні в садок тоді не вимагали, діти зараз в 2 і 4 класах

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

То трохи дивно. Я поновлювала перед 2 класом, вперше робила перед школою. В садок мої не ходили.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@Khrystik вони дзвонять до тих, в кого вже є Re і кажуть, щоб третій! раз щепитись, бо буууу епідемія(міністеркою не визнана, до речі) :girl_crazy:.
    ЛКК тільки при вступі до школи робили. Далі-довідка від сімейного, що дитина здорова і допускається.
    Про дитину, що в школі щепили, поки нічого не відомо.
    Знайомі, що з маленькою в лікарню попали після щеплення- в них якби кір віразу проявився, або не кір. Вони не знають, їм не кажуть нічого толком "буває".

Останнє редагування: 30 Січень 2019
  6. shparynka

shparynka Well-Known Member

чесно, мені вистачило одного разу. Більше не хочу ризикувати. Перше щеплення геп пройшло без реакцій (видимих), а от друге, щось пішло не так. За третє навіть не думаю, ну і всі решта щеплень також. Я там знаю, що може вилізти, і від якої прививки.
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2019 ---
    і що то означає? Що толку з тих вакцин?
    І питання, на яке відповіді немає- чому не роблять карантину? Чому щеплять взимку, при різних орві і вірусах, я ще пам"ятаю зі старшим, що ніколи взимку не щепили дітей з тих же причин. Завжди відкладали на весну-літо. І карантини робили, ще як я в школі вчилася, у 80-х роках. Тепер кір гуляє, грип гуляє, а відвідування НЗ не обмежують.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  7. NataliaFed

Звичайно, ж толку. Вже другий рік кір в країні ,борються вакцинацією, а його не меньшає, навпаки-зростає. Кому треба карантин, куди вакцин 800 тис.+ доз впхнути.
    Та, тут така справа, що за протоколами, лише два щеплення. Вони настільки заходять в сюр, що вже не знаю, що й казати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. shparynka

от власне. Тут навіть якщо просто не робиш щеплення, зі своїх переконань, то, спостерігаючи за цієюістерією, мимоволі повіриш в теорію всесвітнього заговору. Здається, коли поліомієліт "гуляв", то так не давили на батьків, хочеш роби, хочеш-ні. Чи я помиляюсь?

9. Havronia

Havronia Well-Known Member

Поліомієліт гуляв в фантазії чиновників, а кір реально присутній.

10. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

То знову виникає питання: чому нема карантину? Кір в перемішку з "свинячим" (чиякимтам) грипом, страшні розповіді з усіх дірок масмедіа. А карантину нема. Цікавенько... Хіба то не небезпечно, не високі ризики поперезаражатися і отримати ускладнення? Ат ні, ми вас уколемо і йдіть гуляйте.
    Ото ще на днях чула в ТСН, що ще не пізно уколотися від грипу...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. NataliaFed

В якомусь штаті в Америці( сьогодні читала в Голубовської) 23 випадки кору(більшість не щеплених). Карантин. Хворих ізолювали, підозрілих обстежити, вогнище знайти і вжити заходів недопущення подальшого розгулу. Всьо.
    Нагадаю , що в Америці вакцинація обов'язкова і там не легко від того вімазатись. Кір спалахує також, що допустимо але методи боротьби при цьому адекватні= дієві.

12. shparynka

угу.
    замкнене коло якесь виходить. Карантину нема, але ми вас вколемо, бо ...бо чому? Епідемії теж нема.

13. Havronia

Havronia Well-Known Member

Не знаю, за яких умов запроваджується карантин, очевидно :), нашій державі зараз вигідніша вакцинація ніж карантин.

14. shparynka

як в якому штаті. Голубовська говорить притомні речі, про недопустимість вакцинації в зимовий період, але її задвигають і позорять прибічники Супрун.
    ну от я вбила в гугел- за яких умов запроваджується карантин. Видало купу посилань про введення карантину.. по грипу. В січні 19 року. А по кору де?

15. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Іншими словами, нашій державі вигідний кір.

16. shparynka

• Подобається Подобається x 1
  17. popelushka

popelushka Well-Known Member

А кому реально записали в історію хвороби, що це кір? В нас в садочку пів групи було хворих, про кір лише повідомили тихо на вушко, карантину не ввели, на томість, нещепленим в садочок заборонено ходити.
    Малий, давніше перехворів усім, чим тільки можна, в історії - лише ГРВІ або гострий бронхіт.

18. MalvinkaLv

MalvinkaLv Well-Known Member

Який у вас садочок? Бачу, в профілі Винники

19. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми ходимо в селі, Чишки

• Подобається Подобається x 1
  20. NataliaFed

Винні в цьому батьки, треба наполягати ,щоб писали, як є, а не на вушко. На майбутнє навіть дитина колись може не згадати, чи хворіла і не доведе, бо в картці не написано.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2