Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

1. shparynka

shparynka Well-Known Member

Зробили щеплення , друге, у четвер. А в неділю ввечері та ніжка, в яку кололи, вкрилася білою сіткою. Ніби судини проявилися, але білі. Як мармурова шкіра ніби , так крупно. Від щиколотки до паху. Зранку пройшло. Але мені того вистачило з головою. Бо якщо мармуровість шкіри- то чого тільтки саме на вколеній ніжці? то була Корея.
    --- дописи об"єднано, 29 Січень 2019 ---
    то вже ааааж на сам крайняк. Бо мати написані щеплення то теж недобре.

2. popelushka

popelushka Well-Known Member

В нашому садочку ще в грудні виставили список дітей, яким заборонено відвідувати садочок, звичайно, тим дітям, які не мають щеплення. Так моя дитина від початку грудня в садочок не ходить, але ми не сумуємо, замінили садочок гуртками.

• Співчуваю Співчуваю x 2
  3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

То добре:)
    Але далеко не у всіх мам є така можливість..
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2019 ---
    Вчора у нас були загальношкільні збори, як і у багатьох львівських школах (вчора-сьогодні), то як я і думала, ніяких залякувань, погроз, і ультиматумів не було, просто прийшов сімейний лікар з сусідньої амбулаторії, і радив щепити дітей та відповідав на різні запитання батьків.
    Ніхто нікому доступ в школу і садок(в нас НВК) не заборонить. Не знаю чи то тільки в нас так...

• Подобається Подобається x 1
  4. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Я в будь-якому випадку нікого не маю намір переконувати, просто ремарка. Я для себе зрозуміла, що коли я даю щеплення, то маю бути готова до певних реакцій, які вказані в інструкції і зразу не панікувати. От саме до того ж Еуваксу (Корея) інструкція каже, що бувають певні порушення з боку шкіри та підшкірних тканин, часто - ущільнення місця введення, набряк, болючість. Мені виглядає, що у вашому випадку саме це і сталося. Щодо таких реакцій, то я говорила на цю тему із лікарями, в малого двічі було почервоніння, твердість і болючість в місці введення уколу від різних вакцин (не гепатит). Мене запевнили, що це часта реакція і вона не несе нічого загрозливого. Саме проходить і нічого з цим робити не треба.

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Реакція проходить, а наслідки можуть залишитись((, чи "повилазити" в більш зрілому віці- дерматити, інші алергічні прояви, астми і т.д. То, я так сама собі кумкаю ,щоб не забути.

Останнє редагування: 30 Січень 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Але ви ніколи не будете певні, що це від щеплення. Чи що не від щеплення. В мене прадідусь мав астму, помер задовго до мого народження (в 1976), прожив з тим 86 років. В мене проблеми з дихалкою, в старшої страшнючий дерматит був років до 5, зараз менше. Я щеплена, дитина не має жодного щеплення. Я думаю, якби мої були щеплені, купу всього можна би було списати на вакцину і було б дуже зручно. Наприклад, дерматит старшої проявився після року, коли якраз купа календарних щеплень роблять. Загалом я люблю якісь обґрунтовані і доведені речі. Я не щеплю, бо не маю певності, що в даний момент користь переважить можливі ризики. З тим же дерматитом старшої. Воно дуже шкода, що ніхто не париться вивченням віддалених наслідків (хоча, я думаю, що паряться, просто результати не висвітлюють). Але я знаю особисто мам, які дітей відразу після щеплення везли в реанімацію. І навіть серед них є такі, що продовжували щепити по індивідуальному графіку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. NataliaFed

@Haidee я про свій анамнез писати навіть не спробую, то багато на сьогодні вже дуже:girl_impossible:. Про свою дитину, яку я здорову пощепила малесенькою, а отримала: алергії і ще щонайгірше, про що не хочу ні згадувати, ні думати і мало з ким про це балакаю.. Ми, дякувати Богу вигребли, бодай з найгіршого, алергічні реакції з нами, мабуть, на все життя, хоча я сподіваюсь на краще.
    Доводити то все амбулаторно. Можна. Та, що це змінить особисто для нас? Вже нічого. Маємо, що маємо і молимось, щоб нічого більше.
    Тема ж і для роздумів, бо в заголовку є "?".
    Кожен має своє, що має і висновки робити в кожного своя воля ,які.

• Співчуваю Співчуваю x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Haidee

Чисто заради цікавості: як? Як довести амбулаторно чи ще якось, якщо реакція віддалена в часі? От в США ніби є якась програма, яка займається тими питаннями. Можливо, в них є список можливих ускладнень і на його основі якось то вивчають і доводять. Я не знаю. Я знаю, що в нас унікальна країна, де жодного випадку ускладнень не зареєстровано (такого мабуть ніде більше немає). В нас хіба тихенько лікар може сказати, що то вакцина винна.

9. NataliaFed

Є один точно. Суд визнав причиною смерті вакцину. Про хлопця, що помер після щеплення, якесь місто на сході(Краматорськ?). Як знайду ,сюди закину.
    В нас ,чесно, навіть не знаю, чи в найгірших випадках(( батьки мають сили, можливості щось доводити, нажаль. А з огляду на вотетовотвсьо беззаконня... :girl_cray:

10. Haidee

Це була якась паршива КПК, теж робили масовий кіпіш і щепили по школах. Хлопець вже дорослий був, 17 років здається. Але я не про те, я про віддалені наслідки. Їх не фіксують і не підтверджують.

11. NataliaFed

Та, так. Коли я свого лікаря питала, чи може ото все бути наслідком, отримала змазану відповідь після багатозначної паузи ".... нууу, я не думаю". Наш лікар від багатьох щеплень мені сказав "не роби". Ті щеплення, що я! вирішила робити, про них його не питала(.

12. maty

maty Well-Known Member

Знову я ....Медсестра мені заявила, що я повинна принести висновок ЛКК, про те що діти можуть відвідати школу. .. Звичайно я розумію ,що ніхто мені того не напише, але я не розумію ,як то взагалі мало б відбуватися .На усні вимоги я реагувати не збираюся, але цікавить чи у Львові когось вже скеровували на ЛК
    ми в Сокалі

13. marianast

marianast Well-Known Member

То перші кроки, далеко не такі успішні якби хотілося.
    В моєму розумінні «успішні» то не скасували всім вакцинацію. А надали всім достовірну інформацію про потребу, доцільність, враховуючи расовість, географію проживання, показники по захворюваннях і т.д. А також правдиву інформацію про наслідки, коли ризики перевищують користь і від, і без. Статистику смертності від вакцинації. Бо смертність є, а статистики нема.
    Не знаю чи ділилася я тут :
    Всесвітньо відомий розробник вакцини підтвердив всі звинувачення та підозри щодо вакцинації та вакцинаторів
    Навіть достатнього резонансу не викликав цей випадок. В США, так мені казали, трохи обговорювали. До нас дійшов лиш оцей вихлоп.
    Факт достовірний, протокол є в доступі, але там багатогодинне відео англійською.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  14. NataliaFed

В мене також в дідуся було, але набута: простуда, бронхіт/можливо запалення і астма його замордувала(так бабця розказувала). А у Вашого звідки була?

15. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

В нашому випадку, норму в 3 дні вони перевищили в 10 разів. Але ж пройшло, тому ніхто нічого і ніяк не записав.

16. Haidee

Я не знаю. Це було майже століття тому) ну тобто з того, що я знаю, в дідуся завжди були задишки, але то було не серце. Моя мама розказувала вже про сам факт, а те, чи були в нього захворювання до того, я не знаю. Зрештою, пережити 2 війни і тодішні умови, то певне, що хворів.

17. MalvinkaLv

MalvinkaLv Well-Known Member

У Рівному батькам висунули ультиматум - або вакцинація від кору, або дистанційне навчання і дали тиждень на роздуми.
    Інформація з офіційного сайту Рівненської міськради Офіційний портал Рівненської міської ради та її виконавчого комітету
    в статті, як завжди, купа залякувань:
    - "Нині на Рівненщині найвищий рівень захворюваності на кір в Україні, свідчить статистика" - ага, це кожна область пише, де вони таку статистику беруть? На сайті МОЗ інші дані.
    - "До того ж закон забороняє дітям без усіх обов’язкових щеплень відвідувати дитячі заклади: школи, дитсадки."
    От як таке на офіційному сайті міськради можна писати?

До речі, в Луцьку в січні не допустили до навчання в школі частину невакцинованих дітей. Ухвалюють рішення педагогічної ради на підставі розпорядження голови ОДА від 1 листопада 2018 року, у якому йдеться про недопущення до навчального процесу дітей, які не мають щеплень від кору.

А Супрун сьогодні сказала, що не оголошуватиме епідемії кору

• Подобається Подобається x 1
  18. NataliaFed

Барін своє чорне діло зробив... ск:girl_devil:

19. Havronia

Havronia Well-Known Member

Я би, напевно, попросила оформити цю вимогу в письмовому вигляді, з посиланням на діюче законодавство.
    Хороша альтернатива, а то кожен день по 7-8 уроків, з яких половину «відсиджують». Якраз дивилась сайт «Оптими», де дистанційне навчання 3000 грн в місяць :)

• Інформативно Інформативно x 2
  20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

нам сьогодні сказали у поліклініці, що час ревакцинувати старшу. зараз 5р 4міс. я щось пропустила? яка ревакцинація в такому віці?
    то типу ті що в 6 років КПК і АДП? тоді зашвидко. чи "для надійності" в часі "епідемії"?:girl_devil: