Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

1. Ari

Ari Well-Known Member

Можливо хтось робив КПК в комунальних поліклініках, якої країни виробництва вакцина?

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

влітку робили. була Бельгійська.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вже 14 з гаком років у нас сертифікована і використовується одна вакцина КПК - Бельгійський Пріорікс. Що платно, що безкоштовно

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  4. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Робила обом дітям Пріорікс .
    То єдина вакцина КПК в Україні .
    Робила в звичайній поліклініці, їхньою вакциною.

5. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Ні, вже не єдина. Біля Нового року поступила в поліклініки КПК американського виробництва (MMR).

6. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Подруга малій має зараз робити щеплення в рік, то вакцина саме американського виробника в їхній поліклініці. Може, десь ще є і Пріорикс бельгійський, але нова поставка американського КПК.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

О, а це цікаво. Може вони вродять і dt? Я б тут задумалася.
    Тим більше, вони рекомендують його що 10років повторювати

8. Ari

Ari Well-Known Member

Яка поліклініка?

9. maty

maty Well-Known Member

Ну от ,наша вчителька виставила в вайбері список невакцинованих дітей і оголошення ....зразу хочеться писати скаргу за розголошення лікарської таємниці. Але знаю що то без толку.. як мене то все вже дістало. . .

Вкладення:

• Співчуваю Співчуваю x 5
  10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@maty нам писульки прийшли особисто від дирекції, і там написано, що їм прийшло з районної лікарні те і те, про те. Треба була дати відповідь, чому не щеплена дитина і т.п.
    Я відписала чому і заодним нагадала про кримінальну відповідальність про розголошення без відома інформації/відомостей про стан здоров'я людини.
    Якби, нам на вайбер таке скинули, то був би капець:girl_devil:
    --- дописи об"єднано, 28 Січень 2019 ---
    @maty це Львів?

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Щойно в новинах почула, що Синютка закликає священників на проповідях в церкві розказувати за необхідність щеплення :girl_impossible:. Це вже просто ні в які рамки не вкладається.

• Смішно Смішно x 3
  12. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

ще минулого тижня в нашій церкві на дошці оголошень висіла писулька з проханням до священиків закликати до щеплення. Тільки це. Агітацій Отці не проводили.

13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А карантином і не віє.
    Улянка всьо ніяк
    Ото, їм прищемило вже з тими вакцинами).

14. Ari

Ari Well-Known Member

Якісь середні віки. А просто створити навіть рекламний ролик де все чітко і доступно розкажуть, донесуть усю інформацію з конкретикою та описом: чим колять дітей, як справлятися у непередбачуваних ситуаціях, що дає щеплення, то на таке глузду бракує. Треба п. Супрун запропонувати розвіяти міф про щеплення, мо тоді щось зміниться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  15. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Всьо, я вже не витримую, кір кір кір, в вайбері в садку всі пересварились, сьогодні збори в школі, в малої в гімназії чотири писульки на дверях. Навіть чоловік перепитував чи діти мають прививки і задумався може тре, поки не нагадала який був Васько після першої вакцини, іяк ми довго лікували його. Якщо не дозволять ходити школу садок діти мої будуть щасливі, особливо старша. Не зробила вакцину дитя захворіло- винувата мама, зробила прививки - алергія, знов винувата мама:girl_cray:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  16. maty

maty Well-Known Member

Ні Сокаль
    Пішла в школу-медсестри в кабінеті нема,вчителька нічого не знає,...завтра теж піду ,напишу типу розписки, що бесіду за мною провели, і т.д.

17. matematyka

matematyka Well-Known Member

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я не розумію, чому аж такий ажіотаж з кором. Ну вірусна інфекція, але чим страшніша від того ж грипу чи вітрянки? При вітрянці так само багато хто має темп., теж є висипка, яка ще й свербить, але такої паніки не розводять. Чи грип. Він є постійно, різновидів море, наслідки/ускладнення бувають огого, але тим не менше не закидають з усіх-усюд замогильним голосом "ліків не існує" ( що якось на фоні того голосу майже = "ми всі помремо"). Або ще що дуже мені подобається :girl_devil: - "це все через тих нещеплених, взяли собі за моду, а тепер нація ослаблена :girl_crazy:".

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

@Тетянка , якби ваші діти перехворіли, було б зрозуміліше...
    То дуже важко(((

20. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

В нас парадокс, кір пройшов легше, ніж вітрянка ( мали ускладнення енцефаліт) та грип ( була підозра на кишкову кровотечу. Досі не знаю, що то було).

Реально, нічого доброго з того примусового вакцинування не буде. Це просто збільшить кількість куплених довідок.