Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

1. maty

maty Well-Known Member

власне,так вигладає,що щеплення рятує не так дитину,як мамину голову(

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 1
  2. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  3. maty

maty Well-Known Member

о Ви прАВІ НА 1000%-моя братова зробила 5річному синові краплі-щоб від неї відчепилися,а 1,5 лишився без щеплення,бо мав червоне горло і лікарка не дозволили.І така ситуація,що ті діти тісно контактують з моїми-якби я панікувала,то вже б хату хлоркою певно залила і всіх своїх перещепила. Не знаю,я не пофігістка,але зберігаю холодну голову

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Merry

Merry Well-Known Member

Ви питали про ОПВ чи ІПВ? І якщо про ІПВ- то цю що безплатно прибула чи платну?

5. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

не уточняла ні про ОПВ ні про ІПВ, а просто за теперішню вакцину (а про інакшу, ніж "прибувшу" ніхто зараз і не говорить).
    А Ви думаєте, що на теперішній момент, коли треба видати прибувшу вакцину платна і безоплатна чимось відрізняються? ;)
    Різниця, хіба ще в тих, що йдуть в комплексних вакцинах, то в порядку графіку я ще розумію логіку їх введення, та й не "долиєш" ту прибувшу ІПВ у комплексну (якось так, не знаю як правильно сказати ;)).
    Але це мій особистий висновок, а кожен собі хай сам висновки робить ;)

6. Brenda

Brenda Member

Яка у Вас поліклініка? так надіюсь, що моя.....

7. slobodianka

slobodianka Member

слухайте, мами, які робити таки не будуть щеплення і діти в садок ходять-що будете робити? водитимете діток далі в садок? я вже думала, шо знаю шо робитиму, а тут кожного дня начитаєшся і не знаєш таки як правильно вчинити:suicide:

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Кхм. На це питання мами відповідають мало не на кожній сторінці в цій темі.
    Так. Водити буду.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  9. silvia

silvia Well-Known Member

маю двох коліжанок з "чистими" дітками. Водити будуть, їх переконали, що нічого страшного немає.
    Ми пересидимо тиждень вдома, хоча то так більше для свого самозаспокоєння)))) на цей тиждень малюють файну погоду, будемо гуляти по парках.

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  10. Dominika

Dominika Well-Known Member

а сенс не водити? Дитина після ОПВ за оф. версією 60 днів виділяє в середовище. Але виділені штами успішно осідають на іграшках, предметах побуту, в садочку, в школі, вдома. І тримаються там ще дуже довго. Ніхто ж не буде обробляти санхімзасобами все навколо.
    Ну і якщо логічно подумати...Щеплена дитинка отримує певну кількість поліо в краплях і не починає хворіти, а її імунна система вчится боротися з хворобою, виділяючи антитіла. То чому не припустити, що така дитинка виділяє в середовище лише мікроскопічну дозу поліо(у порівнянні з тою, що отримала), плюс ваша дитинка зустрічається(якщо зустрічається) з цією виділенною мінідозою і її імунна система також виділяє антитіла. Це наз. пасивна імунізація.
    Ну і щоб розрядити атмосферу....
    Зустрічаю вчора на вулиці свою знайому з дитиною. Вона одразу робить страшні очі і розказує, що в понеділок йде капатись. Бо їй подзвонили і сказали : "Що у Львові(!!!) епідемія палеоліту(!!!). І треба терміново прокапатись"... Я так думаю, що вона так і не зрозуміла чому я так сміялась.

• Смішно Смішно x 15
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Mammy

Mammy Well-Known Member

Я вагаюсь) нічого незвичайного на сьогодні, та все ж... мала щеплена, не вистачало останніх крапельок поліо. Як би не ажіотаж та інша про вакцину, навіть і не роздумувала б, а тепер страшно. І в садок потрібно принести підтвердження або відмову... не знаю яке прийняти рішення.

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

12. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Я от не можу зрозуміти одного. Одній дитині капають ОПВ і вона вважається заразна, а іншій не капають і вона може заразитись. Це ж виходить та сама імунізація, але в легшій формі.
    Який сенс тоді тримати дитину вдома до весни? Або капайте або сидіть вдома? Брєд якийсь.
    Як на мене, то це нагнітання паніки

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Brenda

Brenda Member

Ми з четверга не ходим в садок + наступний тиждень теж посидимо вдома, поки буде той першйи тур щеплення, бо перші 4 дні після щеплення вірус може передатись повітряно-крапельним шляхом. Десь з числа 10 планую водити малу в садок до початку другого туру - 19 листопада....
    Вона і так в мене зараз дуже часто хворіє, на мінуточьку за останні 2 місяці була 7 раз хвора, то я вважаю, що в неї ослаблений імунітет і водити до щеплених дітей, яких в групі 90%, тим більше щеплюватись - ні в якому разі. Моя дитина "чиста", тільки з БЦЖ

14. olromashka

olromashka Active Member

Я перпрошую, але де Ви таку статистику вичитали????? Можу сказати, що навіть "липових паперових" щеплень стільки % не буде, не говорячи вже про справжні. Я того "ге" дитині капати точно не буду, але і липової довідки теж не збираюсь робити ( хоч можливість є). Сьогодні ходила писати ВІДМОВУ, хоч була одна медсестра на прийомі і казала, що лікар може не підписати))) Цікавить, по якому то праву. В понеділок йду по результат-настроєна рішуче!!!

• Подобається Подобається x 2
  15. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

а що навіть таке може бути?? бо я вчора в медсестри за її столом (лікар сиділа з іншим пацієнтом поруч) поставила підпис на готовому бланку для відмови і з чистою душею відправилась додому, медсестра навіть не казала, що щось має там ще лікар підписувати..

16. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Щодо 90 % це таки трохи перебільшення. З мого оточення не робить ніхто. Ні ті, що мають АКДП, ні ті що нічого не мають.
    Дівчата, а що чути за школярів? Сьогодні дільнича медсестра казала, що їх не будуть вакцинувати. Хіба? Читала, що в третьому турі вакцинації попадають діти до 10 років.

17. Hexe

Hexe Well-Known Member

я щось вже вупше заплуталась. то від літа тіко тих два випадки на Закарпатті ?
    пам"ятаю кілька років тому свинний грип і супер вакцину від нього,котру Юлька привозила. щось мені подібні картинки.
    таке враження,що відволікають від чогось тою панікою.
    я щепити малу не буду, усі щеплення згідно графіку у неї є. водити в садок буду.

18. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

а моя вчора казала якраз, що будуть...

19. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Так, два випадки вакцино-асоційованого поліомієліту.

20. olromashka

olromashka Active Member

Правду казала-не будуть. Аж в третьому турі-школярів до 10 років. Я взагалі не розумію, як можна прищепити 90% дітей трьохразово в три осінньо-зимові місяці (навіть якби хотіли щепись всі), коли діти, особливо в дитячих колективах якраз в цей час хворіють(((((( Ааааааааааааа, нервів на тих баранів не вистачає((((