Щеплення необхідні? (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем algo, 30 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Відповідь: Щеплення необхідні? (продовження)

мені дали тільки від БЦЖ відмову написати вже на бланку, так як нема вакцини у них і всерівно не щепили б ( то їх аргументація)

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ви відразу їм сказали, що не будете щепитись, чи брали час ніби то на роздуми.)
    Бо я сказала вже, що ми нічого робити не будемо, то медсестра сказала в три місяці потрібно буде писати наступну відмову.
    Першого разу писала в півтора року, коли передумала продовжувати робити прививки..

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

перше казала що до року точно, а там буде видно, а потім вони і не питали. просто подзвонили і попросили написати відмову далі)

4. Melja

Melja Member

Привіт! От в нас така ситуація. Ми зробили 2 щеплення вакцино Інфанрікс гекса, зараз маєм робити Інфанрікс ІПВ, зранку ходили здавати аналізи і я зразу в аптеці вирішила запитати, яка ціна вакцини, а вона каже мені, що зараз її немає вже біля 2-х тижнів. І от я думаю тепер як ж бути, чи то можна якоюсь іншою вакциною прививати, якщо не з’явиться до середи Інфанрікс.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Якщо немає Інфанріксу ІПВ- Пентаксимом.

6. Melja

Melja Member

А чи можна так? Що перші 2 були Інфанрікс, а третя буде Пентаксином, там ж напевне інші процентовки складу? І Пентаксим, це що за вакцина, державна, Харківської лабораторії? Я завтра піду до педіатра взнавати результати аналізів, ну і звичайно ж запитаюсь, просто мене так муляє це питання.

7. сніжна

третє щеплення , навіть якщо 2 перших було Інфанріксом, часто призначають Пентаксимом. Процентовки ( якщо так можна сказати) там не різні- це різні виробники . Пентаксим - це французька вакцина. Вітчизняна АКДП- зовсім інша і виробляється Віоліком.

8. Melja

Melja Member

О, дякую! Завтра буду питатись

9. Melja

Melja Member

Ну що були ми в педіатра нашого. Сказав він нам, що нема що видумувати, будемо чекати коли з’явиться Інфарікс ІПВ. Каже сьогодні вколим щось інше, а завтра з’явиться вакцина. Не треба спішити почали вже колоти тою, на неї була нормальна реакція, то чого робити експерименти. Так що я спокійна тепер, буду ходити в аптеку питатись. Та й може і на краще, бо знов спека.

10. glasses

glasses Member

Я думала, що то не можна робити перерву.три місяці підряд, а то нє?

11. сніжна

не завжди стан дитини дозволяє провести ревакцинацію рівно за місяць. Тому є певні допустимі межі. До речі, зараз узагалі увесь календар щеплень "перекроюють" , тобто наразі всі щеплення мають бути так, як є, але інтервали між ними допускають досить великі ( підозрюю, що все корегують під наявність вакцин). Приклад: ще кілька років тому, між 3 і 4 ревакцинацією АКДП допускався макс. період 1р. 9 міс. Тоді лікарі наполягали, що це важливо. Зараз, навіть якщо перерва 3 -4 роки- все -рівно кажуть щепитися і ефективність така сама (?). До речі, зараз хочуть ввести ще три обов язкових щеплення- від пневмонії, менінгококу і папіломавірусу ( дівчатка)

12. Melja

Melja Member

Нам першу робили в 4 місяці, другу майже в 6, бо було дуже спекотно і не робили в 5. А третя вже буде в 7,5 а то і в 8. Там треба мінімум витримати обов'язково в нас в Україні це 30 днів, а на російських форумах пишуть, що в них по 45.

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

І в якому віці вони збираються робити ці щеплення? Чи все в одну вакцину заженуть?

13. сніжна

на щастя, поки це поки в проекті, розробленому згідно рекомендацій ВООЗ. Тому календаря ще немає. Оскільки все підганяють під рекомендації ВООЗ, не важко зрозуміти, що це пов язано знову з інтересами фармкомпаній
    мінімальниій проміжок так і є- від 30 до 45 днів ( тобто до півтора місяця). Залежить від вибраної вакцини.Максимальний зараз допускають мало не скільки хочеш. В самій же інструкції до вакцини Інфанріксу зазаначено проміжки у 1, 5 місяці ( 45 днів). Аналогічно з Пентаксимом- в інструкції вказані проміжки у 45 днів між першими трьома і 1 рік між третім та четвертим. Якщо застосовується Тетракок- там в інструкції проміжки вказані у 30 днів.

14. dasha

dasha Well-Known Member

Все частіше зустрічаю в інтернеті статті типу http://irtafax.com.ua/news/2013/08/2013-08-23-53.html і думаю починати хвилюватись чи ні? Іти купляти прививки? Чи реально дитина без прививок може не потрапити до школи?

15. Маріка

Маріка Well-Known Member

Цікаво, чи то нова "страшилка" чи направду таке зроблять ?

16. Orman

Orman Модератор-бомба

джерело не зле було б вказати. Тоді буде ясно чи страшилка.

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

то і по телевізору говорили. якась там жіночка не то зам Богатирьової, не то зам-зама

18. Leila

Leila Well-Known Member

Я чула цю страшилку в новинах ТСН.

19. сніжна

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

хотіла спитати, а як на рахунок операцій і відсутність щеплень? чи не придумають щось з розряду "зробити всі" у передопераційну підготовку?

Статус теми:
Закрита.