Щеплення необхідні? (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем algo, 30 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. KitiKet

KitiKet Member

Відповідь: Чи робите ви щеплення? (опитування)

2. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Відповідь: Чи робите ви щеплення? (опитування)

а де саме ви купували вакцину?

3. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Відповідь: Щеплення необхідні? (продовження)

Скажіть будь ласка, а як ви своїх діточок ввідаєте в школу не щепленими? Бо в садочок я віддала без проблем. Пройшла комісію, розписали мені все червоним кольором, написали № протокола і відпустили. Але кажуть, що зі школою майже не реально особливо для тих хто писав відмови, бо деякі вумні покупляли і все чистий спокій. Але я не купляла принципово, бо моя співробітниця купляла всі щеплення, а коли віддала малого в школу там відкрили карту, подивились що щеплений і вгатили без дозволу без питань. Потім мав зі здоров"ям проблеми після щеплення. Тому я просто боюсь їх купляти і як бути щось розгубилась.Як нам попасти в школу без щеплень куди звертатись??? Почну краще раніше готуватись.

4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

хто каже?

проблем зі школою не виникає вже давним-давно.
    А раз Вам вдалося без проблем садок оформити, то можете не переживати

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

6. Ука

то хіба заморочки окремих шкіл

7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

8. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Коли в інфекції лежали, то я в лікарів питала про вакцинацію.
    Усі казали, що своїм дітям-онукам робили від дифтерії та меннінгіту. Говорили, що щеплені від дифтерії реально на багато легше хворіють і що то страшен захворювання.

А от КПК вважають дурним щепленням.

9. taniarz

taniarz Active Member

10. kati

kati Well-Known Member

В нас щосб незрозуміле...Захворіли на краснуху(на це на катаральному періоді) а закінчили на кір...Чи то мутована краснуха чи мутована кір...І от злдавалось би,дитина нещеплена, картина мала б бути чітка., а нє...Чекаю на старшого(він щеплений) може тоді взанаєм шо то за звір нас вчепився

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

З того,що памятаю - кір починається з катаральних явищ і "манного" висипу на внутрішній стороні щік,за цією ознакою і можна його розпізнати. Температура спадає, потім знову підвищується і зявляється висип по тілу - спершу за вухами і обличчі,потім по всьому тілу до кінцівок. І зникає висип у зворотній послідовності.
    Краснуха - температура 38, висип рожево-червоний і менший,ніж при корі, можуть бути збільшені шийні лімфовузли. Висип зявляється на лиці і поширюється по тілу за кілька годин (при корі може бути до 2 днів). Тримається висип 3-4 дні і зникає по всьому тілу.
    Хоча інфекційні захворювання важко діагностувати - нам спочатку поставили скарлатину - і за моїми спостереженнями були усі симптоми, за 21 день напухла шия - діагностували свинку! І аж за 2 місяці з'ясували що то був мононуклеоз.

12. Ука

а контакт який був?
    http://www.komarovskiy.net/faq/korevaya-krasnuxa.html

13. kati

kati Well-Known Member

ані з хворими на кір,ані з хворими на краснуху не контактували.

захворіли минулої суботи, одразу приїхала лікарка. Поставила діагноз краснуха-збільшені потилочні лімфавузли,т-37.5,дрібна рожева висипка на лиці і шиї.
    основних симптомів кору не було- плями Копліка та рожева сітка на ньобі,тому і не поставила кір. Протікала хвороба також нетипово для кору.Не було сухого кашлю,коньюктевиту, температура вище 37-37.5 не підіймалась,дитна була жвава і активна.
    Але...висипання при краснусі прохлдять на 4-5 день безслідно, а в нас лишилась пігментація, а це чіткий признак кору.
    От і знай шо воно таке.
    Дзвонила лдакрка при мені в інфекційну ів нашу сихів. поліклініку- кажуть немає жодного випадку кору..

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

хм..цікаво..от мені згадалось, що у нас був сухий кашель,конюктивіт, збільшені лімфавузли...і діагностували красунуху...пігментація не лишалась..тоді в нас теж був " мутант"?

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

є термін корева краснуха- вона відрізняється по симптоматиці від класичного кору чи класичної краснухи ( якраз схожі на ваші описані) . Хоча Комаровський заперечує, каже, що це раніше так медики розділяли, а зараз :"Говорить "коревая краснуха" не логично, ибо никакой другой краснухи нет. В результате современная медицина употребляет одно название болезни - краснуха, а коревая краснуха - это ее (краснухи) устаревший синоним.

В той же час, ряд наших педіатрів ( наприклад, у нашого товариша- мама ще старий радянський педіатр) продовжує визнавати саме "кореву краснуху" . Ну і в неті можна найти інфо саме про "кореву краснуху": "Начинается она внезапно с высокого подъема температуры (до 38-39° С), лихорадка продолжается 3-4 дня, затем температура спадает и на коже груди и живота появляется красноватая, плоская, слегка приподнимающаяся над кожей сыпь.

Как только температура тела спадает, самочувствие ребенка улучшается. Сыпь держится от нескольких часов до нескольких дней.

Хотя при коревой краснухе температура может быть довольно высокой, заболевание считается легким."

Основною ж ознакою саме кору, наш львівський Гайдук теж вважає
    Взагалі , можна здати кров на визначення антитіл проти краснухи ( наввть потім), і тоді по наявності чи відсутності останніх говорити про можливий теперішній діагноз

16. Aster

Aster Well-Known Member

Я так розумію, що зараз ходить інфекція, дуже подібна на кір та краснуху, але не вони. Подрузі лікарка тиждень тому діагностувала кір, але пройшло пару днів і стало зовсім на кір не подібне...

17. Galya

Galya Well-Known Member

Не факт. У мене імунітету від краснухи немає (під час вагітностей здавала аналізи), а хворіла 3 рази краснухою і 2 рази на кір. Може якийсь раз там була корьова краснуха (хоча як писалось вище - це не важливо). Від них нещеплена, бо перед щепленням якраз перший раз захворіла. Хоча коли мої діти хворіли на краснуху, то я не заражалась.

18. Sensey Velikiy

Sensey Velikiy New Member

дівчатка, хто не щеплює,
    ми не щеплені, боюся за правець, нам майже 3 роки.
    хотіла ставити АДС але, наш Харківський завод випустив партію і за чутками 2 дітей загинули, зараз всі партіi АДП м, АДП, АП закрили, в травмпункті не роблять.Роблять тільки людський імунноглобулiн (Ніколи не погоджуйтеся на кінську сироватку вона часто дає анафілактичний шок і сироваткову хворобу-- лошадиная противостолбнячная сыворотка )
    Кому робили АДП?
    и хто не щеплюе боїтесь ви правця? я просто не знаю вже.... страшно.

19. Holly

Holly Moderator

Не щеплені, не боюсь :) Ймовірність його мати не висока.
    Малий теж не щеплений. Дуже не сподобалась лікарка в ПБ, яка прийшла нас щеплювати - хамовита і невохована. Тикала до мене, обзивала сектанткою. Коли я їй сказала, що то не перша в мене дитина і я в цьому питанні ознайомлена і свідомо відмовилась від щеплень, то поведінку свою змінила.
    Мене обурює ставлення лікарів до батьків, котрі відмовились від щеплень.

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мої діти не щеплені. Я боялася, особливо через малого, бо той вічно десь падає, лупиться... Відповідно я шукала різну інформацію щодо цього й дійшла висновку, що боюся цілком даремно. Занадто мала можливість зараження. І правець помирає при контакті з повітрям, так що я перестала боятися й шукати моновакцину.

Статус теми:
Закрита.