Щеплення необхідні? (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем algo, 30 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Щеплення необхідні? (продовження)

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Моя братова, яка безпосередньо має справу з щепленнями дітей, каже, що так є- на сьогоднішній день кількість реально щеплених діток на дільниці є більшою, ніж відмовників чи "записників". Просто деякі дітки мають вибіркові щеплення ( наприклад, батьки їм не робили гепатиту В чи КПК)

3. Amrita

Amrita Member

4. мамочка

мамочка Well-Known Member

хто знає, чи роблять дітям з легкою формою ДЦП щеплення?

ми не маєм жодного щеплення
    малому скоро 2 роки
    за садок домовилася -тобто місце є , сказали принести документи і довідку від педіатра, а вона довідки без щеплень не хоче давати
    садок по призначенню є для діток з легкою формою ДЦП, хоча є і групи з цілком здоровими дітьми (куди піде і мій син)
    хочу пояснити ситуацію педіатру, але треба точно знати чи роблять тим хворим дітям щеплення. якщо півсадку без щеплень то моя одна дитина їм статистику не зіпсує....
    в інтернеті не знайшла про це

5. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

Мамочка, за документами ДЦП не є протипоказом до щеплень. Особисто я пишу відмову кожних півроку. Але в нашому садку то не є проблемою.А невролог не хоче написати Вам відвід?

6. мамочка

невролог? я ніколи не була у такого лікаря
    у мене здорова дитина (тобто без ДЦП), а хворієм щомісяця на ГРЗ і т.п., тому я прививки і не хочу робити
    а в садок хочу віддатитільки для того, щоб деколи спілкувався з дітьми, бо враховуючи йогохворобливість то він буде 3 дні в садку і 2 тижні вдома

7. silvia

silvia Well-Known Member

плановий огляд у невролога є у 3 та у 6 міс.....

8. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

дцп не є протипоказом до щеплень, а чи роблять їх батьки чи купують довідки, чи роблять медвідвід, тут вже кожен вирішує сам.В нашому садку де майже всі з ДЦП, відмова чи відвід, і нема ніяких проблем. тут вже як адміністрація і медсестра ставляться

9. Aster

Aster Well-Known Member

А в поліклініці дитячій ви хоч колись були? Подібно, що ні. Бо тоді б знали, що невролог - це лікар, у якого мають оглянутися ВСІ діти віком 3 місяці, 6 місяців, 1 рік і всі, хто йдуть в садок чи школу. Якщо ви йдете в садок, то невролога пройти ви МУСИЛИ. :haha:

10. мамочка

11. Neverland

Neverland Well-Known Member

А що, конче в поліклініку ходити і знати хто такий невролог? :) Без того вода не посвятиться? :) Он ми вупше ніразу не були і теж не знаєм про невролога і тишимось з того.

12. karamelina

karamelina New Member

Нам 9 місяців, і ми кожного разу, коли приходимо на плановий огляд в поліклініку(а ходимо ми кожного місяця), то наш сімейний лікар посилає нас до невропатолога))) хоча дитина здорова,:girl_claping:
    І ось коли ми вирішили робити щеплення(бо в нас є тільки БЦЖ) то сімейний лікар знов відправив нас до невропатолога, щоб він зробив висновок, чи можна робити дитині щеплення. А ще, крім того ми здали аналізи калу, сечі і загальний аналіз крові. думаю, якщо все буде добре, то з понеділка будем робити щеплення)

13. Orman

Orman Модератор-бомба

дай Боже щоб і після щеплення так було
    а може ну його?

14. karamelina

karamelina New Member

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Будьте. Почитайте, подумайте. Дитина ваша, а не лікаря і вам за неї відповідати. Я б на лікаря сліпо не покладалась.
    Напевно є в вашого сімейного причини бути противником прививок. Ви як думаєте? Ех, мені б таку сімейну...

16. manka

manka Member

Була нещодавно в Охмадиті в алерголога. І так, між іншим, запитала про щеплення. Вона сказала, що ті щеплення робити без потреби. Ну, "якщо хочете вже", то зробіть від дифтерії і поліомієліту, але не індійською, пакистанською чи китайською вакциною. Ну і звичайно сказала, що моїй дитині щеплення краще не робити чи робити за індивідуальним планом, ну і решту рекомендацій щодо щеплення алергічній дитині. Шкода, що не запитала чи реально мою дитину внаслідок її рекомендацій влаштувати в садок без прививок. Просто довідку з щепленнями вже маємо.

17. karamelina

karamelina New Member

Власне я і читала і думала) Просто, коли читаєш статтю про користь щеплень, то здається все логічним і ти думаєш: "Так треба робити", а потім читаєш статтю з протилежним змістом, про шкідливість щеплень, і думаєш: "Ні, щеплення небезпечні, не буду робити". Парадокс! Можливо якби в мене була медична освіта, то я б не вагалась. Хоча, на мою думку, лікарі і самі не до кінця визначились на рахунок щеплень, бо ні в пологовому, ні сімейний лікар не зміг чітко відповісти на запитання "Чи потрібні щеплення?"

18. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

от тому я і волію не шкробати, де не свербить.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Повірте, вам реально круто повезло з сімейним. Бо наскільки мені відомо та й з мого власного досвіду скажу, що такі лікарі надто велика рідкість.
    Справа ваша, читайте, думайте. Особисто я робила малому щеплення рівно до того часу, до поки почала не просто читати, а вникати глибше.

20. Єва

Єва Well-Known Member

Ура!!! Ми нарешті в садочку, з новим папірцем від комісії з поліклініки (вирішила піти шляхом Уки), де написано, що дитина на індивідуальному графіку і наразі нема деяких вакцин і туберкуліну, але як тільки но так зразу ж. Як казала наша форумлянка

Статус теми:
Закрита.