Щеплення необхідні? (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем algo, 30 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Щеплення необхідні? (продовження)

Тут Дівочі Посиденьки. А Вам, даруйте, до Клєтчатого...
    http://www.youtube.com/watch?v=umVxAQ9EcQg&

2. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

зверніться в Чорнобильську лікарню. Там є платний кабінет щеплень. Якщо самі не зроблять, то порадять, куди звернутися.

Але зважте ще раз всі за і проти, бо втручання в імунітет, ще й після вагітності і гормонального збою, і перед наступною вагітністю - це кувалда в мікросхему, яка до всього ще й зазбоїла... А Вам зараз потрібний працюючий імунітет.

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

де ви то прочитали/почули?

4. taniarz

taniarz Active Member

а може нехай пройде якийсь час, коли у вас мине той страх за втрачену дитинку, і ви на свіжу свідомість ще раз все зважите, бо вакцинуватись від краснухи після і перед вагітністю, то справді не жарт. І взагалі, якщо йти по тому принципу, тоді треба вакицнуватись від всього можливого, не виходити з хати аби не дай Боже нічого не сталось ніде, і взагалі уникати всіх можливих ризиків.
    Я думаю, що це просто якийсь у Вас підсвідомий страх сидить, але ви вакциною не захиститесь. Успіхів Вам і здорової вагітності, не робіть дурниць.

• Смішно Смішно x 1
  5. Женічка

Женічка Well-Known Member

вчора писали офіційну відмову в поліклініці. Поки я побігла малому пупець кварцувати, чоловіка дільнича потягнула до зав поліклінікою. той, як побачив чоловіка, зразу:"Як добре, що саме ви прийшли,а не ваша дружина, я вас пам"ятаю, і вашу жінку, з нею нема про що говорити, як горохом об стіну" :)
    до слова, ніякої розмови він зі мною ніколи не мав, от який цікавий тиск на підсвідомість чоловіків :)

в пологовому зав дитячим відділом грузила грузила мою знайому відмовницю, а при виписці каже їй:"Ви така розумна і думаюча мама, напевно, медсестра". Фе, така мені відраза до тої пані з"явилась, як можна переконувати людину робити те, чого сама б своїй дитині не робила. та ж сама пані так мене "вичитувала" за мої відмови.

6. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Навіщо? Що від нього хотіли?

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Напевне, щоб рявкнув добряче на пискування:

8. Женічка

складати акт непокори :)

9. zetta

zetta Well-Known Member

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, і я там була. Ееех, пагаварілі по душам. Годину свого часу мені присвятила. Але я була чемним слухачем, все вислухала, подякувала за консультацію і пішла.)))
    Хтось знає для чого вони це роблять? Це ж завідуючій потрібно кожну маму/тата з відмовами отак приймати. Часу і язика не шкода?

11. Женічка

наткнулась в неті на наступне. Всього не пишу, тільки основне,що мене зацікавило: якщо робити щеплення здоровій дитині на ГВ, то тільки після двох років, і тільки після пів року після закінчення ГВ. Звідки таке? Чому півроку після ГВ?

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

той що зверху сумніваюсь бо це напевно якійсь інсектицид що не дає паразитам по курям зверху скакати, а той що вколюється під шкарлупу попадає. Я недавно лише писала як куплена курятина ( умовно-наша рябя) при відварювання філе пахла антибіотиком. Але десь читала що доза цього антибіотику для організму людського є нічтожно мала і ніби не шкодить. Але ж правду ніхто не напише.

13. RamirZ

RamirZ New Member

Думаю, це вони підлаштовуються (психологічна підстройка) під сучасні погляди про природній імунітет, який має дитина, що на ГВ. Логіка така: мамам говорять (і ВООЗ, і Юнісеф в тому числі), що ГВ корисне, бо (див. вище) і мами не хочуть щепити дітей (адже є імунітет), тож щоб тих мам все ж таки залучити до вакцинації дітей, треба її зсунути на період ГВ + пів року після ГВ (бо імунітет раптово ж не зникає і не спадає). Хитрість така.

14. Carpe diem

Carpe diem New Member

і знову невтішні новини з Чернігова. про поствакцинальні ускладнення від датської вакцини БЦЖ
    http://www.gorod.cn.ua/news_34417.html
    вразила сухістю і цинічністю старша жіночка у білому халаті (медсестра чи лікар), яка розказувала про проведення операцій трьохденним малюкам так, ніби це звична справа і нічого дивного чи страшного в цьому нема!

15. LILY

LILY Well-Known Member

так спокійно то сказала, я в шоці.....мол а шо тут такого....але хоча шо інше вона може сказати?!

Згадалось мені минулого тижня проходили медогляд і наша сімейна каже: "та шо Ви думаєте шо я Вашій дитині можу неякісну вакцину вколоти, це після того як вона видала "щепитись треба і в першу чергу від кору бо епідемія"!"

16. Tagonga

Tagonga New Member

Якщо чесно, мені виглядає як на приховану пропагадну вакцинації... І та жінка-лікар, мол все під контролем, як має бути, і журналістка, які завжди в курсі всього, і та вакцинує. Ну і кінцівка "потішила": ризик підхопити тубік у новонарожденних - 40%!!! Капєць! Не знаю, з якого контекста вони то взяли, але пам"ятаєте як у "17 мгновений весны": запоминаются последние слова...

17. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

С этого места можно поподробней? Тоесть та вакцина которую новорожденным колят в роддоме,защищает только до 3 лет???

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в останні роки у пологових ніби датську вакцину використовували. А раніше, ще 7-8 років тому- тільки російську. Вона давала менше реакцій, ніж датська. І в той же час, колишній календар вакцинації розроблявся з урахуванням російської вакцини. В такому випадку, як вона могла захищати лише 3 роки. якщо наступна ревакцинація лише у 7 років ( тобто у будь-якому випадку мав би враховуватися принаймні 7-річний захист). Чи це тепер вже зовсім інша російська вакцина, ніж була раніше?

19. Romanivna

Romanivna New Member

читала, що після закінчення ГВ ще пів року в крові дитинки є антитіла, які захищають дитинку від хвороб, якось так.

20. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

Вот сама не понимаю? это цитата из интервью.Может кто из форумчанок в курсе?

Статус теми:
Закрита.