Щеплення необхідні? (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем algo, 30 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Правильно! Таке треба робити за наявності хорошої реанімації, щоб відкачати могли при потребі.
    А "Параскеві" зв'язуватися з з вакцинацією дорослих не охота, бо проблематично потім пояснювати, що то не вакцина покалічила.

2. Happy Frog

Happy Frog Active Member

Це за умови що зараження буде на протязі 2-х місяців вакциніції, тим більше що в нас ці інфекції є!!! як кір і вітрянка.

3. Asal

Asal New Member

малому зробили цю прививку в рік, і через тиждень дитина захворіла на краснуху, причому контакту з хворими не було і хвороба проходила в дуже важкій формі((((

4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ну крім неї є ще багато чого небезпечного. А якщо, наприклад, немає антитіл до токсоплазмозу або ще чогось із ТОРЧів - то що робити?

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

5. Asal

Asal New Member

так само небезбечні скарлатина, вітрянка... чотири роки тому я завагітніла, але втратила дитинку через те що малий захворів скарлатиною((((
    від усього вберегтися не можливо...

6. Happy Frog

Happy Frog Active Member

Народ я вже визначилась що буду її робити,бо якщо я про це вже задумалась краще зробити ніж потім лігті кусати, просто у Львові не знаю де.

7. Farfalla

Farfalla Member

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та ні, не за тої умови, а в принципі. В Онтаріо найбільше хворіють на коклюш. Всі щеплені діти хворіють на паракоклюш.

9. Happy Frog

Happy Frog Active Member

а вам колись говорили фразу *Ваш випадок на мільйон* ...

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Щеплення необхідні? (продовження)

Кажуть брати-росіяни, "бодлівой коровє Бог рогов нє дайот".
    Готуйтеся далі, вчіть матчасть, поки вакцинальна трутка з організму буде виводитися.

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Хто шукає, той знайде. Дай Боже щоб не пригод.
    Вам добре радять. Здайте аналіз на антитіла до краснухи. А ще краще на всі ТОРЧі. Той аналіз можна пройти в будь-якій платній лабораторії. І наскільки я в курсі, потрібно здавати два рази з різницею якщо не помиляюсь в тиждень чи два, щоб подивитись динаміку тих антитіл. Трохи гугла попитайте що і до чого перед тим як приймати рішення про вакцинацію чи лікування. То дуже добре, що ви свідомо підходите до зачаття. Але щоб свідомо було дійсно свідомо, а не по відомостях ВВС.
    Ну і вводити в кров живий вірус, це нонсенс. Ніхто не знає як його сприйме ваш організм, а тим більше організм майбутньої дитини. Ну але то ваш організм, вам над ним експериментувати. А раптом ви завагітнієте швидше, що тоді?

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Я не буду повторювати усе, що мені колись хтось говорив, з цензурно-етичних міркувань. Скажу, що не перешкоджатиму більше Вашому праву на самогубство.

13. Happy Frog

Happy Frog Active Member

Ну що за ... право на самогубство"та що це за слова , да як можно .. жити по принципу "русской рулетки" . В темі обиття всі пишуть - обиття та то фігня мій народився і все добре, ну і супер що все добре а от у мене дитинка померла, в мені померла на 40 тижні ..пару днів не доходила ,, як ви сказали самогубство(гарне слово) взяла і задусилась сама пуповинкою(ай да не партесь але ж то фігня скільки народжували з обвиттям і все добре, тай я народила першу з обвиттям все добре,а от другій не повезло.) Тому зараз хочу зробити все можливе щоб захистити свое маля.

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

мені не можна вагітніти пів року, в березні я родила тому треба трохи відновитися. Тай як це раптом))) я вже не в віці підлітка коли можно раптом)

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Не повірите, але раптом може бути і в 50. Хіба як найнадійніший засіб контрацепції використати повну відсутність сексу.

Якщо ви тільки народили, то ваш організм потребує відновлення і давати йому зараз нове навантаження? Почитайте склад вакцини. Повірте, тут в темі сидять люди, які реально орієнтуються в питанні вакцинації і хочуть вам не те що порадити, а скорше вберегти вас від ризикованого кроку. Бо таки ризикованого. І таки не байдуже. Почитайте ускладнення від щеплення краснухою в дорослому віці. То не міфічні речі. Серйозно.
    Щеплення це якраз життя по принципу "російської рулетки". Когось пронесе, комусь навіть допоможе, а на комусь зупиниться. Але то ваша справа і ваше здоров"я. Якщо ви тільки народили, то майте на увазі, що ви можете захворіти краснухою від прививки.

15. anka

anka Well-Known Member

Пробачте, Ви мабуть нічого про щеплення не чули... Щеплення, котре Вам введуть на 99% Вас заразить краснухою. окрім того принесе в Ваш організм солі ртуті, алюмінію тд. Це точнно не сприяє здоровій вагітності. Дорослі дуже важко переносять щеплення. Боїтеся хвороби під час вагітності? Сходіть зараз до хворого на краснуху і краще перехворієте і ч-з 6 міс завагітнієте.
    Компоненти щеплень викликають мутації, онкозахворювання ітп. то так коротко. хочете деталей-читайте від початку

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А щеплення допомагають від переляку й обвиття?
    Як на мене, захист - це тоді, коли не робиш забагато, але в міру й мудро. Чим менше пхати в організм, чим менше піддаватися маніпуляціям, тим безпечніше й мамі, і дитині.

17. Happy Frog

Happy Frog Active Member

уявіть собі сама. Бо в пологовий я вже приїхала .... з янголятком в животику.. і та мене стимульнули бо ходити далі вже не було сенсу..
    то я так поняла що по темі мого питання де ніхто не знає...

18. levandivka

levandivka З яйцями...

1. Люди помирають у любому віці. Не лише від краснух.
    2. Якщо вирішили як аргумент використати смерть дитини, не ховайте реальних причин смерті. Най Прокуратура ті відмазки "хаває" за недорого. Нам сюди то навіщо нести?
    Захистити ударом? Прапор і молоток Вам у руки...

Та ж написала, що не хоче деталей. "Уклоться и забицца" (с)

19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

рекомендації різняться, від 1 до 6 місяців. Але в поодиноких випадках вірус знаходили і через півтора роки після вакцинації.
    о, до речі! А від вітрянки не хочете за компанію? Вона для вагітних не менш небезпечна, ніж краснуха!
    сподіваюся, він вже зданий, бо інакше це взагалі "блажь", як кажуть брати-росіяни.

Безвідносно до щеплень (це тільки Ваше рішення, і яким би воно не було, воно правильне, тільки постарайтеся, щоб було ще й підкріплене обізнаністю), подумайте про те, щоб попрацювати з психологом. Бо на фоні того нещастя, яке у Вас трапилося, і з такою установкою, Ви мимоволі можете наробити купу дурниць, за якими шкодуватимете згодом. Просто через надмірне перестраховування.

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.