Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

Я так дію навіть при невеличких нагноєннях (де правця і близько бути не може). Максимально відкриваю рану, аби кров лилася добре, потім ще прочищаю перекисом, засипаю ксероформом (мені його ще бабця моя передала, його зараз і не випускають напевно) і навіть бинта не даю. Знаю, що ксероформ штука теж далеко не корисна, але при наривах допомагає дуже ефективно і швидко.

2. anka

anka Well-Known Member

Так, вважаю! Двох протилежних правд бути не може. І мої вчинки відповідають переконанням.
    Мене дивує (дратує/вражає), коли люди не цікавляться тим, що з ними роблять, а свято вірять слову лікаря-як вівці. Якщо Ви ознайомилися з двома позиціями і вирішили вакцинувати дитинку- це Ваше право, але мамам не дають інформації про можливу шкідливість щеплень. Я впевнена! Кажуть "Треба"- і мами роблять бездумно.
    Мене зараз переконують зробити "принаймні АКДП, бо без нього (як виявилося) жити не можна"-процитувала дослівно. Попадись інша мамочка-повірила б.
    Що ж це за право вибору таке, коли є лише однобока інформація?!

Останнє редагування: 29 Березень 2010
  3. Provizor

Provizor Well-Known Member

4. skarlet

skarlet Well-Known Member

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата....придивляючись куди поїхати літом, в умовах про перебування одного з пансіонатів Євпаторії надибала:
    Отак!!! Офігєла чесно кажучи.....

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю.
    А пожежна інструкція там що пише?

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю.
    А пожежна інструкція там що пише?

8. anka

anka Well-Known Member

9. Morryson76

Morryson76 Member

КСЕРОФОРМ ( Хеroformium ). Трибромфенолят висмута основной с окисью висмута. Мелкий аморфный порошок желтого цвета, со слабым своеобразным запахом. Практически нерастворим в воде, спирте, эфире и хлороформе. Содержит 50 - 55 % окиси висмута.
    Отакоє! Солі вісмута дитині ПРЯМО В КРОВ!!!:girl_cray:

10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Як на мене, то солі вісмута в разі наглої потреби і солі ртуті "аби було" - то трошки різні речі...Ніхто не каже, шо ксероформ - то така безпечна штука, але він ДІЄВИЙ у екстрених випадках і діє швидко, тобто не потрібно його застосовувати тривалий час.

11. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

гм... щось діється в вакцинальному штабі:

раз
    і
    два

12. Morryson76

Morryson76 Member

перше совковий брєд
    друге звучить обнадійливо

13. Ука

власне тому я його і не публікувала ніде, коли воно з'явилося. А вже до другого дала для повноти картини.

14. anka

anka Well-Known Member

ото перше крім агресії в мене нічого не викликає, в мислячих такі примусові методи мали б викликати підозру. Якщо все таке якісне і помічне, навіщо ж примушувати? Друге каже, що тепер агітуватимуть "активніше" і більш наполегливо. Варто очікувати серію програм по ТБ про користь прививок, а ще витратять "під шумок" море державних коштів на захоплюючі плакати в поліклініки. Якщо в керівництві держави (чи серед наближених) не з'явився власник якоїсь кантори, яка готує вакцини, то навряд, чи щось зміниться. Можливість обійти щеплення, як і будь-що інше в нас, буде завжди.

15. Morryson76

Morryson76 Member

Мені здається, що це - по темі топіка:

Поиски причин детского аутизма, кажется, приближаются к завершению. В мае 2008 в журнале «Autism» Стефан Шульц и соавторы из Чикаго опубликовали результаты двух аналитических и одного опыт-контрольного исследования ассоциации между прогрессирующими расстройствами аутического типа у детей и приёмом парацетамола (ацетаминофена, Панадола) в качестве анальгетика и антипиретика после вакцинации. http://pwp.att.net/p/s/community.dll...upid=389714&ck http://www.medical-hypotheses.com/ar...570-2/abstract
    Оказалось, что приём парацетамола матерью во время беременности и ребёнком 1 – 1,5 лет после вакцинации (корь-паротит-краснуха) в среднем в 17 раз повышает частоту аутизма. Принимаемые с аналогичной целью аспирин или ибупрофен таким побочным эффектом не обладали.

Далі тут:
    http://forums.rusmedserv.com/showpost.php?p=1037336&postcount=2

16. Provizor

Provizor Well-Known Member

Аспірин взагалі недозволений до застосування дітьми, вже давно... Як же це дослідження проводилось?
    Дочитала посилання. Чесно, від того висновку тільки важче! Бо якщо перевірений часом і дозволений до застосування препарат можуть таким чином ДОСЛІДИТИ і виявити такий собі ПОБІЧНИЙ ЕФЕКТ... А аспірин знову "рулить"... Кому ж тоді вірити?

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Здоровому глуздові. І не шукати на свою і дитячу дупу пригод.

18. Ука

От що значить перестала тему садка і щеплень моніторити. Є судове рішення, а я прогавила.
    То ж кому треба буде, додатковий аргумент, користуйтеся! Може бути хорошим аргументом.

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Уко!
    Народ у нас лінивий. Йому тре на блюдці...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

20. Ука

я теж лінива :girl_blum:

Статус теми:
Закрита.