Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

Мені не зробили ні одної прививки.. і ніколи мені ніц не було.. і до 30 літ якось дотягнула, і не хворіла всякими невідомими хворобами, від яких стараються "вберегти щепленнями" теперішні "світила медицини".
    Це я до того, що без щеплень живуть люди, і повірте, імунітет в мене, дякувати Богові, дуже добрий.

2. loreniya

loreniya Well-Known Member

ну наприклад що живого вірусу в вакцинах нема, є його частинки, фрагменти, дохлі екземпляри і т д... що ускладнення 1 до 1 000 000, то-єсь якщо нас припустим мільйон то чого це я маю бути тою мільйонною?

прикол в тому шо і мені ніц не було хоч я прищеплена... правда дотягла я до 26 років тільки.

це може бути і родовою травмою спричинене.

я поки шо не зайняла якоїсь позиції, я ще визначаюсь і є нейтральною в плані прививок, тому мені цікаві всякі факти.

3. Galya

Galya Well-Known Member

А чого не маєте? Хочете перевірити? Я чомусь ні.

4. Megan

Megan Well-Known Member

Тоді навіщо "колотись"?:girl_haha:

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

тоді для чого вакцинувати?;)

А про то, що вірус вирощують то в клітинах мавп (почитайте про SV 40), то на абортованому матеріалі, про те, які речовини використовують в якості консервантів, абсорбентів теж пишуть?
    яке ускладення? смерть? менінгіт? порушення роботи імунної сиситеми? алергії? про які саме ускладення йде мова?

6. loreniya

loreniya Well-Known Member

мій брат мав менінгіт від протягу... то була чорна смуга в житті нашої сім"ї, нікому такого не побажаю - пів року в інфекційній лікарні... я забула як виглядає мама, але це не в тему,
    в тему
    а ускладнення від хвороб від яких щеплять читали? я читала, от тому і думаю...

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

може то і не надто гуманно, але я щось не розумію яка з того шкода? людям підсаджують шкіру свині коли треба і нічого, живуть, а мавпи близький нам вид... а де тоді ту вакцину вирощувати, не на живих ж людях... хтось взяв гріх на душу і вбив свою дитину, і абортований матеріал не є вже дитиною... от консерванти і інша хімія мене набагато більше хвилює...

7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я ж кажу - читайте про SV 40 для прикладу.

Ускладення від хворіб від яких щеплять читала. Також читала , хто має більші шанси мати те ускладення і як зробити , щоб допомогти організму і подолати хоробу, і уникнути ускладнення. При цьому не руйнуючи імунної сиситеми.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

розумієте - щоб мати ускладнення від хвороби, то треба на цю хворобу ще спочатку захворіти (всі не хворіють всіма хворобами), потім її не лікувати нормально, а дочікуватись ускладнень (бо навіть як захворієте, то ускладнення вам не гарантовано), а щеплення вам/дитині роблять по графіку, не дивлячись на те що деяких хворіб вже десять років ніхто не фіксував.

запропонуйте лікарю вколоти собі солі ртуті з формальдегідом, в перерахунку на її масу - подивитесь, чи воно таке безпечне як вони кажуть.

бо всі дуже переживають щоб не з"їсти ГМО, а як колоти всяку гидоту, вирощену на тканинах тварин/абортивному маттеріалі, то нічого ніби.

9. anka

anka Well-Known Member

мене дуже тішать новини з Дніпродзержинська- там закінчилися вакцини. Припарена мамочка давала інтерв"ю типу "Що ж тепер робити- моя дитина не захищена від гепатиту Б?!".
    А мене це відверто радує- потім минуть терміни введення і можливо вакцини взагалі діткам вводити не будуть- скільки діток залишаться здоровішими!
    Знайомі лікарі дратуються, коли я коментую тему вакцинації. Вони вважають, що закінчивши медінститут мають право коментувати цю тему як фахівці, а насправді в голові в них такі зашорені фрази і думки біжать по закладених рейках (якщо взагалі думають), крок вбік- і вони втрачають орієнтацію і не мають відповідей на запитання. Це приблизно як я з економічною освітою бралася б коментувати залежність курсу болівіано від мексиканських наркокартелів.

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а один мій знайомий лікар сказав,що аутизм не може бути поствакцинальним ускладненням.що ці двоє речей (аутизм і щеплення) взагалі один з одним не пов'язані:girl_haha:

11. Provizor

Provizor Well-Known Member

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Йой.
    Вакцинальна ломка?
    Не став би прирівнювати чиюсь особисту радість до примусу, емоції і дія - різні речі.

навіяло:
    А рядом бегемотики
    Схватились за животики:
    У них, у бегемотиков,
    Животики болят.

И тут же страусята
    Визжат, как поросята.
    Ах, жалко, жалко, жалко
    Бедных страусят!

И корь, и дифтерит у них,
    И оспа, и бронхит у них,
    И голова болит у них,
    И горлышко болит.

Они лежат и бредят:
    «Ну что же он не едет,
    Ну что же он не едет,
    Доктор Айболит?»

13. Provizor

Provizor Well-Known Member

14. Оленка

Оленка Well-Known Member

Вчора двилась по НТА передачу про прививки, так там одна дохторка сказала, що як дитина захворіє на правець, а ліків проти цього недугу немає, то ця дитина не видужає. :confused: Хіба дійсно немає ліків? :confused:

15. Orman

Orman Модератор-бомба

О Господи! Зовсім ці лікарі розум стратили. Не переживайте, є лікування. І добре вивчіть шляхи захворювання. "Зловити" правець дуже важко. Особливо маленькій дитині, хіба її спеціально колоти брудним цвяхом.

16. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Ліки є. Але з правцем ситуація трохи інша. На правець просто так дитина не захворіє. В маршрутці його підчепити не можна. Для правця потрібна глибока брудна рана, закрита для доступу повітря з поганим відтоком крові. Для прикладу - іржавий цвях або глибокий укус собаки. В таких випадках зазвичай звертаються в травм.пункт, де роблять вакцинацію уже за показами, а не для профілактики. Якщо, звісно, покази є.
    Правець - інфекція анаеробна. Він є в грунті, в слині тварин. і навіть в нашому кишківнику. Щоб розвинулася хвороба потрібна відсутність доступу повітря.
    Тут теж треба мати голову на плечах, щоб прийняти рішення (в мому єдиному випадку ця голова була в лікаря в травмпункті. Рану промили, крові пішло достатньо, нічого колоти не треба - про попередню вакцинацію він навіть не питався). Якщо Ви бачите, що рана неглибока, відкрита, добре промита, є достатній відтік крові - загрози правця в таких умовах немає, можна приймати рішення про відмову від вакцинації.
    За обставин відсутності травмпункту при таких пораненнях потрібно забезпечити очищення рани, нормальний крововідтік і доступ повітря до рани (звичайна бинтова пов'язка, пластиром краще не закривати). Ну і якщо Ви маєте сумніви щодо того, чи вдалося очистити, і якщо рана дуже глибока, нема крові тощо, постаратися якнайскорше звернутися по допомогу до лікаря.

17. Оленка

Оленка Well-Known Member

Уко і Orman дуже дякую за відовідь :)

Ще згадал одну розповідь фтізіатра (вроді так) з тієї ж передачі. До них попала дівчинка з діагнозом туберкульоз. І, як зазначає лікарка, їй не було проведено ревакцинацію вроді в 14 років (я можу помилятися у віці) а вже в 16 вона захворіла на туберкульоз. Висновок фтізіатра: якби була проведена ревакцинація захворювання вдалося б уникнути. І ще говорила про важливість манту і що вона дуже стривожена, що багато від неї відмовляються адже це найпростіший спосіб виявити туберкульоз.

І ще казали, що біля 40% мам пишуть відмову від щеплень. То де ж беруться такі високі показники вакцинації?

18. Orman

Orman Модератор-бомба

ага, а ми вчора дивились кусок передачі про туберкульоз - розказали як файно його позбулися в США, при тому наголосили, що найбільше помогло покращення умов життя і харчування, а потім зробили "гарний", а головне логічний висновок - "треба вакцинуватися".

А те що в нас з тублікарень люди тікають бо там погано годують (це хворих, яким потрібне посилене харчування!), то це так, типу нічого. Ще показали жінка хвора на СНІД в неї ТБ, дитина ВІЛ інфікована в неї ТБ - жодного зв"язку.

19. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Менінгіт-то взагалі хвороба вірусного походження...
    Ну тут вже питання моральних принципів...Ви б купили якусь річ (мобільник, наприклад), якби знали, що ця річ крадена? Для мене є вкрай суттєвим, що віруси вирощуються на абортованому матеріалі.

20. Gluckoza

Gluckoza New Member

Раньше я делала ребенку все прививки до 2-х лет.Пока не овладела хорошо изученной информацией.После последней прививки у ребенка началась высыпка на почти все фрукты,ягоды ,мед и т.д.Которой раньше я не наблюдала. После этого к нам в гости приехала глав врач Киевской больнице.И рассказала,как на Украину приходит вакцина.про просроченные вакцины , про то что ее не доставляют в специальных холодильных камерах, а уже у нас ее только распределяют по холодильным системам.И сказала,что она не одному внуку и ребенку вакцину не ставила и не поставит.Я много вычитала информации и за и против вакцинации и сделала для себя вывод ,что моему ребенку это не надо,целее будет! У каждого на это свой взгляд и не кого я переубеждать не стану! Но я убедилась для себя что прививка-это не панацея,а здоровое питание и закаливание,спорт, это то,что защищает и улучшает жизнь наших детей!

Статус теми:
Закрита.