Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Naturals

Naturals Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

і я також була у лікарки і там написала відмову від прививок так вона на мене дивилася як на "врага народа", і з такими словами що я немаю права відмовлятися, що прививки в них добрі і моїй дитині нічого не буде.

2. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

та я вже цю статистику давала сотню разів. і це на фоні скандалу з тетракт-хібом і відмов від щеплень!
    Зауважте, що облік по інф.захворюваннях і смертності від них ведеться дуже ретельно, тобто це статистика, якій можна довіряти.

І ще, обоє дітей, які померли в 2008му році були щепленими, ця інформація була в офіційних тмозівських повідомленнях.

А на закуску цікавий автореферат дисертації

Процитую лише висновки, решту читайте за посиланням:
    розшифровую виділений текст, бо мабуть, не дуже ясно з сухого подання: з тих, хто захворів на дифтерію і був щеплений, приблизно половині спершу ставили ангіну - і відповідно й лікували.

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ----------

розписку дасть?

Останнє редагування модератором: 5 Лютий 2010
  3. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Оце покажу нині свекрусі, яка наполягає на щепленні, у зв"язку із спалахом дифтерії в притулку на Левандівці, де багато дітей захворіло і папло в інфекційку. Дякую Уко!

Останнє редагування: 5 Лютий 2010
  4. Naturals

Naturals Well-Known Member

Розписку вона точно не дасть, напевно переживає через те, що багато батьків відмовляються від щеплення, бо відмову я написала так вона каже щоб добре подумала і забрала її назад.

5. Provizor

Provizor Well-Known Member

А на закуску цікавий автореферат дисертації
    Наскільки я зрозуміла, мова йде про щеплення під час епідемії дорослого населення.
    Саме по цій причині цього року більшість медиків відмовилась від щеплення проти грипу під час епідемії.

6. Оленка

Оленка Well-Known Member

НІ!!! Ми просто говорили про прививки, зокрема і від паротиту. Ну, на майбутнє.

7. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

тепер я розумію, чому Левандівка завжди на мене свариться, що я даю посилання, і не копіюю текст на форум. А за посиланнями, виявляється, справді ніхто не ходить, інакше би подібних питань не виникало...

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Треба "на блюдечку з голубою кайомочкою":

Останнє редагування: 5 Лютий 2010
  9. Provizor

Provizor Well-Known Member

А я про що?

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

Правда кожен бачить те, що хоче побачити.

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Чесно?
    -Дідько його знає...

Ми тут в гілці говоримо про те, що поголовна примусова вакцинація (немовлят і не тільки) - зло.
    Що вакцинація - не 100% гарантія здоров'ю, але 100% небезпека.
    Що вакцини, через фінансовий аспект перетворилися у товар, засіб наживи.
    І відноситися до них треба відповідно: хочеш купити "супертерку в телемагазині" - вперед! Але...
    В нормальному магазині, зі здоровим глуздом, тих супертерок продадуть у багато разів менше.

11. Holly

Holly Moderator

Малій усі шеплення робила, бо на той час не мала нету щоб почитати і не мала знайомих, щоб відрадили. От тепер цікаво, чи можна в пологовому відмовитись від БЦЖ? Бо пам"ятаю, з малою ніхто не питав і нічого не пояснював. Принесли документи, щоб підписала, що не заперечую

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Можна, можна, принесуть документи щоб ти підписала що заперечуєш і все, ніяких щеплень не зроблять (Джамбула).

13. veronka

veronka зла друзя

можна, тепер питають) надають готовий бланк відмови (принаймі на Мечнікова так), потім в поліклініці пишете відмову та й усе:girl_smile: щоправда, періодично будуть докулупуватися, чи ви не змінили думку:girl_crazy:

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Та навіть від Пологового можна відмовитися!
    І ніц Вам не буде. :D:D:D

15. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

http://video.google.ru/videoplay?do...0&ei=Ty9oS_7ILtiT-AaeytzSDw&q=прививки&hl=ru#
    знайшла отакий фільм. "Правда о прививках" СТРАШНО :sad:

16. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ви останніми роками чули про випадки дифтерії у Львові, а тим більше про смертельні випадки? Краще заспокойтеся. При дифтерії може сильно набрякати ротова порожнина і є ризик задихнутися. але якщо дитина перебуває під наглядом, то завжди можна надати необхідну допомогу (ложку в горло). Тому краще заспокойтеся!:) Не такий страшний чорт, яким його малюють!
    ====================================================
    Вибачаюся, не встигла прочитати про спалах на Левандівці...Але, тим не менше, дифтерія своїм перебігом багато в чому нагадує ангіну, а ангіною практично всі ми хворіли і не померли. Одним з аргументів прихильників вакцинації є те, що дитячі інфекційні хвороби дають ускладнення на внутрішні органи (зокрема, серце), але якщо дитина загалом здорова і міцна, то шанс мати якісь ускладнення є абсолютно мінімальним на противагу захворіти на ту хфоробу внаслідок щеплення. Я для себе вже давно отримала однозначну відповідь: шанс, що мої діти захворіють на ті хвороби, проти яких щеплять, складає нехай 10%, а от захворіти після вакцинації на ту хворобу - 80-90%. Тому нехай краще вже самі десь підхоплять і перехворіють зараз (моє сумління перед ними буде чистим!), з легким перебігом, ніж я їх вакциную, а вони, чого доброго, захворіють після вакцинації або ж хвороба перенесеться у старший вік з усіма "прєлєстями" важкого перебігу...

Останнє редагування: 7 Лютий 2010
  17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це,здається,був спалах у інтернаті? Але ж там слідкують за вакцинацією таких дітей. Відповідно,вони були щеплені.

18. nester

nester Well-Known Member

Щеплення не береже від хвороби :girl_sad:, лише полекшує її протікання! Тому - игра не стоит свеч!-:crazy:

19. Христка

Христка Well-Known Member

Цілком не виключено, що того й захворіли, що були щеплені....

20. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

так, були щеплені геть усі, і більшість лежить зараз у інфекційці, кілька дітей у важкому стані.

Статус теми:
Закрита.