Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Оленка

Оленка Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

Я довший час дивувалась чому ж то мій похресник постійно хроріє при чому він грудне молоко пив до 2,5 років. Всі ж кажуть що чим довше діти пють грудне молоко тим вони міцніші і здоровіші. Та от тепер починаю розуміти чому.
    Аналогічна ситуація і в інших знайомих. Дитина мала храпи, пішли ло лікарки а та сказала що в малого на щось алергія.
    Ну і таких прикладів можна навести безліч

2. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а Ви в точку попали! саме так авторитетна думка і каже! Ви на ЛФ в гілку про вакцинацію зайдіть :)

3. Оленка

Оленка Well-Known Member

А можна ссилку, бо я щось не можу знайти

4. Ука

для прикладу остання спроба була тут внизу сторінки. на наступній сторінці опонент був сильно розчарований. Щоправда, я йому вдячна, бо де-факто він довів те, чому доведення я не мала - відсутність досліджень впливу мертиоляту на немовлят.

5. Анута

Анута Well-Known Member

але ж і гаряче там... у нас тут спокійніше. йду почитаю вумностей ;)

6. Оленка

Оленка Well-Known Member

Та чому ж відсутні :). На мою думку зараз вовсю це випробування проводять на наших дітях.
    Вчора мама до мене підхожить і просить, щоб я їй скинула всі фільми, всі статті і книжки про прививки бо вона хоче це все показати дівчатам на роботі.

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Питали мене за БЦЖ. На Батальній можна домовитися щоб не кололи, а записали. Звичайно за певну винагороду і не з педіатром, а з медсестрою що робить щеплення.

8. Matrichka

Matrichka New Member

Я скільки читаю - тут багацько народу проти вакцинації: кажуть то зло, "акція" проти народу, замилювання очей, заробітки на відкатах тощо. А чи є тут прибічники вакцинації... просто може щось пропустила. Дітки у форумчан переважно ще маленькі. Чи може хтось сказати про "перспективи безвакцинації"...
    Ще Ука писала про датську вакцину від БЦЖ (у порівнянні до колишньої російської)...Чи можна робити щеплення саме російською вакциною...чи у пологових всіх щеплюють однаково???

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

картинка в тему:)
    до одної статті про щеплення додали таку змійку,а правдива картиночка вишла:)

10. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Я прибічниця, але дописую сюди рідко.
    Малому роблю усі щеплення.
    Після перегляду фільмів, що тут пропонували, ще більше переконалася, що таки треба робити щеплення.
    Зараз на черзі ККП. Але покищо відклали, бо через ту епідемію не хочеться в засоплючену поліклініку йти. Будемо робити навесні. Звісно, після аналізів.

11. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Я старшому сину(12р) робила всі щеплення,а от донечку(1р) після звичайного БЦЖ ледве витянула. Тому маю на своїй практиці досвід-що ці вакцини що були колись були набагато надійнішими ніж ті що є зараз. Тому для донечки буду писати самі відмови від щеплень

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Надійнішими були?
    Я б казав, "рулєтка".

13. Ука

а потім замордують через відсутність рубчика...

14. olenkastar

а ми вкололи БЦж....як бути з пробами Манту? їх ж не роблять,наприклад, в садочку без дозволу батьків?чи як?

15. Ука

чи як.

а загалом від садочку залежить

16. olenkastar

оце мене і лякає..прийде доня з садочку,а на руці мантушка!!!
    взагалі вони мають право без дозволу батьків колоти? я вже шось не пам'ятаю,як то у школі було.здається попереджували,що в такий-то день робитимуть,щоб усі були...але дозволи ,здається,батьки не писали.

17. Ука

:girl_cray:
    Оленочко, при всій повазі...
    я три роки товкмачу на ЛФ, а потім тут, про права, відмови, чого остерігатися, як застерегтися....
    1. довідатися, чи роблять в садку, чи посилають в поліклініку
    2. в першому випадку пишете відмову, усно додаєте пару погроз з уживанням слова прокуратура, візуєте в медсестри, собі підисану копію

треба бути готовим до полоскання мізків

варіації залежно від стосунків з садочком.

18. veronka

veronka зла друзя

Вибачайте за офф, та по ТВ постійно багато репортажів про щеплення проти грипу - "і сміх і гріх", тому хотілося б розбавити цю стресову ситуацію каплею гумору:

Вот такая информация о новостях медицины:
    По оценке специалистов ВОЗ в ближайшее время мир охватит пандемия слоновьего насморка из Африки, кенгуриного геморроя. Но самым опасным вирусом ученые считают козлиную импотенцию, которая хоть и не является смертельным заболеванием, грозит человечеству полным вымиранием. Вслед за птичьим гриппом нас ожидают такие страшные заболевания, как тараканья краснуха, кошачий насморк, собачий сколиоз и китовая диарея. Ученые на данный момент исследуют, какие беды может нам доставить песец.

19. olenkastar

розумієш..я тут обмізковую всі за і проти липових спавок про щеплення.я наразі пишу відмови,але не знаю шо робити далі.тому і заново кожен момент обдумую

20. anka

anka Well-Known Member

Говорила вчора з iwkою- вона народила в обласній. І планує не робити щеплень. Питала в неї як там- чи все гаразд з відмовою. Вона каже, що "від гепатиту відмовилась, а від БЦЖ не дозволяють відммовлятися":). Мене так трусило від злості.
    Але вона стоїть на своєму, каже, що вколоти все-одно не дасть.
    Тепер, виявляється,лікарі дозволяють, чи не дозволяють відмовлятися від щеплень. Обуренню нема меж!!!

Статус теми:
Закрита.