Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

Так, я бігом побігла з теми, щоб не забанили за офтоп і матюки:girl_devil::girl_devil::girl_devil:.

• Подобається Подобається x 5
  2. Aguilera

Aguilera миється в бані

Головне щоб не індійскими вакцинами. Росія добрі вакцини робить.

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

особливо добре від раку шийки матки їм вдаються:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 9
  4. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Від тої вакцини в Великобританії вже дівчинка 15 років померла, то вони в себе вже зупинили вакцинацію.

• Подобається Подобається x 12
  5. shoniko

shoniko Member

У мене особисто троє знайомих діток, які мають наслідки прививок - дівчинка з інсультом в 7 місяців, хлопчик в 3,5 років не розмовляє (півроку не могли збити температуру після прививки), і дівчинка з ураженою печінкою(йшла мова навіть про пересадку). Я своїй дитині не робила.

• Подобається Подобається x 20
  6. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

А я б так не сказала, я говорила з лікаркою, то вона каже що російські такі самі погані як і індійські, дають багато ускладнень. Вакцина є вакцина. Ми меншому робили тільки БЦЖ в пологовому. Старшому робили все. З меншим тепер начиталася всякого, то волосся дибки стає, вирішила наразі не робити.

• Подобається Подобається x 8
  7. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Кожного року на передодні епідемії грипу всіх на роботі у чоловіка вакцинують - окрім мого чоловіка, він відмовляється. Всі хворіють простудними захворюваннями, окрім мого чоловіка. (він звичайно загартовується, щоденні обливання холодною водою, вживає багато природніх вітамінів)
    Не рахуйте це оффтопом, бо цим дописом я хочу наголосити на те, що важливо мати свій природній сильний імунітет, а не убивати його вакцинами. Імунітет потрібно підсилювати природньо - як діткам так і дорослим.

• Подобається Подобається x 34
  8. zara

zara Well-Known Member

............ якщо до того часу ви схочете це робити..........- золоті слова.

• Подобається Подобається x 9
  9. lapocka

lapocka Well-Known Member

Наші депутати ,як завджи, набивають собі кишені грошима а на людей наплювати...
    Парламент вчера утвердил программу иммунопрофилактики и защиты населения от инфекционных заболеваний на 2009-2015 годы. Документ предусматривает проведение комплекса мероприятий по снижению уровня заболеваемости и вакцинацию не менее 95% населения. Реализация программы составит 2,9 млрд грн из госбюджета, часть которых планируется потратить на популяризацию прививок в Украине.

http://www.kommersant.ua/doc.html?docId=1260125

• Подобається Подобається x 4
  10. Анута

Анута Well-Known Member

певно в маршрутках будуть людей щеплювати (при вході замість кондуктора) аби досягти такого результату.

• Подобається Подобається x 15
  11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А отой сертифікат потім на стінку чіпляти??? :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  12. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

дівчатка, я вже народила. Так от - щеплень не робили моєму синулі. Я відмовилась і від гепатиту і від БЦЖ. З другою було правда складніше, але ми перемогли;)

• Подобається Подобається x 20
  13. Оленка

Оленка Well-Known Member

І як ви того добились? Просто написали відмову чи ще був якийсь моральний штурм?

• Подобається Подобається x 2
  14. Natalysa

Спочатку дала в кишеню 200 гривень - як дитячій лікарці.А вже потім в відкриту сказала про те, що не хочу робити БЦЖ. Звичайно лікарка розповіла мені, що це небезпечно, але так як "такий пішов світ", то дуже не суперечила:)
    Відмову писала в день виписки, то медсестра запитувала чи я буду робити щеплення після року, так я сказала, що не знаю - так хотілось додому, а тут ще вони зі своїми питаннями.

• Подобається Подобається x 8
  15. Kusichka

Kusichka Well-Known Member

Natalysa, а де Ви народжували?

16. Оленка

Оленка Well-Known Member

Політика понятна.

17. Лянка

Лянка Well-Known Member

А ті 200грн., то оплата послуг педіатра, чи відкуп від прививок?

18. Natalysa

ні педіатр вона хороша, але давала і з розрахунком на відкуп:)

А народжувала в мед інституті.

19. veronka

veronka зла друзя

Я народжувала на Мечнікова, то мене перепитали чи я бажаю зробити прививки - я відмовилась, написала відмову і ніхто мене ні морально ніяк інакше не мордував)) а от донечці сусідки по палаті вкатали БЦЖ і не питали((((

20. Анута

Анута Well-Known Member

багато залежить від позиції самого лікаря. Якщо його позиція або негативна, або лояльна по відношенню до щеплень, то вас перепитають; якщо позиція "Я тут лікар і Я знаю краще", то питатись навряд чи будуть. А як відчують, що ви вагаєтесь, то "натиснуть" і зроблять по своєму.

Статус теми:
Закрита.