Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Irusya

Irusya Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

О, ні! Коклюш з бронхітом не зплутаєш, навіть у прищеплених. (з власного досвіду...:no:)
    То хіба дехто бронхіт двотижневий за коклюш сприймає...:girl_crazy:

2. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

от якраз у прищеплених, зі змазаними симптомами - легко! А особливо молодому педіатрові, котрий того кашлюка в живому вигляді в житті не бачив, а в інституті втовкмачили "щеплений, значить не захворіє". В мого знайомого сина так і антибіотиками напічкали, і бронхолітиками різними, водили по лікарях (уявляєте, скільки контактів і заражених?!), аж поки старенька єврейка-дохтур пенсійного віку, до котрої потрапили десь випадково, не сказала "дєточка, да это же самый что ни на есть настоящий коклюш!". Їм ще потім відмовлялися аналіз брати "бо не може бути", а потім реєструвати не хотіли. І це зовсім не поодинока історія - їх купа.

• Подобається Подобається x 19
  3. Irusya

Irusya Well-Known Member

Це якраз наша історія, тільки дитина прищеплена, а симптоми всі "на ліцо" - типовий перебіг! А педіатри вперто відмовляються діагностувати... Добре що хоч начиталася про кашлюк і антибіотиками не пічкала... Минулого року з жовтня по лютий - по лісах, по конюшнях...
    На питання звідки у прищепленої дитини ця хвороба - відповідь "це бронхіт"
    Ще додам, в садочку в групі половина дітей тоді з таким бронхітом...

• Подобається Подобається x 11
  4. Анута

Анута Well-Known Member

в мене по сей день в карточці половина моїх дитячих хворіб незареєстровані - щоб не було карантину в садочку....

• Подобається Подобається x 8
  5. Натася

Натася Well-Known Member

прям як про нас з братом!

• Подобається Подобається x 4
  6. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Фільми Уки я не дивилася.
    Але перед прийняттям рішення щепити дитину спілкувалася з лікарями (противниками і прибічниками щеплень), збирала інформацію.

І я прекрасно знаю, ще щеплення - це не гарантія від хвороби.

• Подобається Подобається x 1
  7. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А для чого тоді щепити, якщо не гарантія.
    В мене два сина, одного щепили від вітрянки, другого ні. Коли в садочку почалась епідемія вітрянки, в того що не щепили, був один прищик і все. Навіть не знаю, чи це була вітрянка, чи ні (лікарка також махала плечина), а той що щеплений, перехворів з усіма "прелестями". Плюс два моїх брата, яким було по 25 років, перехворіли дуже важко, з температурою 40. А чи не краще було їм в дитинстві перехворіти цією дитячою хворобою і в не такій важкій формі?
    Робіть висновки.

Останнє редагування: 9 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 11
  8. levandivka

levandivka З яйцями...

[​IMG] Не зробить.
    Я ТАК думаю.

9. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Які гарантії ви шукаєте?
    Це індивідуальний вибір кожних батьків.
    В когось наслідки без щеплень, в когосьвід щеплень.
    Кожен знайде підходящі приклади для обгрунтування свого рішення.
    Робіть висновки.

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Слухала інтерв*ю з міністром здоров*я Америки. Дуже сподобалися його слова "якщо ви завжди робили щеплення, то так і продовжуйте, заради вашої безпеки".
    Унікальна позиція, але най йому буде...

11. Ука

Вікторе, висновки робить кожен самостійно. І вибір теж. Ми не маємо права його не поважати тільки через те, що людина не вважає наші аргументи переконливими.

Юколо, наслідки щеплень це, де-факто, "я власноруч покалічила свою здорову дитину", наслідки хвороби - "не вберегла, не зробила всього". Для мене особисто перший варіант гірший.

Це Ваш особистий вибір, хочу вірити, що дійсно зважений та інформований, і я щиро зичу, щоб для Вас він виявився правильним.

• Подобається Подобається x 18
  12. Ука

певна логіка в тому є. Бо якщо щеплення людині робили завжди з дитинства, то шанс природної імунізації дуже низький, а вакцинальний імунітет згасає дуже швидко. А це - реальна загроза захворіти в дорослому віці дитячими хворобами. Вакцинація дає принаймні ілюзію захисту. Людина таким чином виявляється підсадженою на голку...

• Подобається Подобається x 6
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О, наш лікар такий. У Дарка були проблеми з міхуром, пісяв кожні 10-15 хвилин. Лікар порадив - сік із журавлини. Пройшло за 3 дні. Дарко мій назвав той сік "пісяним", але пив із радістю й сам побачив, що допомагає.
    На грип ми п*ємо чаї з бузини, на кашель також. Правда, ще гомеопатією користуємося.
    І лише при серйозних інфекціях наш лікар виписує ліки. А так - виключно природні засоби.

• Подобається Подобається x 14
  14. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

просто щоб нагадати,якщо хто забув!!!
    включіть телевізор!

• Подобається Подобається x 5
  15. Анута

Анута Well-Known Member

забула :) включила на кінець - подивилась на тітоньку біля каміну

16. veronka

veronka зла друзя

Ага, весь "фільм" педіатр товкмачить, що шкоди не буде, ніхто не помре, правда, дійсно бувають випадки... але ж то не обов*язково з вашою дитиною станеться... Ага, мамі того бідного хлопця теж, певно, та казали... Чогось думати, чи пронесе чи ні якось геть не хочеться((( і так страшно і так теж(((але робити страшніше. А ще та файно (недослівно): "от зараз багато-хто відмовляється від прививок і тому збільшуються кількість захворювань (епідемій)", тому конче треба робити щеплення"... А я глянула на ту дівчину бідненьку і того хлопця, на згорьовану бабцю... сердце стиснулось..

• Подобається Подобається x 5
  17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

з дописів вище розумію, не дивилась і ніц не втратила:girl_spruce_up:

До речі, на цьому тижні якось по радіо фраза обласного педіатра з Києва здається - "...нещеплені в садочку ризик навіть для вихователів ще той, бо тепер мами думають, що нещеплювати то модно..." :D:D
    ну блін, як ти не вчився, або вчився за бабло, то хоч на "всьоуслишаніє" не виставляй себе на посміховисько, а то потім і опінія відразу про якийсь мед ВУЗ напрошується, котрий таких випускає...:girl_crazy:

100% і предмет так і називався ДИТЯЧІ інфекційні хвороби.

• Подобається Подобається x 8
  18. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Вчора була в педіатра, хотіла написати відмову від щеплень. Там, виявляється треба разом з батьком підписуватися і писати причину відмовлення від щеплення. І як ту причину сформулювати, так щоб мало написати? Хто вже писав відмову, поділіться як то правильно оформити.

19. levandivka

levandivka З яйцями...

1. Я написав "З релігійних переконань", щоб не виникало подальших ідіотських питань. А можете написати і "Ліві п'ятки захотіли".
    Ніхто того не читає, нікого не обходить.
    2. Не "разом з батьком". Можна по черзі (потім приносите їм підписану відмову).

Останнє редагування: 10 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

у нас ні того,ні того не вимагали. написав чоловік,підписав чоловік самі без причини,проссто,що відмовляється робити щеплення!
    може,то дивлячись яка педіатр...але ж відмови не для них.?

Статус теми:
Закрита.