Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

десь я чула, що лікарі радять зробити ще раз то БЦЖ,якщо сліду нема.ю чи то хтось з моїх знайомих говорив.... так що малою вагою і пів дозою не відмажитесь :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Іруня

Іруня Well-Known Member

Я теж десь то читала. Ніби-то, якщо нема сліду, то вакцина не подіяла і через деякий час вводять знову. Тому я і питаю.

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

До речі в мене теж немає сліду, але я думаю, що вакцинація була 100%

• Подобається Подобається x 2
  4. Angel

Angel Well-Known Member

вона то була,але не факт шо вона була не прстрочена...

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Адріася, ми теж не щеплені, в Сихівській поліклініці казали те саме - що то ми одні такі і нас ніде не візьмуть....Подивись сама - купа діток є щеплених - і все одно важко в садочок попасти - сама знаєш, яка ситуація з тим на Сихові....Тому для мене - це просто трохи більше "віддячити" при "вступі".....І моя дитина здорова....
    Я вже десь писала - моя подруга робить всі щеплення, її дитині із сопель/кашлю/температур не вилазить...От і зараз вони знов у лікарні....ФВсе проводжу паралелі...

• Подобається Подобається x 4
  6. kati

kati Well-Known Member

а ото вже не мішайте все докупи.
    Від імунітету дитини все залежить а не від щеплений/нещеплений

• Подобається Подобається x 3
  7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ну так правильно - а хіба щеплення не погіршують імуннітету?.......Це я до того писала. Подруга ніби й не кутає малого, робить обливання, а толку....Яка ж тоді причина поганого імуннітету?

• Подобається Подобається x 6
  8. kati

kati Well-Known Member

є багато дітей щеплених , в яких відмінний імунітет і дуже рідко хворіють і навпаки.
    Я до того, що непотрібно одразу все валити на щеплення. Є ще багато факторів

• Подобається Подобається x 7
  9. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Є багато факторів, які знижують імунітет, щеплення - один з них. Визначальною є сукупність. Не можна сказати, що не було б щеплення, все було б гаразд, але точно так само не можна сказати, що вклад щеплень в цю сукупність - несуттєвий. Часто саме щеплення є визначальними, бо руйнують імунітет зсередини, навідміну від інших факторів, шкідливі речовини і хвороба проникає в організм зсередини, минаючи зовнішні захисні бар'єри. Такий собі десант через таємний підземний хід в обложену фортецю. Одна річ - захичатися від ворога, що зовні, зовсім інша, коли він зненацька виринає в тебе в тилу.

• Подобається Подобається x 17
  10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Щодо Сихівської поліклініки, т не переживайте, нас "нещеплених" там багато, а решта байки. Прийняли рішення не щепити - донесіть його до свого лікаря та медсестри. В нас ніби проблем з цим не виникало.

11. Люша

Люша Well-Known Member

Я не буду не з ким спередчатись, я просто здивуюся тому, - як ми, діти що народилися у час, коли щепили всіх і від усього та ще й одною голкою вижили, дожили до дітородного віку та ще й діточок здорових народили.
    Це я просто не стрималась, оскільки дитину свою щепила, "косимо" тільки від незрозумілого мені манту, і не сказала б що він слабший від своїх нещеплених однолітків. Все. Спорити на цю тему не буду, як відмовилася спорити про температуру. Маю свою думку, яку висловила.
    Дякую.

12. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Декілька днів тому, йдучи додому зустріла одну знайому, в якої дитина з вересня має йти в садочок, знаю, що щеплень вона не робила...стали поговорили про діток...туди ...сюди...про погоду, кажу що ви давно до нас на площадку не заходили, а вона каже, що була в мами в іншому місті, а приїхала робити прививки, бо дитина йде в садок!!! Я чесно кажучи прозріла, бо коли я родила і робила всі щеплення, вона мене називала немудрою....іт.д...я маю свої аргументи, на той момент вона мала свої, але погоджуюсь зі всіма форумчанками, що мати три роки позицію, а потім здатися, бо дитина йде в садок...ну що тут говорити, без коментарів.

• Подобається Подобається x 13
  13. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Вона, можливо, хитрує, тобто купує відмітки, що вакцина зроблена. :girl_crazy:

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Не дивуйтеся. Не всі дожили, не всі в школу пішли і були здоровими.

• Подобається Подобається x 8
  15. Лянка

Лянка Well-Known Member

Я також противник щеплень. Моя педіатр також відстоює думку про те, що від щеплень більше шкоди, ніж користі. Але радить зробити щеплення від дифтерії. Не знаю варто чи ні. А ще мене цікавить чи можна зробити щеплення лише від дифтерії, чи вона йде комплексно з іншими.

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

тепер ніби можна все, але окремо дифтерію, мені так видається не роблять, напевно в АКДП комплексі, хоча не буду стверджувати, бо не впевнена.
    запитайте на Дністерській в кабінеті щеплень.
    а чого вирішили тільки дифтерію?

додам, що ми ще не щеплені, крім як в роддомі, про що в принципі шкодую... (може за бцж не сильно, а от про гепатит... - сама собі дивуюсь, як погодилась).

я до кінця не вирішила чи буду чи не буду щеплювати АКДП, поки в роздумах, все інше вже точно знаю - робити не буду, бо не розумію нащо воно...:girl_crazy:

тобто так, я взагалі не розумію на фіга щеплювати дитя від вітрянки, кору, краснухи, паротиту, коли в дорослому віці ті хвороби так тяжко переносяться??? я мала вітрянку в 25 - то вже правда давненько було ніби... але перенесла дуже важко, а в той час дитина моєї товаришки (3,5р.) мала буквально 15 прищиків не цілий тиждень, і навіть не температурила!

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Надибав картинку в тему:

18. viltis

viltis Well-Known Member

А я взагалі вважаю, що краще тим всім перехворіти в дитинстві, і мати природній захист...

Я от щеплена по повній програмі. І така файна дівчинка, що в дитинстві не мала ані свинки, вітрянки, кору, краснухи ..ні інших хворіб.Лише кашлюк мала. Так от, я працюю з маленькими дітьми, які часто тим всім хворіють....Можете уявити мій стан, коли я на 4 місяці вагітності, а в 2 "моїх" дітей на роботі є підозра на краснуху. Та я за тих 21 день мало не посивіла....І сто раз пожаліла, що не перехворіла в дитинстві....

• Подобається Подобається x 16
  19. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

До речі, про вітрянку...Вже в 10 років вона переноситься доволі важко, з високою температурою та сильним висипом. Про дорослих я взагалі мовчу...Там це вже в деяких випадках мало не смертельна хвороба. І отой висип, який у малих дітей виглядає як звичайні прищики, у дорослих вже йде у формі фурункулів, які якщо навіть не роздряпувати, часто лишають по собі знаки (віспини).
    Я перехворіла вітрянкою в дитячому садочку, без жодних неприємностей, мені навіть подобалося, що по мені зеленкою всякі там квіточки-метелики малювали. Посиділа вдома кілька днів і повернулася собі здоровою до дітей...Тому я б дуже хотіла, щоб моя дитина отими всіма дитячими хворобами перехворіла в дитинстві, а не мучилася в дорослому віці...

20. Nery

Nery Well-Known Member

Я на даний момент проти щеплень, але це вже якась "антищеплювальна пропаганда"
    Насторожує...

Останнє редагування модератором: 24 Липень 2009
Статус теми:
Закрита.