Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

вчора заради цікавості вирішила погуглити про гепитати.
    чесно скажу, такої бздури я знайти не сподівалась. але хтось ще то читає....

переповім своїми словами: вірусних гепатитів є лише (!) три види. це А, В і С. самий страшний з них В, але від нього на благо вже прививають. Лікарі стверджують, що щеплення від гепатиту В за 30-50 років знищить цю хворобу взагалі, тому нема чого турбуватись. :suicide:
    Наскільки знаю, в Америці якраз тих 50 років і буде і що? лише "вивели" аутизм - нову хворобу, якої раніше не було. і самих вірусних гепатитів є біля 10 видів
    А ще, автор писав, що рекомбіннантна вакцина - це вакцина з ослабленим, вбитим вірусом. про генну інженерію ні слова... чи це необізнаність і обмеженість, чи свідоме замовчування? :confused:

• Подобається Подобається x 6
  2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я сьогоднi почула жахливу рiч. Що у 4рiчної дiвчинки пiсля серiї прививок що даються в 4-6 рокiв розвилась епiлепсiя. Конвульсiї були дуже частi, що 2 години i нiчого не допомагало. Мама потiм вичитала що поб. еффект однiєї (це я переповiдаю iсторiю, тож не знаю точно якої прививки) є епiлепсiя, i її дитина видно мала якiсь схильностi. Словом, якимось чудом дитину вилiкував цiлитель бiополем... але то лiр. вiдступ. Справа в тому що менi все страшнiше i страшнiше стає живучи в Амер. i знаючи вiдносну безвихiдь з тими прививками. I я вже казала, але моя мама, особисто впевнена на 100000000000000000% що коли менi було 6 мiс i менi дали прививку то я загудiла на 6 мiс в лiкарню безвилазно i пiсля того постiйно хворiла. Братовi мому мама не давала прививок взагалi нiяких, нi разу бицьо двометрове не хворiло (крiм банальних ангiн, iтд).
    Я собi вирiшила
    1) брати в них список наступних прививок, вивчити їх, порiвняти з тим що в неї вже є, зважити за i проти, потiм думати чи робити чи нi. Грипову, звичайно, бiльше нiколи не будем робити, хiба шо мала виросте i захоче в дорослому вiцi сама робити собi.
    2) Не давати кiлька прививок на раз!!!!! Це остаточно. Лiкарi можуть гнiватись скiльки їм влiзе.
    3) З новою дитиною теж я ще буду думати як себе вести, але однозначно нiяких масових прививок. Може я навiть потружусь пошукати лiкаря який пiде на альтернативний розклад, тобто починати не ранiше 2х рокiв iтд...

• Подобається Подобається x 14
  3. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

привіт всім Форумчанам! Хочу і я декілька слів вставити за щеплення. Коли стало питання чи робити прививки моїй малечі, я спитала мами чи я всі маю прививки...то вона зробила круглі очі і каже, за совєтів нікому і в голову не приходило писати відмову чи не робити взагалі прививок, всіх вакцинували і було все ок. Прочитала я багато літератури, особливо лікаря Комаровського, який ясно пише і говорить, що якби Ви побачили які ускладнення дає кір Ви би ні на секунду не замислювалися робити чи ні прививку. Особисто я робила всі прививки своїй доні, і не жалкую...зараз прийшла весна вона риє той пісок в пісочниці безкінечно, купа дітей РІЗНИХ!!! з різних сімей....де гарантія що вона не захворіє....але захворіти і перехворіти то таке...а ось ускладнення лікувати....то вже інше питання. тому хочу сказати, що звичайно батьки вирішують робити щеплення чи ні, але почитати літературу яку написали мудрі лікарі не завадить..саме літературу, а не пропаганду.

• Подобається Подобається x 2
  4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Гм, а від яких хворіб в пісочниці захищають щеплення?

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Один чоловіків знайомий старий лікар-реаніматолог колись казав дуже подібно до Комаровського: "за десятки років роботи я витягував з того світу стільки людей після щеплень, що мені в голову не прийде щепити своїх внуків".

о, як Ви швидко заспокоїлися.
    А Ви знаєте, що в тому піску є тільки одна зараза, від котрої є щеплення - це правець. Від усіх інших щеплень немає. Так що не спішіть розслаблятися.

• Подобається Подобається x 13
  6. Анута

Анута Well-Known Member

і тоді були люди, які не щеплювали своїх діток. просто дуже все замовчувалось і таємно було. це зараз, завдяки інтернету і сучасним технологіям все стало бульш відкритим.
    Читали б ви того Комаровського і кучу літератури, якби не було інету? Чи ми Котока і Червонську? Чи знали б ви про те, що багато відмовляються, якби не було форуму? тоді вся інформація була закритою і не дай Бог бути не таким як всі :ninja: і всі дружно читали Спока

7. taho

taho Well-Known Member

Не всіх щепили за совєтів. Були ж "медотводы". Для "своїх", звичайно. До того ж багато лікарів своїх дітей не щеплять, особливо чим вище становище і посаду займають. До речі, діти депутатів і т. д.? :ninja:
    В Японії діток щеплять від 2 рочків, коли вже вилізуть всі зубки, дитина проявить себе (якісь алергічні схильності, спадковість тощо). І в них найнижчий % дитячої смертності в СВІТІ. :confused:

• Подобається Подобається x 11
  8. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Ой як усі зразу накинулися на мене....я зрозуміла так, що в цій гілці приймають участь лише ті хто не робить щеплення????? Тоді треба було так і назвати Стоп-щеплення, а не питати інших хто як робить. для тих мам хто робить щеплення також є багато аргументів ЗА, особисто в мене є знайома в якої дитина має хворе серце, то їм зразу сказали робити всі прививки, бо не дай Бог якесь захворювання інфекційне, то зразу ускладнення йде на серце. Чому про це всі забувають??? Про ускладнення від хворіб?

• Подобається Подобається x 3
  9. levandivka

levandivka З яйцями...

Хто ж винен, що Ви ТАКе написали..? :xaxa::xaxa::xaxa:
    У цю гілку частенько хтось забіжить, понастрочить "40 бочок арештантів", а решті й розвага. :xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  10. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Тема для усіх, але у вашому дописі насправді стандартні слова, якими говорять і втовкмачують лікарі, і все. Копніть трохи глибше, незалежно в яку сторону, просто копніть глибше.
    Ваша фраза про дитину у пісочниці вже аж занадто наївна

• Подобається Подобається x 7
  11. Ука

Та ніхто не забуває. Просто при цьому ще пам'ятають і про ускладнення від щеплень, і про втручання в здоровий організм, і про "безпечний" компотик з токсичних речовин, і про те, що щеплення не дають гарантій, а натомість хибне відчуття безпеки (яке Ви теж своїм дописом дуже наочно продемонстрували), і ще про купу всіляких речей, про які той же Комаровський чомусь мовчить.

• Подобається Подобається x 5
  12. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Якщо можна,трошки детальнiше-що правець робить в дит.пiсочницях?

13. Макарена

Макарена Well-Known Member

"Забігають" і "настрочують" й такі, хто хоче розказати про те, коли робив щеплення, які, чи була реакція і т.д. І це, напевно, теж є для багатьох цікавим...Та можливості не мають:confused:. Більшість тут дописів свідчить про те, що на одного прихильника - вісім противників вакцинації, і тому наші дописи виглядають, як виправдання. А деякі доведення шкідливості звучать як невпевненність у правильності свого вибору. Думаю, кожен обирає позицію, покладаючись на свої приклади, аргументи і, безумовно, ваші поради, єдине, чого не розумію слів "хто вам винен" і т.і. Як на мене, саме вони спричиняють непорозуміння та агресивність. Після них щось дописувати не має сенсу...

• Подобається Подобається x 10
  14. levandivka

levandivka З яйцями...

Макарено! :)
    Не варто "ставати в позу", будьмо уважні:
    Я б казав, немає сенсу дописувати, коли "можливості не мають" (с). :xaxa:

15. Ука

Паличка правця з випорожнення тварин (в тому числі песиків-котиків) потрапляє в грунт і там утворює спори. Зараження може відбутися через забруднену анаеробну (без доступу повітря) рану. Звідси міф про подряпину в пісочниці. Але звичайна подряпина, будучи відкритою доступу повітря не є небезпечною для розвитку правця. Таку небезпеку може становити глибокий брудний поріз чи, скажімо, іржавий цвях або ж глибокий укус тварини.
    Не рекомендується відразу зупиняти кров при таких пораненнях, кровотеча вимиває рану.

• Подобається Подобається x 23
  16. Loyal

Loyal Well-Known Member

От я довго сперечалась, що не буду робити щеплення. Прийшли подружки моєї мами, з якими я з піною в роті доводила, що моя дитина доглянута і які цвяхи? і як можна ту рану не промити? і як таке можна не зауважити?
    На що мені мама 2 синів сказала, що в них тих цвяхів в нозі була хмара (і звідки ніхто не знає) і що дитина не покаже тих ран, бо його вже переболіло і забулось. І закрита чи відкрита залишиться та рана без догляду?

17. Ука

А такі речі дітям потрібно пояснювати. В тому віці, коли хлопці приховують "бойові рани", вони вже здатні це зрозуміти. І то не залежить від того, є щеплення, чи ні. Бо з непромитою раною від іржавого цвяха, якщо ще й не було крові правець можна огребсти зі щепленням тільки так. Правда, в більшості випадків такі недоглянуті рани самопромиваються кров'ю, безкровні бувають дуже рідко.
    Мої в свої 7 і 9 знають, що якщо сильніше поранилися (особливо порізалися чи вкололися), а крові нема, то негайно потрібно показати комусь. І головне, знають чому саме, і чим то загрожує.
    До речі, тут ще помагає те, що нема страху йоду чи зеленки - я своїм промиваю всі "рани" розведеною в перевареній воді календулою. І не пече, і дезинфікує, і сприяє заживанню - але то вже оф-топ.

Чесно кажучи, що більше заглиблююся в такі от дискусії, то більше розумію, що ті, хто свідомо не щепить дітей, в сучасних умовах розвалу мед.системи мають на порядок більше шансів вберегтися від важких наслідків. Бо вони проінформовані, вони цікавляться тим, від чого відмовляються, і свідомі того, чого треба остерігатися. ВОни не мають отого хибного відчуття безпеки.

• Подобається Подобається x 17
  18. Улянка

Улянка Well-Known Member

Здається перед тим писалось що щеплення від кору, краснухи та свинки відмінили. Чи мені наснилося? Якщо хтось може дати посилання на цю відміну то дайте будьласка. Бо подрузі дуже треба а в мене гугля не працює а через інші пошуковці не найду точно

19. Ука

нічого ніхто не відміняв
    обов'язковим з цих щеплень є тільки кір
    раніше кололи тривакцину КПК
    тепер, імовірно компот розширили ХІБом і ще чимось, але то треба уточняти, я не знаю точно.

А скасували оту обов'язкову додаткову вакцинацію проти кору і краснухи молоді від 15 до 30, від котрої помер юнак у краматорську

20. Улянка

Улянка Well-Known Member

Дякую, а то я чула дзвін....

Статус теми:
Закрита.