Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

Ага, а мені казали, що я забагато читаю:8:., типу "ви така начитана, що я вас навіть переконувати не буду, робіть зі своєю дитиною що хочете, мені все одно":confused:

• Подобається Подобається x 4
  2. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Може хтось стикався з таким....
    Я робила всі щеплення своїй малій до півтора року... наступне щеплення в 6 років...
    Зараз нам 2 роки.... дзвонить медсестра і каже, що треба прийти на щеплення від мінінгіту та гемофільної інфекції... я намагалась їй щось довести, що не треба, бо ніде не зазначено... вона сказала, що тобі не було цієї вакцини, тому лікарка не планувала їх робити....
    Але ж ніде НЕ НАПИСАНО про таке щеплення... І якби і надалі не було цієї вакцини...

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka З яйцями...

А в тому й фішка, що вакцинують-вакцинують, а оно всьо мало...
    Приходить нова партія неосвоєних коштів на вакцинацію, видаєцця нова інструкція "всім! Терміново!". :xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  4. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

А нас, після того, як не вдалося з мене здерти гроші за вакцину, дільнична медсестра залишила в спокої:) Вона навіть дуже спокійно зреагувала на те, що ми зараз не будемо робити АКДП:)

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

менінгіт і гемофільну ввели недавно. Ці щеплення є в календарі, але вони не входять в перелік обов'язкових, визначений законом про захист населення від інфекційних хвороб. До речі, медсестра може про це бути і не в курсі. Для них законом є календар.

• Подобається Подобається x 12
  6. Анута

Анута Well-Known Member

і наша так сказала: ох уж цей інтернет....

знайома спочатку малу щепила, потім вирішили відмовитись. і ось в 2 збирались в садочок і зробили всі недостаючі щеплення "бо у садочок не візьмуть..." напевно самий "вагомий" аргумент в сторону вакцинації :confused:

7. natka75

natka75 Well-Known Member

Ми теж робили всі прививки і малий мій ттт не хворіє так часто як інші діти, можливо причина і не в прививках, а є багато інших факторів.Мене переконували не робити, але поки що у мене і чоловіка своя думка на це... імхо

• Подобається Подобається x 8
  8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Старшій БЦЖ і геп. в пологовому, далі відмова і перед садочком організувала записи в карточку, але щепити суто заради садочку то просто :8:. Молодша не має жодного, є відмова, і оскільки садочок під питанням в принципі, то поки і з довідками нічого не вирішую.

9. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ну я роблю вибірково дуже.
    Але вже питання поставили... І ще скажіть, що не однобоко тут розглядається питання. Ті, хо відповідають, що робили щеплення виглядають кримінальними злочинцями

10. Ука

тю, з чого Ви зробили такий висновок?
    он за останні дві сторінки двоє людей написало, що роблять. Чи їм хтось щось криво сказав?

Люди, що відмовляються від щеплень, дуже добре на власній шкурі знають, що таке агресивна нав'язлива позиція, тому, здебільшого, намагаються не повторювати цю помилку :)

• Подобається Подобається x 9
  11. levandivka

levandivka З яйцями...

ТУТ питання розглядається різнобоко: є дописи і одних, і других. :)
    А формулювання?..
    Що,стиииидно? :xaxa:
    Хоч хтось повинен нагадувати про ризики вакцинованих, раз вакцинатори скромно мовчать\брешуть.
    Нє?

• Подобається Подобається x 2
  12. Taska

Taska Well-Known Member

а я японців люблю - вони до двох років своїм дітям щеплення не роблять:)

• Подобається Подобається x 5
  13. Despina

Despina Well-Known Member

+1
    Ви тільки гляньте на "формулювання" тез опитування. Як на мене, дуже однобоко і суб'єктивно.

Зараз щеплення від гемофільної інфекції ввели в той сам час, що й АКДП. На момент, коли моїй Тоні робили щеплення, гемофільна вже була в Календарі. Але я вирішила її не робити, вважаю її непотрібною

• Подобається Подобається x 6
  14. Ука

Опитування відображає позицюю його автора, а не форуму загалом, не забувайте про це. Як і дописи в гілці відображають позиції авторів дописів.

• Подобається Подобається x 3
  15. Despina

Despina Well-Known Member

Справді, дописи відображають суб'єктивну думку автора. Але імхо як опитування може бути суб'єктивною думкою? Для чого воно тоді взагалі? Кожне опитування має за мету показати певну картину, певну статистику.
    А якщо опитування стає особистою думкою, тоді результати нікому не потрібні, бо автор вже у тезах показує: є 2 думки - моя і неправильна.

16. Ука

то не голосуйте :)
    або зробіть своє опитування

17. Макарена

Макарена Well-Known Member

Дійсно, абсолютно не зрозуміло для чого створено це опитування...:confused:
    і не буду:)

Я своїм дітям роблю прививки, причому всі, (правда, я їх купую) І зовсім не вважаю і не бачу, що вони шкодять їх здоров"ю.
    І ще не зрозуміло:
    в нас вакцинація платна? Хтось вимагає за неї гроші?

P.S. А давайте в кожній гілці схожі опитування зробим! :clapping:Насміємся!:no:

• Подобається Подобається x 3
  18. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ви взагалі не робили ніяких щеплень? Бо ми робили тільки БЦЖ в роддомі і все. Зараз мене тероризують в поліклініці, і не хочуть так поставити, і я не знаю, що робити.

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

Кому має бути
    за піддання ризику здоров"я власних дітей це вже питання спірне. До речі, я знайшла той випадок, про який згадувала кілька ст тому. Ну і ще, кому цікаво сухо цифри
    А про однобоке формулювання я також мала на увазі опитування. Як на мене, то зі статистики повію також нема чого робити :no:

Останнє редагування: 26 Березень 2009
  20. levandivka

levandivka З яйцями...

Як, кому?
    Тим, хто дзволяє МОЗ, ВОЗ і постачальникам вакцин заробляти бабло впарюючи довірливим пацієнтам препарати, які можуть нанести СУТТЄВУ шкоду здоров'ю.

Статус теми:
Закрита.