Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Відповідь: Щеплення немовлят

так-с, а з цього місця прошу детальніше. Де, хто вимагає, за яку вакцину? Можна в приват - це направду важливо.

• Подобається Подобається x 3
  2. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

За пента-вакцину (АКДС). А вимагають у місті Червоноград в дитячій поліклінніці, де ми стоїмо на обліку.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ука

так. немає пента-АКДС !!! АкДС - це три компоненти, а пента - 5.

Імовірно, це Інфанрікс-пента. крім дифтерії, кашлюка і правця містить гепатит Б і поліо. інструкція до неї є дуже гарна і повна http://www.vakcina.com.ua/files/vakcina/x_5.pdf
    Ще може бути пентаксим - тоді замість гепатиту б - гемофільна.
    Теоретично це може бути ще одна вакцина з 5 компонентів, але маю надію, що то не вона. Довідайтеся назву, будь ласка.

В будь-якому разі Вам зобов'язані запропонувати безкоштовну вакцину, і вимагати з Вас за неї нічого не мають права. ҐЦе Ваше право а не обов'язок відмовитися від безкоштовної і придбати іншу за свої гроші. або ж просто відмовитися

Останнє редагування: 29 Грудень 2008
    • Подобається Подобається x 5
  4. molcha

molcha Well-Known Member

5. амелі

амелі Well-Known Member

Ука,можливо вони мали на увазі вакцину "Пентаксим", тому що розповідали,що саме про неї в поліклініці лікарі кажуть, що вона "для своїх"

6. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Що ви маєте на увазі під "для своїх"?

7. амелі

амелі Well-Known Member

в даному випадку це був варіант-для дітей та знайомих працівників поліклініки ( безкоштовно).

8. Arinka

Arinka Well-Known Member

Поділіться досвідом!!
    В дитячих садках чи школах вимагають довідку про щеплення?

9. Ука

1. садок

Потрапити в садок без довідки станом на зараз практично неможливо. Вже в садку відмовитися від щеплень важко, але реально.

2. школа.

Потрапити в школу без довідки може бути важко, залежить від поліклініки, однак можливо.

В школі з відмовою проблем бути не має. Хоча, буває всяко.

Законодавство тут:
    http://www.privivok.net.ua/node/23
    http://www.privivok.net.ua/node/14

• Подобається Подобається x 7
  10. Arinka

Arinka Well-Known Member

11. Diana

Diana мрійниця

• Подобається Подобається x 2
  12. Ука

Хочете про поліо почитати?
    Читайте! І коментарі також.

а моновакцину знайти не проблема. якщо захочете. після того, як прочитаєте.

• Подобається Подобається x 6
  13. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Я не прихильниця вакцинації,але і не противник! Я робила в пологовому БЦЖ,а зараз купую вакцину в якій я впевнена ( Інфанрикс Гекса ) І переноситься добре і я спокійна що захистила свого малюка від випадку.
    Дай Боженька здоров'я нашим діткам!!!

• Подобається Подобається x 2
  14. Гелена

Гелена Well-Known Member

від якого випадку ви захистили? і щеплена і нещеплена дитина може захворіти, про це вже писано-переписано...

до речі, ось тут можна завантажити повну версію книжки А.Котока "Безжальна імунізація" для ознайомлення

я дозволила тільки БЦЖ і тепер шкодую
    люди все життя контактують з бактеріями туберкульозу, з ними стикається практично кожен міський житель
    як живі мікобактерії бичачого туберкульозу, які входять до складу вакцини допоможуть дитині не хворіти на людський туберкульоз, крім того, що зроблять її пожиттєвим носієм тих бактерій?
    якраз від БЦЖ в нормальних країнах відмовилися, хоча інші щепленя залишили

• Подобається Подобається x 9
  15. Ука

А Ви справді впевнені в цій вакцині? Чи просто послухали іменитого імунолога, а може ще й купуєте в аптеці, ним вказаній? Вона містить цільноклітинний кашлюк, який є надзвичайно реактогенним компонентом. Весь світ переходить на безклітинний. І в Україні не проблема купити безклітинний аналог АКДП. Про те, що вакцина містить ще гепатит та гемофілію, потреба котрих вельми сумнівна, ну і той же поліо - це окрема розмова.
    Про солі алюмінію та формальдегід, я так розумію, Ви вкурсі, бо читали інструкцію і зважили доцільність введення цієї трутки, раз так впевнено пишете.

• Подобається Подобається x 3
  16. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

А нам батьки передали два випуски Високого Замку почитати.
    У четверговому пише, що нас чекає страшна епідемія грипу і що єдина профілактика - негайно щепитися. І повторюється разів три чи чотири, що окрім вакцини (термінової!) ніц нас не врятує від хвороби.
    У суботньому - ще одна авторитетна стаття про щеплення. Навіть не знаю, що процитувати, так багато "перлів"! Можна читати як фейлетон у "Перці".
    Сумно лишень після такого речення:
    Знаю, що "вірити газетам смішно" і все ж вони доносять інформацію до людей, а не всі роздумують, що написано неправду, або часткову правду.

• Подобається Подобається x 7
  17. DolceVita

Так багато говорять що стається з щепленими дітками,а от про те що з не щепленими! чомусь всі радуються і думають що це вихід.
    А випадки бувають дуже дурнуваті-біг,впав і маєш столбняк,а імунітету на нього нема...пішов до стоматолога-гепатит В... не мив рук-гепатит А... а поліоміеліт то взагалі. І експерти діляться 50 на 50, т.зн. за і проти.
    Нікого я не слухаю!!! Мені радили все безкоштовне і з різних країн виробництва,а про цю вакцину знайшла в інтернеті!
    А терміново щепитися від грипу який буде за тиждень це не правильно! Тому як імунітет на цей грип виробиться не менше як за 40 діб!!!!

18. DolceVita

Інфанрикс це і є безклітинний аналог АКДП,а купити я його можу хоч з заводу в Бельгії.
    А про трутку-солі алюмінію та формальдегід-ці розумні слова є в зубній пасті якою ви кожного дня,деколи і 2 рази,чистите свої зубки

19. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Боже, Боже, як страшно... не смію питати, а в вас щеплення від гепатиту є? до стоматолога ходити не боїтесь? чи як раптом десь поранитесь "столбняк" не боїтесь підчепити :no:

• Подобається Подобається x 4
  20. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ой,люди, даруйте, але фігня то все. В мене он сусідці після операції занесли гепатит і де тоді був той "прищеплений імунітет"?
    І скільки немовлят в роддомі нам ще треба щепити, щоб захворюваність туберкульозом пішла на спад?

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.