Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. SoLana

SoLana Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

Коротше, "оптимізація" одним словом...

2. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

3. veronka

veronka зла друзя

нє, не хочу в штати:connie_pull-pigtail ага, рішення суду захищає дітей шляхом імунізації... а як раптом щось не так, то це ваші власні проблеми чи як? здається таки "чи як"

4. Valeria

Valeria New Member

Ні,здоров"я дорожче

5. Оленка

Оленка Well-Known Member

вони б краще показували сюжети, як з тублікарень вільно виходять хворі з відкритою формою і їздять у маршрутках, ходять між людей і розносять цю заразу. Або ще краще. Є люди, які свідомо не хочуть лягати в лікарню і лікуватися бо треба заробляти гроші на сімю...і працюють...

Останнє редагування: 24 Лютий 2011
  6. Анута

Анута Well-Known Member

цього не казали, але казали що вакцинація врятує світ, зокрема від туберкульозу. От тільки звідки стільки хворих узялось? риторичне певно

7. irushka

irushka Well-Known Member

Я після того сюжету витягла свою книжку Котока і ще раз перечитала все про туберкульоз і БЦЖ, бо щось задумалась чи то дійсно так легко захворіти туберкульозом дитині, я ж з малим вже де тільки не була. Так от, ще звернула увагу на те, що до 25-30 років більшість з нас вже носить в собі ті мікобактеріїї туберкульозу незалежно від щеплення, а хвороба то розвивається тільки коли має для того відповідні умови в організмі. Невже ті люди з сюжету дійсно впевнені що саме прививка їх захистить від туберкульозу?

8. kolobok

kolobok Member

А десь місяць тому був сюжет на мотив - " В Україні епідемія грипу в розпалі, але вакцина є і щепитись ніколи не пізно".

9. Анута

Анута Well-Known Member

а ви не бачили рекламу щеплень?
    минулого року ми не вакцинувались і доня захворіла грипом. Лікувались 2 тижні. Тепер вакцинуємось обов"язково! - не витрачай час на хворобу, вакцинуйся! (переказую своїми словами)

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

От бачите? а я знаю вже 2-х які після цього сюжету побігли в пуліклініку...
    А скількох ще мамусь ото навернуло на "правильний шлях", бо то ж не реклама, то ТСН!!!

11. Анута

Анута Well-Known Member

та не тільки ОТО :) я ще Комаровського про щеплення дивилась - якщо ваша дитина дожила до 3-х місяців, значить вона здорова і можна спокійно щеплювати :)

ось що думала: на фоні катастрофічного браку вакцин та фінансування на них нам, відмовникам, мали б дякувати :) ат нет....

12. Ная

Ная Well-Known Member

мені здається,шо той дефіцит спеціально створили,по-перше,тому,шо багато людей думають-раз дефіцитно,значить дуже добре,по-друге значно збільшився попит на платні вакцини,а то комусь чималий прибуток.

13. Ука

14. Оленка

Оленка Well-Known Member

якось лікар з тублікарні казав, що головне - це добре харчування.

15. Ука

саме так. і обов'язково вершкове масло, а також не варта гребувати салом. До речі, це стосується не лише ТБ але й бронхітів та пневмоній.

16. Оленка

Оленка Well-Known Member

17. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ага, він казав, що ше можна щеплювати при температурі і 37,5, бо закордоном ніхто на це не звертає уваги.....
    завжди забувала написати про цей сюжет.... Я була просто в великому шоці, як вони казали, що ні в якому разі не можна виходити на двір, бо дитина може захворіти, бо не зробили щеплення БЦЖ..... Придурки одним словом....я більше нічого про них сказати не можу....
    як зробити щеплення життєво потрібним? Просто зробити на нього великий дефіцит, ото точно тактика їхня.

18. Neverland

Neverland Well-Known Member

Взагалі в дитини до року температура до 37,5 - норма, тодбто не є ознака хвороби сама по собі. Може тому...
    П.С. А нас педіатр не колупає щепленнями, навіть не згадала жодного разу за них досі, хоч була в мене вже 4 рази. То мені так зафартило певне... Цікаво, чого досі не згадала?) Я думала дзвонитиме-шукатиме, а вона навіть не згадє за них, хоча я вже пропустила усі терміни:girl_cool:

19. Відповідь: Щеплення немовлят

У мене не медсестра з поліклініки а гітлер в спідниці.Може хтось стикався в поліклінці на Виговського бабця Буравльова. Що я сьогодні в черговий раз вислухала під час писання заяви про відмову. Щоб я лікаря міняла. що не мама а невідомо хто.... іт.д.і т.п. Чому прийшла писати заяву? та я вже 3 строчу - бо спасу мені не дає як проходить пів року - телефон "обриває" щоб я прийшла і написала бо їм перевірки жити не дають. Причому моя лікар спокійно реагує на мої відмови.
    Я вийшла і в мене руки трусилися від такого хамства, досі заспокоїтись не можу.

Мене почало хвилювати не стільки питання її хамства - а те що ЯК З НЕЮ МОЖНА ДОМОВИТИСЯ? нарахунок довідки в садочок(((((( я малого планувала вкінці літа віддавати.
    Що мені роботи?
    Невже неможна знайти на неї управи?

Так в садочок можуть взяти без довідки про прививки?

Останнє редагування: 9 Березень 2011
  20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

В Японии после прививок умерли четверо малышей. Вакцину запретили

Скандал вокруг американской и французской вакцины разгорелся в Японии. В стране временно остановили использование вакцин из США производителя Pfizer Inc и французской Sanofi-Aventis, пока власти расследуют обстоятельства гибели четырех детей, которые были привиты незадолго до смерти.

Решение запретить использование вакцин от пневмонии, некоторых типов менингита и других инфекций было принято в субботу, говорится в заявлении минздрава Японии, передает Газета.Ru со ссылкой на Associated Press.

Четыре ребенка возрастом от шести месяцев до двух лет умерли в период с 2 по 4 марта. Гибель детей произошла либо сразу после вакцинации, либо в течение трех дней, говорится в сообщении министерства.

Использование вакцин началось в Японии около двух лет назад. Вакцинирование применялось по отношению к 1–1,5 млн детей

Японское отделение Pfizer заявило, что компания сотрудничает со следствием, ведущим дело о вакцине Prevenar, которая используется в США более десяти лет.

Sanofi-Aventis тем временем сообщила, что вакцина ActHIB получила одобрение во Франции в 1992 году и годом позже в США.

Отметим, что в Украине за последние три года от прививок тоже умерли не менее шести детей. Тем не менее, врачи уверяют, что имело место досадное совпадение, и к смерти детей прививки не имеют отношения.

newsru.com

Статус теми:
Закрита.