Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Щеплення немовлят

та там самої інструкції з ускладеннями и складом вистачить...
    Якщо взагалі поможе...

2. slobodianka

slobodianka Member

Вчора пережили першу відмову від щеплень. Кажу лікарці, що відмовляємось, вона мені :"Ви робите велику помилку, бо якщо не зробите, дитина буде гратись, поріжеться чимось чи вколеться іржавим цвяхом і все-її не врятувати, а з'їсть брудне яблучко, то взагалі ми будем безсилі". Я кажу, що добре, якщо вони мені дадуть 100% гарантію, що саме моїй дитині не буде погано від вакцини і підпишуться під цим, то я згодна(ага, вже), на що вони мені - 100%гарантії нема. І я про це, ви навіть не оглядаєте і не вивчаєте дитя, а раптом є якісь протипоказання, не говорячи про умови зберігання і походження вакцини. І тут почалось-виявляється я погана мама, бо вивчила це питання від А до Я.

3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

дійсно, відсоток ускладнень там вражає.
    Тут є два аспекти. З одного боку такий коктейль "все в одному" дозволяє ввести меншу дозу супутньої хімії, а з іншого боку, дитина одночасно хворіє на 5-6 різних хвороб...

4. Dobra

Dobra Well-Known Member

А в мене молодшенька алергічна - тобто поки я контролюю свою і її їжу, все добре. Реагує погано на більшість продуктів. Із мед. препаратів при ГРВІ, які спробувала дати - Умкалор, викликав таку реакцію, що дитина покрилась плямами. Так от наші дільничні сильно бояться щепити мою дитину (хоча я і так не збиралась). Самі відмову писати пропонують. І наголошують на тому, що тривале ГВ витягує з алергії :clapping:.
    А у куми моєї ситуація складніша - не хоче слухати нічого, каже що буде щепити, але дорогими, якісними вакцинами (якісь за 350 грн), бо вона таку відповідальність на себе не візьме, що її дитина нещеплена, а це смертельний ризик. Типу ось старшу щепила і нічо:girl_cray: І вся Америка щепить - а вони ж то не дурні.

5. slobodianka

slobodianka Member

А ще перед нами дитинку пятирічну щепили-мама бідкалась-стільки начиталась, стільки надивилась, скільки тих випадків прикрих, але щеплю, бо ж в садок не візьмуть...

6. Malyatko

Malyatko New Member

мій чоловік почитав і каже до мене: ну все, прощавай садок:girl_crazy:

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Нагадайте їй Задорнова

8. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ой, Мар"яно, трапилась би мені твоя кума...Розказала б я їй, які вони "не дурні"...
    Забилам би!!!:girl_devil:

9. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Моя подруга на днях народила дитину, говорю з нею про вакцинацію, раджу не робити гепатит В, пояснюю що самі лікарі з цього пологового не радять вакцинувати дитину від цієї хвороби та й де немовля може підчепити цю бяку.
    На що чую відповідь, що наша лікарка(педіатр, в якої ми консультуємось), сказала що зараз гепатит В дуже розгулявся, робити треба обов'язково, хай не переживає усе буде добре.
    Вона так і зробила, розповідає що дитина цілу ніч не спала і плакала, напевне животик болить.
    Угу, звичайно животик, подумати про іншу причину заважає сліпа віра в слова лікарів.

10. SoLana

SoLana Well-Known Member

Щодо того то ніколи проблем не мала. Малий в мене не щеплений, в садок пішов спокійнесенько, взяла я всі свої відмови з поліклініки і надала в садочку копії, тепер ходить до школи, коли доходить діло до щеплень в письмовій формі повідомляють чи радше запитують:"Буду робити чи нє? Якщо нє - пліз відмову" І все. Мені в цьому плані пощастило. Маю ще донечку - 7,5 місяців, так в пологовому без моєї згоди (коли я була на УЗД) зробили БЦЖ зволочі. Так що майбутні мамусі, якщо ви проти щеплень будьте уважні і пильні а то в нас лікарі можуть бути підступними...... В них бо вакцина вже відкрита і тра зробити. Во аргумент нє?!!!!!!!! Моя вина в тому що я свою відмову в усній формі повідомила і не встигла в письмовій....

11. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

скаргу в прокуратуру, звісно ж, не накатали?

12. SoLana

SoLana Well-Known Member

нє канешна, "накричала" і на тому всьо. І змінити вже ніц не зможу. І зробили це на фоні 2-х кефалогематом, що вважаються родовими травмами. Це вже я зараз така мудра.....нажаль....

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

Добре що хоч коліжанку попередила, вона місяць після мене народжувала. Коли писала відмову - то так вже їй ті лікарі мозги "прочищали".

13. Оленка

Оленка Well-Known Member

мій похресник щеплений від коклюшу захворів на цю заразу. Хворів важко, кашель мучив сильно і довго. Вночі були сильні напади кашлю аж до рвоти. Мама мені жалілась і каже: "Ото називається що щеплені лекше переносять хвороби!?". Та і чоловіка похресник захворів на коклюш. Мама прививки не робила. Переніс хворобу нормально. Швидко іде на поправку. Висновок: вакцинація - не панацея. Краще вести здоровий сосіб життя і все буде добре.

14. Merry

Merry Well-Known Member

Начитавшись купи інформіції, я прийшла до висновку не робити щеплення дитині, окрім дифтерійного анатоксину. Хвороба рідкісна, але спалах може відбутись. Та й ускладнень ніби від неї не чула щоб були. Хто що думає про це? Може хтось робив дитині щеплення тільки від дифтерії?

15. koroljok

koroljok Well-Known Member

Я зробила синочку всі необхідні щеплення, ніяких негативних реакцій не було, я подумала, що якщо мої батьки робили нам щеплення, то чому я не маю. Він спілкується з багатьма дітками і я рахую,що йому це на користь.Просто намагаюсь менше читати про негативні випадки,бо і самій будуть погані думки приходити.

16. levandivka

levandivka З яйцями...

А коли інваліда на вулиці бачите - очі заплющуєте?

17. Анута

Анута Well-Known Member

вчора сюжет по ТСН про БЦЖ хтось дивився? я в ауті...
    поки дитина не щеплена, то ніде з нею не ходити, навіть гуляти на вулицю. Бо в ліфті міг їхати хворий і дитина заразиться. Мамця аж старшу дитину з садка забрала аби та якоїсь зарази не принесла нещепленій дитині. Жодних контактів поки усі щеплення не зроблять. Видно стерильно все має бути...

18. levandivka

levandivka З яйцями...

А хто спонсор сюжету?

Та й добре! Вільне ліжко в групі з'явиться.

19. Анута

Анута Well-Known Member

не говорили. Говорили що немає вакцини і тому діти не щеплені.
    Куча бажаючих, а вакцини брак.

20. levandivka

levandivka З яйцями...

А рядом бєгємотікі
    Схватілісь за животікі.
    Что-же он нє єдєт
    Доктор Айболіт!?

Класика жанру.
    Нє? :)

Статус теми:
Закрита.