Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Щеплення немовлят

Та що тут дивуватись. Адже хто оплачує такі дослідження? Правильно, фармацевтичні компанії а хіба їм вигідно щоб таки довели що щеплені діти хворі власне від тої чи іншої вакцини. Ні їм це не вигідно.
    Плюс, я не уявляю як вони можуть порівняти зовсім нещеплених дітей адже то щеплення було обов’язковим і поголовне для всіх, лише не так давно почалась масова відмова.

Якщо б було проведене незалежне розслідування то можна було б говорити про те що результат правдивий або суперечливий. Але все коштує гроші. А хто за таке заплатить? Тому я також не дуже довіряю дослідженням FDA групи, тобто Міністерствa Здоров’я.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Їм це невигідно, але водночас є урядові програми, що виплачують грошову компенсацію батькам, чиї діти тим чи іншим чином постраждали від вакцинації.
    До речі, вичитала вчора на фейсбуці, що в різних штатах родини пишуть, що не щеплять з релігійних переконань і ніхто їх не переслідує, і навіть не питають, якої релігії. І ті батьки не щеплять не лише тому, що в складі вакцин є тканини мертвих діток (ембріонів).

3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

MMR то КПК - measles-mumps-rubella

4. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Марусю, та фармацевтичним гігантам взагалі не вигідно, аби хоч хтось на цій планеті був здоровий. Тому так "відбілюються" вакцини і так захищається й лобіюється їх використання, бо це робить людей насправді ще більш хворими!!! А потім - це ж чистий прибуток - це ж довічні клієнти аптек!!!
    Так само шкідлива їжа, яку не лише не забороняють, а знову ж таки лобіюють на державному рівні. Хімікати у іграшках, бо це робить дітей хворими з самого дитинства. Он на фейсбуку вичитала, скільки в Штатах дітей народжується достроково, шляхом планових родів, десь на 35-му-37-му тижні...Там теж ціла низка проблем зі здоров"ям, тисячі баксів на лікування, але страхові компанії чомусь цю лавочку не прикривають, бо теж, напевно, хтось то діло лобіює...

5. Liliyah Romanova

У Юті прикрили. ( І планові пологи скоротилися до 3%.
    Думаю, що й в інших штатах поприкривають. Просто треба часу. Але взагалі це дуже сумно.
    Зараз таких пологів 40% на всю країну.
    Але щодо 35-го тижня, то це припущення. В основному це 37-38 тиждень.
    І кожні треті пологи - КР.
    Що цікаво, якщо скоротити лише 2% з тих 40% планових пологів, страховим компаніям це збереже цілий мільярд на рік, бо не треба буде стільки грошей тратити на період, поки дитина піключена до штучних апаратів дихання.

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Почнемо з того що Юта це особливий штат і там правлять Мормони. Так що якраз там і можуть то швидше все поприкривати і заборонити. Де при владі ліберал-демократи, як у нас наприклад, то в нас набагато важче з тим. Бо все робиться на благо людини і тобі вказують зверху як і що робити, а інакше податки і штрафи, як онто під Обама-кєр.
    Он чоловік приніс журнал додому - Ваше здоровье. То там таке пишуть, що тільки по лікарях і треба ходити і все треба лишень через лікаря і препаратів приймати купу і обов’язково гормональне лікування всім жінкам з 40 років, і яєчники видалити а то і цілу матку. Наш штат і околиці, читай Нью Йорк, це не решта Америки. Тут лікарі за гроші маму рідну продадуть. Техас має зовсім інші правила, для прикладу. Тому порівнювати Юту з Нью Джерзі не можна.

Залежить від штату. В нашому щоб відмовитись то треба писати листи спочатку в легіслатуру штату, потім ще кудись і все треба підтвердити документаційно. Я не проти того щоб відмовлятись, я просто кажу що в різних штатах по різному.

---------- Додано в 03:31 ---------- Попередній допис був написаний в 03:29 ----------

А я не те саме написала?

---------- Додано в 03:32 ---------- Попередній допис був написаний в 03:31 ----------

Треба не часу а іншого президента.

7. Liliyah Romanova

Та ні, там не влада, там власне страхові компанії за то взялися, бо їм то задорого коштувало.
    Власне там писали дівчата з різних штатів, тому я й дивувалася, бо пам'ятаю, що ти казала. Видно, поодинокі випадки є, але то не розголошують.

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Ги...
    Я теж у відмові пишу "З релігійних переконань..." і теж ніхто не питає, которої релігії... :xaxa:
    Щоб не приставали з глупими питаннями.

9. tslezinska

10. vanilia

vanilia Miracles are real

Тільки-но два дні тому прочитала наказ МОЗ про тимчасове призупинення використання алергену туберкульозного (манту), як сьогодні з самого ранечка дзвонила дільнича медсестра і казала прийти і зробити малій то манту. Ніколи не дзвонить (а самі ми і не ходимо), аж сьогодні "припекло". Цікаво чому...

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

І що ви відповіли? Казали про наказ МОЗУ?

12. vanilia

Чоловік слухавку брав. Сказав, що ми вкурсі, що призупинили, але окрім того, ми в садочок не ходимо, тому не будемо робити. Вона ж наполягала, що в садочок треба ))) Думала, ми про садочок почуємо і настрашимося.

13. tslezinska

Зараз в садочок можна ходити і без щеплень, і без Манту! Садочок - вже не аргумент!

14. vanilia

Але не всі батьки це знають :) Так що медсестри цей аргумент ще використовують )))) Особисто таких батьків знаю. Їх медсестра в садочку страшить, потім ще дільнича, от і слухають.

15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В нашої сімейної медсестра нова,дуже ідейна, то вона мене "лякає" що дитину до школи не візьмуть. Кожного тижня з пропозиціями прийти видзвонює. А ще мені дуже цікаво що мені в ЖК будуть говорити з приводу відсутності БЦЖ і манту :).

16. tslezinska

Я для своєї ЖК взяла у дільничої лікарки копію відмови від щеплень та Манту, це так і занесли у мою "справу".

17. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Ми були в дільничої тільки раз, коли малому був місяць. Після розмови я зрозуміла що сюди ходити толку 0. Час від часу ходимо приватно до неонатолога з мед. інституту, тієї що оглядала малого ще в пологовому (за 5 місяців були 3 рази і вона до нас приходила як малому було 10 днів). Щеплень відповідно ми не робили. З поліклкніки дзвонили один раз просили повернути карточку - ми повернули. Відмов я не писала. Як думаєте варто піти написати? І чим нам то грозить що ми не ходимо в поліклініку?

18. natorella

natorella Well-Known Member

треба терміново
    про інфанрікс шо є таке шоб мамі мозги вправити

19. Nuson

Nuson New Member

Попередній допис про що?!?:cool:

20. natorella

natorella Well-Known Member