Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Щеплення немовлят

З ерою вакцин почалася ера аутизму:
    Vaccines UP, Disorders UP, WAKE UP !
    • 1950 – 3 дітей віком 5-6 років було вакциновано - випадків аутизму: 1 на 15000
    • 1983 – 10 щеплень зроблено дітям віком до 6 років - випадків аутизму: 1 на 1500
    • 2002 - 23 дози від 13 захворювань дітям віком до 2 років - випадків аутизму: 1 на 150
    • 2011 - 39 вакцин від 18 захворювань дітям віком до 5 років - випадків аутизму: 2 на 100

2. Orman

Orman Модератор-бомба

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Врахуйте, що 98, які не втрафили в аут з аутизмом, мають шанси на інші "бонуси", включаючи смерть.

Останнє редагування: 4 Лютий 2011
  4. Liliyah Romanova

А ще думаю, що тут не згадані діти, котрі не мають крайньої форми, а є на спектрі автизму.

5. Pycalka

Pycalka New Member

М-да.Капець! Одна професура, причому не якась там, а медична. Куда мені з моєю вищою технічною.:girl_blush2: Учиться и еще раз учиться! Реально, свою думку не так-то просто відстояти, Ви праві levandivkо на всі 100.:girl_wink: Це саме той випадок, бо й чіткого визначення таких мудрих слів не знала, мусіла дивитись по вікіпедіях.

6. nasturcia

nasturcia New Member

Іронія життя: у поліклініці висить плакат із закликом не відмовлятись від щеплень і тим самим захистити свою дитину. Прикол в тому, що власником прав є реклімне агенство "Мічурин"!!!

7. Liliyah Romanova

Финские эксперты доказали опасность вакцины против гриппа

Споры относительно безопасности прививок против гриппа для детей ведутся давно. Точку в этом вопросе решили поставить финские специалисты, исследовавшие риск развития нарколепсии у привитых детей. Напомним: нарколепсия - заболевание нервной системы, характеризующееся приступами непреодолимой сонливости и внезапного засыпания. Также отмечается полная или частичная утрата мышечного тонуса, появление галлюцинаций.
    Итак, Национальный институт здравоохранения и социального обеспечения Финляндии опубликовал изыскание, которое говорит о явной связи вакцинации и развитии нарколепсии. Риск наблюдался в возрастной группе от четырех до девятнадцати лет. Все дети и подростки, принимавшие участие в исследовании, были привиты вакциной Pandremrix, пишет The Telegraph. Эксперты полагают, что к нарколепсии приводит соединение эффекта самой вакцины и какого-то другого фактора.
    Между тем, точку зрения финских специалистов не поддерживают эксперты из других стран. Так, британское Агентство по регулированию лекарственных средств и медицинских препаратов заявило, что нет никаких доказательств опасности вакцинации. Более того, случаи развития нарколепсии после прививки наблюдались преимущественно в Финляндии, и в этом еще предстоит разобраться, подчеркивают британские специалисты.
    Более 31 миллиона доз вакцины были поставлены в 47 стран. При этом официально известно о 162 случаях развития нарколепсии у привитых людей. Примерно 70% случаев приходятся на Финляндию и Швецию.
    В свою очередь, производитель вакцины Pandemrix – GlaxoSmithKline – чрезвычайно озабочен отчетом финских исследователей. По словам представителей компании, в прошлом году Европейское агентство по лекарственным средствам инициировало соответствующее расследование относительно безопасности вакцины. И пока нет конкретных результатов, говорить о связи вакцины и нарколепсии рано.

newsru.com

8. я_тут

я_тут Well-Known Member

Уко, підскажіть будь ласка, наскільки небезпечно моїй нещепленій дитині спілкуватись з дитиною прищепленою пентаксимом відразу після вакцинації і наступні дні, чи є якийсь ризик заразитись чимось від чого ця вакцина, вибачте якщо питання глупе, просто я щось переживаю за це

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

ще б хотіла спитати, які аргументи навести мамочці, щоб вона хоч би трохи задумалась, бо колись тут в темці писали, що про пентаксим вже всі знають, аж ні, не всі і далі дільничні розказують, що ним краще щепити
    я в принципі все читала і розказую, але щось мало впливає на жаль :sad: щепити буде однозначно
    можливо можна хоч якусь альтернативу, хоч краплю кращу того пентаксиму запропонувати і чим ще можна спробувати переконати її?

9. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

абсолютно безпечно.

ніякі. поки людина не захоче сама щось довідатися, їй не вкладеш.

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

Дівчатка, тут багато говорилося про те, щоб добиватися свого права. Це робити можна тільки разом. До сих пір Ліга захисту громадянських прав формально діяла тільки в Києві, але навіть в таких умовах вона змогла багато зробити. Настав час розростатися до всеукраїнського рівня. Тому, якщо хтось чується в силі, запрошую сюди

10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Цікаві висновки щодо причин спонтанної агресії у американських підлітків
    "Плаценту довго вважали надійним бар"єром, який захищає дитину в утробі від шкідливих речовин з навколишнього середовища. Несподівані результати дослідженн (2005 р.) розвіяли цей міф. З 287 хімічних речовин, визначених у пуповинній крові 10 немовлят, 180 є відомими канцерогенами, 217 мають токсичний вплив на мозок та нервову систему, 208 пов"язують з вродженими вадами та вадами розвитку (з експериментів на тваринах)"
    "Протягом кількох годин по народженню, дитині закапують антибіотики в очі, вколюють вакцину від гепатиту В, яка відома своїми нейротоксичними властивостями, роблять укол вітаміну К, який містить 9 мг бензилового спирту. 1992-го року було висловлено припущення, що уколи вітаміну К можуть вдвічі підвищити ризик смертельних захворювань у дітей, зокрема лейкемії"
    "Починаючи з приблизно 60-го дня життя, немовлятам з все ще незрілою імунною системою дають цілий ряд вакцин: АКДП, Хіб, поліо, Prevnar (пневмонія+дифтерія), а також дозу оральної ротавірусної вакцини, всі приблизно одночасно. "Заряд" цих уколів, включно з двома додатковими вакцинаціями від гепатиту В, повторюється двічі, кожні 60 днів. Таким чином у організм 6-місячної дитини вводиться 66 різних вірусних або бактеріальних антигенів і значна кількість дюжини різних хімічних речовин."
    "До того часу, як дитині виповнюється 5 років, маленька 40-фунтова людина отримує майже 35 уколів, які містять принаймні 110 різних ослаблених збудників (або їх частинок), плюс асортимент з 59 різних хім. речовин. Якщо вколоти всі затверджені вакцини, то маленька дитина отримає чужеродне вірусне ДНК, 4 типи тваринних клітин, клітини з тканин абортованих дітей, і ще трошки людського альбуміну (чужеродного білка)"
    - у 5.4 млн дітей віком від 4 дo 17 діагностують синдром дефіциту уваги з гіперактивністю (дані за 2007)
    - більше 2/3 з цих дітей отримали як мінімум 1 медикаментозне призначення
    - антидепресанти, седативні та гіпнотичні засоби мають такі побічні ефекти як жорстокість, домашнє насильство тощо
    протягом 2008 року у Штатах було скоєно 5,340,000 серйозних злочинів, зокрема 16,300 убивств.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вони в більшості своїй дітей обвинувачують в гіперактивності тільки тому що до дитини треба додаткової уваги і зразу садять на медикаменти, а батьки і тішаться бо дитина тепер напів-прибита тими антидепресантами.
    Одним словом я по можливості не ходжу до лікарів! Хіба припече. А як мене питають чи дитина у мене спокійна чи активна то кажу що дуже у мене спокійна і гарна дитина. І як тільки мені в школі сказали що мому синові треба давати медикаменти бо вчителька не вміє з ним працювати то я їх послала куди подальше. І дякувати Богу що ту чокнуту директрису зняли і я на неї нагаркала, бо була б і надалі мені дитину мучила. УУУУУУУУ!!!!!!!

Але то вже оффтоп.

12. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

мене "лікарі" просто вбивають, спочатку зробили дітям прививки, а потім починають виясняти якого походження та прививка!!!!!!:girl_impossible: :girl_sad:ЖАХ!

13. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Уко, оцю книжку було б добре дістати - я так розумію, розпочинається кампанія за включення права на вакцинацію до особистих прав людини: хочеш-робиш, не хочеш-не робиш, твоя справа.
    --------------
    Ravlyk, проба манту - це не щеплення, про це тут вже неодноразово говорилося. Хоча справи то не міняє - це вже далеко не перший випадок ускладнень після проби.

14. dasha

dasha Well-Known Member

В мене на пробу манту завжди була алергічна реакція, то в поліклініці мамі завжди казали, що то початкова стадія туберкульозу, виписували направлення в стаціонар і купу хімікатів. Був період, що мені їх навіть давали, доки не схопили нирки. Потім слава Богу, мамі пришло прозріння, вона викинула ті хімікати і з 6 - го класу манту мені вже не робили.
    Місяць тому прихожу з малим в поліклініку, педіатр питає, коли ми манту збираємось робити. На відповідь, що не збираємось, каже, що то нова вакцина, немає побічних ефектів.:girl_crazy:

15. veronka

veronka зла друзя

100%:girl_cool:особливо безпечні усі "нові" вакцини, то однозначно:girl_crazy: до першого негативного "відсотка", тільки ж ніхто не скаже на кого той "відсоток" припаде:girl_mad:
    поясніть мені, будь-ласка, навіщо то Манту? що воно дає?

16. Муська

Муська Well-Known Member

Маю питання: таку відмову від Манту дитини для ЖК можна самому написати на листку навпроти "заключення педіатра" і підписатись, чи та відмова має бути з підписами дитячого педіатра?

17. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Ду-у-же цікаві наслідки емоційного розладу - запаморочення, біль у животі, слабкість, і ... госпіталізація. Хто кваліфікований у цьому питанні - дійсно від стресу можливі такі наслідки ???!!! :girl_impossible:

19. Orman

Orman Модератор-бомба

та можливі, але що то за колективний розлад? На стрес кожен реагує по-різному.

20. Liliyah Romanova

Мене дуже дивували дослідження, в яких говорилося, що відсоток випадків аутизму в щеплених та нещеплених дітей однаковий. От учора прочитала статтю, яка мені дуже багато пояснила: порівнювали не щеплених і нещеплених дітей, а щеплених і частково щеплених, тобто не щеплених MMR (я так розумію, що то є та вакцина, в якій столбняк? чи КПК?)
    Таке порівняння смішне. Те, що дітей не щепили однією вакциною, не робить їх нещепленими, адже все решта їм зробили за розкладом.
    Як гарно порівняла одна особа: то все одно, що доводити, що цигарки не викликають раку, порівнюючи тих, хто курить 31 цигарку вдень, із тими, хто курить 30, бо відсоток захворювання раком не буде різнитися. :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.