Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Щеплення немовлят

я мала такий досвід одного разу , тільки не дитини, а себе і чоловіка. 5 років тому. Здогадуєтесь, яка ефективність виявилась? Найцікавіше те, що у тому закладі, де ми вакцинувалися, щороку виїжджає лікар для щорічної вакцинації від грипу гравців футбольної команди "Карпати" ( про це нам розповів безпосередньо медпрацівник, який і проводить щеплення).Пригадується, що минулої зими півкоманди напередодні важливого матчу злягло...

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Начиталася я різних літератур, набалакалася з різними людьми...
    Роман тільки слухав мої перекази, сказав, що читати не має потреби, бо я досить докладно переказую.
    Дійшли до одностайного рішення. Щеплення перші 2 роки не робитимемо.
    Коли підросте й виникне потреба давати в садок чи школу, а без щеплення не братимуть, зробимо те, що вважатимемо необхідним. Там уже легше буде із вибиранням.
    Безмежно вдячна всім, хто присвятив свій час на розмови зі мною. :give_rose:

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Лілю, а в Канаді можна зробити відтермінування щеплень?
    Мала розмову зі знайомими про щеплення в Угорщині. Вони дають всі щепленні без питань. На питання, чи можуть відтермінувати чи відмовитись від щеплень, сказали, що дуже важко. В цьому плані Угорщина дуже сувора. Може дійти і до того, що дитину, яку не щеплять батьки, забирають, а батьків можуть під суд дати.

4. Liliyah Romanova

Так. Я вже писала тут. Можна відтермінувати, і навіть є школи, що без щеплення приймають, але там різні історії з тим пов'язані, тому батьки щеплять пізніше.
    Знаю кілька сімей, котрі власне не щепили дітей до 2,5 років.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В Америці точно так само. Лікарі або вчителі в школі можуть нажалітись на батьків які не щеплять своїх дітей в службу опіки дитини, ну і як результат: погана мама в якої треба відібрати дитину або хоча б до суду потягти аби розібратись чого мама така несвідома добра яке робиться її дитині щепленням.

Саме цікаве те що ті вчителі або лікарі свято переконані що вони роблять добре для вашої дитини.

6. talja

talja Member

Подруга як поїхала до Америки то малій зробили п'ять нараз, а малому якого там народила не робила, вже була мудріша, мову знала, то відмовилась і нічого не наполягають вже скоро чотири роки! Та правда у вас кожен штат має свою політику і свою медицину! :girl_in_dreams:

7. Liliyah Romanova

Мабуть, від штату багато залежить.
    У програмі, що я дивилася, показували містечко, де 80% населення дітей не щепили. Забула, в якому то штаті.

8. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

певно десь зі щільним осідком мормонів чи ще якоїсь подібної общини

9. Liliyah Romanova

Гм... про релігійні переконання там узагалі не згадувалося. Мами говорили виключно про те, що не бачать потреби щепити від хвороб, що не існують на території Північної Америки.

10. Маруся-мама

Я тобі покажу закон який говорить що відмовитись від щеплення мають право лише певні релігійні общини. Вчора перешлябізувала весь закон. В штатах довкола мене не можеш просто так відмовитись, треба писати петицію до легіслатури щоб тобі дозволили і на це мають бути більш вагомі причини, ніж просто не хочу. Єдина причина яка приймається, що твій священник заборонив бо то суперечить твоїй релігії. Але просто так не відмовишся, а треба принести стопку паперів завірених нотаріусом. Спочатку пишеш в одну інстанцію, потім в іншу, потім в ще іншу. А в між часі дитину виганяють зі школи, бо вона заразна. Тут інформація як мою дитину будуть випрошувати зі школи якщо в неї не буде вакцини від ґрипи.

Ось ще виписка з вимог щодо відмови від вакцинації
    А тепер новий закон прийняли, дякуючи нашому дорогоцінному, який ще більше буде це переслідувати.

11. Liliyah Romanova

Та не треба показувати. Я тобі так вірю. Просто кажу, що в програмі не згадували про релігійні переконання взагалі.
    Дискримінація решти населення, однако...
    До речі, а як щодо протипоказань за станом здоров'я?

Таки хоч Канада країна соціялістична, мені вона набагато більше подобається за капіталістичну Гамерику.
    І від щеплення можна відмовитися, і від грипу насильно не щеплять. Усе добровільно.
    Є свої мінуси, як і всюди, звичайно, бо як без мінусів, але жити з ними можна.

12. Маруся-мама

За станом здоров’я можна відмовитись але якщо хвороба не є дозволеною Міністерством, то можна лишень відкласти на період поки не виздоровієш. Треба щоб лікар поставив діагноз який вкаже на те що твоє здоров’я набагато погіршиться якщо тобі дадуть вакцину.

То не лишень різниця капіталізм-соціалізм.

13. natorella

natorella Well-Known Member

я в шоці
    може вже було - вибачте
    Г.Онищенко: Прививки детям нужно делать без согласия родителей

14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Пятьдесят причин уберечь ребенка от прививок
    Джаганнат Чатерджи (Индия)

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Знаєте, куди його послали? (риторичне)

16. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Незнаю, чи тут виникало таке питання, але мене от цікавить: якщо мама відмовилася від вакцинації чи будуть проблеми при прийоммі в садочок і в школу?

17. airy_cat

airy_cat New Member

18. kira lv

kira lv Member

airy cat жартує :girl_haha:. Я розумію, що Вам вагітній читати тих 270 сторінок важко, та й довго за комп"ютером шкідливо. Звичайно це питання виникає що через один допис. По різному відгукуються, проблеми виникають в багатьох, але багато хто вже або знайшов розуміння в деяких садочках, або поборов цю бюрократію. Індивідуально до кожного садочка в кожному конкретному випадку

19. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Просто в темі Для майбутніх мам про токсикоз про самопочуття і ін. по сто раз то саме пишуть, з періодичність 9 міс, то думала можливо і тут хтось лишній раз шось розкаже)

20. levandivka

levandivka З яйцями...

У всіх модерів в тому розділі алергія починається, токсикоз і сказ...
    Тому й байзель.
    http://www.youtube.com/watch?v=OpOpUqnYC8s

ЗІ: ап-п-п-ч-хи!!!

Останнє редагування: 14 Січень 2011
Статус теми:
Закрита.