Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Щеплення немовлят

В Україні та цілому світі зараз маса випадків безпліддя серед сильної статі. Ви хочете сказати, що вони всі хворіли паротитом? І що всі вони не щеплені?
    Підозрюю, що якраз в Україні щеплені всі, бо відмова від щеплень у масовому форматі - відносно недавня течія.

2. рижик

рижик Well-Known Member

В нашому домі ми дружно десь у віці 14-16 років перехворіли свинкою. Троє дівчат і 2 хлопці, причому у одного хлопця(до речі, він не щеплений) паротит проходив у складній формі з ускладненями - зараз у всіх є дітки.:d25:

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Цілувалися? [​IMG]

4. svoboda

svoboda Member

Краснуха небезпечна від час вагітності (численні вади плоду), на здатність стати матір"ю не впливає.
    А безплідність у чоловіків після паротиту - одне з можливих, а не обов"язкових ускладнень.
    Вважаю,що питиння для опитування некоректно поставлені. Може такі варіанти: Так, здоров"я дорожче.
    Ні, я вірю, що саме мою дитину хвороба не покалічить.
    Цікаво, чи вплинуло це на опитування?

5. Liliyah Romanova

У нас реальною загрозою є кашлюк.
    Хворіють ним особливо щеплені діти.
    Мені Ука порадила почитати про першу допомогу при приступах та затримці дихання. Ніхто не підкаже якісь достовірні джерела, яким можна довіряти? Буду щиро вдячна.

6. veronka

veronka зла друзя

розмовляла з коліжанкою з Донецька про щеплення (адекватно сприймати інфу про щеплення їй не дає класичні шори на очах і страх пере хворобами, які б докази я не наводила), так ось, останній перл: от тільки перестала щепити так малий почав хворіти кожні 2 тижні.... :connie_pull-pigtail і що тут поробиш???

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Коли я була вагітна то увесь нет перелопатила в пошуках істини...Рішення так і не прийняла. В пологовому відмовилась від гепатиту, проте зробили БЦЖ. Зараз шкодую...Рішення щепити/не щепити виключно на мені. Всі навкруги - за вакцинацію, чоловік висловлює свою думку - або щепи, або роби як заєш. Ніяка література, доводи не береться до уваги. Каже: раз ти так вирішила, значить знаєш що робиш...Спочатку думали щепимо після пів року, потім - відклали до року. Звичайно зерня сумніву десь глибоко є, але зараз я переконана, що моїй дитині того не потрібно, і шкоди воно завдасть точно більше ніж користі, тому щепитись не плануємо ні зараз ні пізніше.

8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Так, здоров"я дорожче. - у випадках каліцтва чи смерті від щеплення ви вважаєте таке питання в опитуванні коректним?:suicide:
    Ні, я вірю, що саме мою дитину хвороба не покалічить. - Я вірю, що одній дитині важко навіть протягом усього життя захворіти всіма тими хворобами, від яких пропонують щеплення.

9. Liliyah Romanova

У вас до цього теж змушують? Бо в нас на вибір. Насильно тільки медперсонал у шпиталях щеплять.
    Мені подобається, як на радіо щороку говорять, що "ті, хто щепився від грипу минулого року, є в групі найбільшого ризику цього року, тому повинні обов'язково щепитися". Як таке почуєш, то тільки утверджуєшся в правильності рішення щодо відмови від цього щеплення.

10. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Це для того, щоб цього року кількість вакцинацій хоча б не зменшилася:girl_cool:

11. Liliyah Romanova

А хто би сумнівався. Але це ще й свідчить про те, що вакцинації сприяють мутуванню віруса. Тому ні від чого не захищають так насправді. Просто потрапив під жорна махіни, от вона тебе меле... То ся називає "бізнес і нічого особистого".

12. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А мені от цікаво - з тих форумлян, які ЗА щеплення, хто вакцинує себе і своїх дітей проти грипу. Адже ця хвороба дає іноді не менші ускладнення, ніж той же паротит, чи краснуха, чи інші захворювання. І летальні випадки бувають...

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Розказував чоловік: вони бігають футбол два рази в тиждень.з ними бігає напівпрофесіональний футболість(якась районна команда), який майже не хворіє,але вирішив вакцинуватись проти грипу.після щеплення на півтора тижні тааак захворів тим грипом!!всі з нього сміються :girl_haha:

14. veronka

veronka зла друзя

йой, а від грипи навіщо щепити???? щоб ще хоч якось підірвати підозріло міцне здоровлє громадян???? ну то тоді най вже від "соплів" щеплять (тут "в сезон" їх у кожного третього побачиш і то ж усі "стойкіє оловянниє" - ні дня робочого не пропустять):girl_cool::girl_haha:

15. svoboda

svoboda Member

Я-за щеплення, але від грипу не вакцинуюсь, бо в вірусу грипу багато штамів. Невідомо який підхватиш, а від всіх не завакцинуєшся.

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Власне через летальні випадки і заставляють щепитись. Особливо людей які є старші і дітей до 5-ти років.

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

То ся називає що вони дбають про твоє здоров’я.
    Нас заставляють дякуючи дорогому президенту який показує приклад як харчуватись, на дієті сидіти, помідори вирощувати, щепитись, ітд, ітп.

---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

Щось ти мене недочитала. Я писала вище що до Нового Року маю принести папір в садок що прививка введена інакше сама собі бався зі своєю дитиною. А доречі вона на наступний рік іде в передшкілля а без передшкілля в школу не візьмуть. НІЯКУ! Ні державну ні приватну. Правило поширюється на ВСІ школи штату.

17. JADAN

JADAN New Member

Маруся-мама, це вас змушують принести папір про прививку від грипу , чи про якусь іншу прививку,- бо можливо я чогось не дочитала. Чи ви не робили планових прививок раніше ,вас взяли в садочок без прививок - а тепер вимагають щоб вони були ? Ми збираємось після нового року готуватись до садочку - і дуже хвилює це питання чи візьмуть в садочок без прививки , і взагалі ситуація така - що ми робили всі прививки від роддому(не була ще настільки проінформована про "користь прививок ")- а коли вже мали робиту ту прививку що в рік роблять - кір краснуха... то не робили , бо остання прививка обійшлась тепературою три дня ,і з почервонілим набряком - аж в мене жар піднімався від хвилювання - казала нам лікар жарознижуючі давати і заспокоювала що то так може бути і то пройде,- на щастя пройшло. З того часу більше не робимо ніяких прививок,і не будемо робити і так вже достатньо накололи . З року нам медсестра постійно надзвонювала нагадувала щоб прийшли првивкузробили , - а останнім часом дзвонила і казала щоб прививку зробили або відмову прийшли написали бо їм ім для СЕС папірчик потрібно , ну і ще медогляд пройти . Пішла в поліклініку - виписала лікар направленя на аналізи , медсестра скоренько суне бланк писати відмову , питаю в лікарки - а візьмуть всадочок з відмовою? - лікар каже -"Звичайно що не візьмуть ні в якому садочку не візьмуть!! - а медсестра збоку пишіть відмову! - в мене з того всього взяли такі нерви - аж сльози чомусь вилізли - взяла ті направлення розвернулась і пішла , більше ніхто не дзвонить! Взагалі склалось враження що попали в якусь жалежність від лікарів .
    От чи справді не беруть у всіх садочках з відмовами ?? - Чула що в деяких беруть з відмовами . Хто що знає ??!! - розкажіть будь ласка.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Ця гілка знає. Достатньо читати.

19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Маруся-мама живе в Штатах, то ж її досвід навряд чи Вам допоможе.
    Якщо до КПК всі зроблені, то є велика імовірність, що нерви потріпають, але візьмуть.
    Я восени робила малій довідку лише з роддомівськими щепленнями, пройшло навіть без нервотріпання, тільки тривало довше, бо її оформляють на ЛКК (куди я навіть не ходила, тільки папери). Але я оформляла ту форму, що для школи, бо це садочкова група в школі, дитині майже 5 років. Я так розумію, сильно залежить від політики конкретної поліклініки (ми були на Топольній)

20. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

трохи оф-топ, але не зовсім.

Хто пам'ятає аферу з вакцинацією від кору і краснухи, тоді мозівці кричали про те, що кампанія проти вакцинації добре спланована і проплачена. Дібров на ОдесаКемп розповідає про мислевіруси якраз на прикладі тієї кампанії. Мені було дуже цікаво згадати ті часи, крім того там досить цінна теорія для блогерів.

Статус теми:
Закрита.