Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Щеплення немовлят

Ото думаю, чи не нагадати чоловікові про те, як вилікували Дарка без ліків. Нераз.
    Сам уже починає лікуваться без "садження" організму на таблетки.
    Я теж тільки чаї п'ю переважно. Ціле щастя, що довший час можна було спихати на вагітність, тепер на ГВ. І лікується все без проблем.

Мене знайомий спитав, коли я буду почуватися спокійніше: коли щеплю, чи коли не щеплю. Моя відповідь була, коли не щеплю. Але я не сама вирішую...
    Дякую. Сформулювали мої відчуття.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

А ми - абсолютно без шоку.
    Неприємна хвороба. Пережили. без ліків.
    Бувають і землетруси, і повені.
    Проханнячко...
    Готові застосувати Ваш випадок як "аргумент" - нарисуйте повну картину. Бо варіант "йшов-йшов і страшно захворів" (з обтятою історією і передісторією) обговорювати не серйозно.

3. Liliyah Romanova

Ні, то я дивилася програму про вакцини.
    http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/vaccines/

У якому віці?
    Бачила відео кількатижневої дитини з такою хворобою. Не для вразливих.

4. levandivka

levandivka З яйцями...

А це http://www.1796kotok.com/vaccines/malady/polio.htm прочитано?
    Коклюш переживали років у 5.

Останнє редагування: 15 Грудень 2010
  5. Liliyah Romanova

Ось тут пишуть про те, що коли деякі країни перестали щепити проти певних хвороб, то переживали внаслідок цього епідемії.

Щодо зниклої хвороби. Так, це про віспу.

6. Bobas

Bobas New Member

Ми також без ліків, але наробні методи пробували. В дуже страшні ночі- пили сиром, що стримував той удушливий кашель.
    Я не могла дивитись на дитину без емоцій. Мені б вашу витривалість.

Наша історія- садок. Тільки пішли, за 2 місяці відразу 2 інфекційних- молюск і коклюш. Правда ті прищики молюскові досліджували довго, 2 великих хір. шляхом знищили, а маленькі зникли за 6 місяців. А з коклюшем мучились довго. Решта вже сказано. Спасибі, що зважили на мій аргумент.

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Стоп! То ж не казка про Котигорошка. :)
    Пологи, вакцинація і все, що передувало "садок. Тільки пішли, за 2 місяці відразу 2 інфекційних"

8. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Українськими реаліями може бути зумовлено використання протермінованої вакцини, неналежне її транспортування або зберігання. На склад вакцин і процес виробництва вони ніяк не впливають.

Щодо поборення хворіб вакцинацією, мене переконало ось що :

далі читати тут.

9. Bobas

Bobas New Member

Поясніть. Не помітила, а наведіть приклади.

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

Ну а як мої пологи пожуть бути пов'язані з коклюшем, між ними 3 роки різниці?Вакцинація була- найбільша реація після неї- підвищення температури, збільшення лімфовузлів. Стан покращився за 2-3 дня. Причина інфекційних наших хворіб, то колетив(кожна особина якого носій якогось вірусу,якоїсь інфекції. Там поки дитина не падає з ніг із температурою- дитина в садік ходе!!!), до якого ми не звикли.

10. Suzi

Так само, як кривий фундамент може бути причиною руйнування будинку через кілька років після будівництва.

11. Bobas

Bobas New Member

В мене дочка привита, пережили 1 степінь.
    В знайомої 2 дітей- та, що має 3 степінь непривита( то не батьки так вирішили, їй не можна, дитині весь низ дошили попу і пісю, їх не було при народженні), а її син старший привитий- відкашляв за 2 місяці, і порівняно з сестрою то було легко..

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

Фраза конєчно красива....Крилата... Мої пологи- Водів не було. Боляче було. Дитина була обмотана пуповиною. За пару хв все було в нормі, сама живенька і пожираюча маму дитина. До речі ій повезло в мене на через повний день день молоко було. -повяжіть саме з коклюшем.

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Тоді, звиняйте, діалогу (до появи розуміння імовірних наслідків) не вийде.

Тю...
    Позиція д. Комаровського (яка й спричинила певну популярність його комерційного продукту) щодо боротьби з більшістю дитячих хвороб дуже проста:
    1. підозра на хворобу - до НОРМАЛЬНОГО лікаря, діагностувати, лікувати, а не накачувати дитину аптечним товаром "про всяк випадок"
    2. здорова атмосфера (фізична і психічна) - здорова дитина

Коли ж стосується хвороб, для яких продаються вакцини - д.Комаровський повертається до класичної МОЗівської позиції "а раптом!!!!!"

13. Suzi

Ви справді вважаєте, що справа в щепленні, а не в стані здоров*я?

Не зрозуміла чого не було і чому.
    Пов*язувати я не буду.
    Якщо захочете, почитайте про вплив пологів на подальше життя дитини - на фізіологію, на психологію Тоді і висновки зробите.

14. Bobas

Bobas New Member

Дитина здорова була до коклюшу, розвивається як всі. Фізіологія тепер нормальна. Так що передувала такому розвитку хвороби? знижений імунітет? Вона ні одного дня в школі не пропускала. Значить імунітет нормальний у дитини. Просто коклюш тепер паракоклюш, у дітей по різному проходить.

15. Suzi

А я бачу, що всі різні, і поняття норми відносне.

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Це нагадує штамп на документі призовника.
    Пропозиція 2: давайте не будемо. а якщо будем, то давайте. (с)
    Без детальної інфи висновок можна з любої ноздрі (звиняйте) виколупувати.

ЗІ: додаток до теми д.Комаровського: http://www.youtube.com/watch?v=QGgPmyGQfa0

Але ж є певні стандарти. Або не є.
    Трудно. :)

Останнє редагування: 15 Грудень 2010
  17. Orman

Orman Модератор-бомба

в Канаді є "дикий" поліомієліт? Сииильно сумніваюсь. Ти звичайно, сама вирішуй, але добре досліди це питання.

Є думка що ці хвороби перемогли не щеплення, а загальним покращенням умов життя і гігієни. Десь Ука про це вже писала.

UPD : Сюзі вже написала

тобто хворобу дівчинки (кашлюк) ви пов"язуєте з тим що вона нещеплена, а не з тим, що вона народилася хворою і перенесла операцію (підозрюю тяжку)?

ви що серйозно? Я і мій чоловік, наприклад, моя мама, і впевнна, що ще купа товаришок і форумлянок, ну але розписуватись не буду. І ГРЗ ми не лікуємо ліками, і дивіться всі живі.

в мене таке враження, що ви знущаєтесь, ви насправді, думаєте, що описали свої пологи?

18. Bobas

Bobas New Member

І ми такі, але таких мало!!!!
    Я і не розімію чому не було такого, як відходження вод. Така моя фізіологія.
    Описувати деталі не буду і не хочу, були муки - родилась здорова дитинка і на тому крапка.
    І всі знову залишились при своїх думках і переконаннях.

19. Orman

Orman Модератор-бомба

Ви не відповіли на моє питання про дівчинку без органів і кашлюк. Що гірше повпливало на перебіг хвороби - факт її нещеплення чи відсутність органів при народженні. І як взагалі можна порівнювати перебіг хвороби в завідомо тяжкохворої нещепленої дитини і відносно (ну бо я не знаю) здорової щепленої. Це якраз і є пересмикування чистої води.
    Може варто було порівнювати двох здорових - одну щеплену, а іншу нещеплену?

Не хочете говорити про пологи - не треба, але не дивуйтесь, що слова щодо здоров"я вашої дитини ставлять під сумнів.

20. levandivka

levandivka З яйцями...

ЛєхкО!
    Трах-бах! зелені помідори.
    Саме на цьому і будується "статистика" вакцинаторів.

Статус теми:
Закрита.