Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

Власне я коли "задумалась" і почала активно шукати інформацію, то перестала робити дитині щеплення, так що хто як "задумується".

2. kostuk

kostuk New Member

Справа не в страшних програмах по ТБ, хоча вони теж певним чином впливають на свідомість.
    По перше, мені теж робили всі щеплення, але: колись 1 вакцина - це була 1 хвороба(а не 6 чи 7), уявіть собі удар по імунітету дитини.
    По друге, змінилися умови життя населення в кращу сторону.
    По третє, мені здається дуже підозрілим, що ще зовсім недавно вакцину Пентаксим купували батьки самостійно за 200-300 грн., а сьогодні вона вже безплатна в поліклініках.
    Ну і по четверте, якщо і робити щеплення, то явно не в нашій державі.:aggressive:

3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

хто всі?
    чому перестрашені?
    не роблять - не означає, що бояться.

- Вы не сочувствуете детям германии?
    - Сочувствую.
    - Жалеете по полтиннику?
    - Нет.
    - Так почему же?
    - Не хочу.

(с) Булгаков

Ну а щоб зрозуміти, потрібно перш за все поцікавитися, нє?

4. Zyzya

Zyzya New Member

цікаво : це де змінилися?????

5. kostuk

kostuk New Member

Я мала на увазі санітарні умови(люди вже не живуть в комуналках), гігієнічні тощо. Адже це все впливає на поширення хворіб.
    Чи з цим ви теж не погоджуєтесь?

6. Ulianka

Ulianka Active Member

агов! а є такі,хто не уникає щеплень? Хто просто не хоче їх робити поступає безвідповідально по відношенню не тільки до своєї дитини.

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ви готові ризикувати своєю дитиною заради блага (і то не факт) інших людей?
    Крім того, якщо ваша дитина щеплена, то чого вам боятися?

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Версія: стиииидно бути "відповідальною".

Моєму старшенькому 21. Правець - єдине, що йому вгатили при травмі (прохлопали ми це діло). На здоров'я не скаржиться. :)

Ніц Ви не уявляєте. Поржуть троха, і фсьо.

9. Holly

Holly Moderator

Приходила лікарка і переконувала зробити щеплення від гепатиту. Дуже мене страшила:girl_impossible: От потрібно буде дитині операцію робити, а у вас щеплення від гепатиту нема. А під час операції вам його (гепатит) занесуть. Будете мати вееееееееликі проблеми. А як буде щеплення, ніякий гепатит не страшний. От така казочка...

10. Neverland

Neverland Well-Known Member

Фсьо, підстолом. А коли кров здають, що СНІД заносять? :haha:))))) Не могу вже з тих лікарів.

11. lunatik

lunatik New Member

:girl_smile:ми з малюком щеплень не уникаємо. Просто до деяких ставимося критично (у пологовому зробили БЦЖ, а від гепатиту відмовилися. Так навіть порадила лікар). Наш сімейний (дільничий) лікар теж не квапила і не наполягала на вакцинації. Тому дали дитинці окріпнути (нам 9 місяців) , зробили обстеження, а тоді щеплення. Все, дякувати Богу, добре

12. Ука

заносять, і СНІД, і гепатит, і ще купу всілякої зарази...

13. levandivka

levandivka З яйцями...

А хто обстежив потім, і написав "все добре"?

14. anka

anka Well-Known Member

гепатит під час операції- досить поширена річ (маємо знайомого,який після операції отримав гепатит С). Гепатит під час відвідин стоматолога і манікюру теж поширена реальність (але ж більшість тих, хто зараз ходить на манікюр-щеплені від гепатиту), незважаючи на те, що інструмент стерилізують (те, як в нас це роблять-смішно-розпилюють дезінфекцію на інструмент, який перед тим полежав під ультрафіолетом. А в інструкціях до дез.засобів чітко написано- замочити на час від 20 до 40 хв перед жаровою шафою). Якщо кров беруть стерильним шприцом- шансів на гепатит і СНІД нема. Інфекціоністи кажуть, що через інструменти шанси підхопити гепатит є значно вищими, аніж шанси підхопити СНІД, бо він в зовнішньому середовищі нестійкий.

15. Ума

Ума Super Moderator

я щось дуже сумніваюся, що вони ВЖЕ ходять на манікюр... Для довідки: щеплення від гепатиту ввели лише пару років тому. Я не щеплена від гепатиту, але ходжу на манікюр...

16. Іннуська

Іннуська New Member

проголосувала "Ні, здоров'я дорожче...".в пологовому всетаки нам постаралися БЦЖ втулити,але більше нічого не робили,і не збираємося!дитині 2.5 рочків,дякувати Богу на здоровячко не жаліємося!

17. Ука

Точно не ходять, моя Риська потрапила в "експериментальну" партію ще до включення в календар, їй зараз 8 років

18. zetta

zetta Well-Known Member

недавно моiй Настусцi в школi зробили манту. Я ii берегла, не щепила а тут раз i все. Не попередили (( . Якесь вiдчуття як обiкрали. Сварилась з ними.

19. Іннуська

Іннуська New Member

в мене в селі є сосідка,ходить в 3 клас.її не щепили зовсім.тут в школі планова вакцинація,її теж хотіли запрягти до конвеєра,та вона молодчинка!і ніхто не дресирував!спочатку чемно попросилася ,бо їй щось зле,потім всеж таки її черга вона їм вирішила пригрозити ...."якщо мене будете колоти-викличу на вас міліцію!!!!"
    і ніхто їй не сміє більше ніякі проби манту і тому подібні експирименти проводити!

20. Ука

Питання 1. чоому дитина дала зробити? Дитину повинна знати залізно - без мами жодних втручань.
    Питання 2. І що та сварка дала? Скарга в прокуратуру є? Інакше наступного разу знову забудуть попередити. І де це такі ще "нелякані" медикии залишилися? Більшість вже тепер боїться таке робити, справа то підсудна.

Статус теми:
Закрита.