Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Поголівна вакцинація - їх клопіт, най вони і нервуються.
    Наше завдання - здоров'я зберегти.

Останнє редагування: 11 Жовтень 2010
  2. Юстина

Юстина Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

Сьогодні бачила відмову від щеплень, написану батьком моєї коліжанки і завірену нотаріусом, датовану... 1980 роком.
    Нам вже точно нема чого боятися...

3. Zyzya

Zyzya New Member

я перечитала 10-15 стор. і в мене враження ,що батьки бояться вакцини ,яку колять в поліклініках(хоча її насправді в наявності немає). всі ж отримують на дітей допомогу, то купить тоді якісну вакцину . вибір є

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

и нема чого слухати куліжанок і дотримуватися моди. ви в практикуючих лікарів запитайте(котрі працюють на орлика, в ахмадеті),яких дітей привозять.

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Якби була гарантія, що в нас десь є якісна вакцина, я би подумала. Дорога не означає якісна!

5. Aster

Aster Well-Known Member

Прочитайте решту сторінок - зрозумієте. "Якісні" дорогі вакцини ні чим не кращі, а навіть гірші. Від них гинуть діти. :sad: Почитайте, хоча б "Експрес" за минулий тиждень (чи то вже два тижні тому писали?), якщо не довіряєте інформації з форуму.

6. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

якісна не означає безпечна

7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Тобто?
    Як можна колоти тим, чого немає?
    Яка безапеляційність!

Яких кУліжанок? Якої моди?
    Після щеплень діти помирають.
    І яких дітей привозять - можна детальніше? Конкретні приклади.

8. Ная

Ная Well-Known Member

З ускладненнями після щеплень.

9. viltis

viltis Well-Known Member

Вчора моя мама якусь передачу дивилась по 12 каналі пр вакцинацію??? шкода, що я її не бачила, але мама подзвонила до мене під такими враженнями і остаточним переконанням позитиву того, що ми не вакциновані.

Так от, так озвучувалось багато інформації: наприклад, що прививки потрібно робити навіть не в окремому кабінеті. А що повинен бути ОКРЕМИЙ вхід в відділення щеплень, де мають взяти аналіз крові, через півгодини його зробити, а за тих півгодини дитина має бути оглянута лікарями ( зважте, не 2-3 хвилини, а під години на дедальний огляд). Крім того, батькам повинні розповісти якою вакциною роблять прививку ,які ускладнення на неї є і т.д.
    Впринципі, з тим я згідна, а то вакцинують, бо вакцина з"явилась і без розбору.

2) Навіть дохтУр Комаровський казав, що якщо після вакцинації температура піднімається вище 38,5 ---то то вже УСКЛАДНЕННЯ СЕРЙОЗНЕ!

3) що найкраще робити прививки після року, а не до...

ну і багато всього різного!

А сьогодні до мами прийшла агітка від головного лікаря нашої поліклініки,який в депутати йде....так от, на питання : які проблми в нашому районі мама написала 2 сторінки А4 про вакцинацію, про умови зберігання, халатність лікарів, їх безвідповідальне ставлення і т.д. І сказала, що її внук не щеплений, і не буде доки то всьо не зміниться....

От сидю,чекаю,коли та писулька дійде до моєї участкової....крику певне буде...

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я дивилась.остаточно вирішила що як мінімум до року нічого не буду робити.дитинку дійсно треба перше остежувати.враховуючи що я алергічна на багато препаратів,велика ймовірність що до дитинки то перейде!

11. Іруня

Іруня Well-Known Member

Як протримаєтесь до року, то ще більше зміцнієте в вірі нічого не робити :).

12. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

ми теж без прививок :connie_pull-pigtail, і не треба їх зовсім (а не тільки до року)

13. Лія

Лія Well-Known Member

Задумалась над тим,щоб зробити липові записи про щеплення у картці заднім числом,якщо звичайно вдасться домовитись ,але хвилює таке,щоб у школі чи в садочку не впаяли ревакцінацію потім без мого відома,наскільки це може бути небезпечно для організму дитинки.

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

Остання прививка робиться у віці 1,5 роки ( ревакцинація АКДП + поліо ), тобто, якщо Ви будете робити "липові" записи, то Вам вже і її запишуть. А наступні робляться аж в 6 років. Тобто, якщо Ви до садочку будуте мати всі написані прививки, то Вам там нічого не вколять. А перед школою самі підете в поліклініку "зробити" ревакцинацію. Тоді і в школі не будуть чіплятися. Це такий план на найближчі пару років :).

15. Zyzya

Zyzya New Member

ваші мами не були такі "розумні". і ви набагато здоровіші ніж наші діти.

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

треба тему було назвати "хто проти щеплень ". В мене всі куліжанки робили дітям щеплення : і першим і другим. і ніяких побічних ефектів(навіть температури). питання в тому:1.наскільки досвідченний лікар?.2. яка вакцина?. 3.як почуває себе дитина.і т.д

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

в пустомитах вмерло в лікарні 8 діток від діфтерії. і все добре. і всі мовчать. а дівчата ,які там живуть напевно в "дівочих поседеньках " не сидять.

16. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Деякі були:girl_wink::girl_cool: І свій досвід передала мені. Просто прививки всі записані.

17. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

хоч якийсь факт, а то оді лякалки, таке враження, що з медсестрою в поліклініці спілкуєшся. а може ще й підтвердження йому маєте?

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

в мене особистий приклад.мене щепили від усього, естра до того як пішла до школи жила з бабцею в селі.всі щеплення просто записувались.я навіть не можу порівняти стан її здоров"я і мого з моїми алергіями,ревматизмами і т.д.

19. levandivka

levandivka З яйцями...

http://www.youtube.com/watch?v=1V4MZnpkeTA

20. Xomka

Xomka Well-Known Member

Якщо ті дівчата в ДП не сидять, то дуже велика ймовірність того, що щеплення вони робили - "як всі";) бо по вашій логіці лише у нас тут "такі мудрі".
    А чому померли діти? Може їм занадто пізно поставили правильний діагноз, якщо вони були щеплені? Бо ж лікарям легше самим вмерти, аніж визнати факт, що дитина, маючи щеплення від дифтерії, захворіла на цю дифтерію! Час ішов, дітей лікували не знамо від чого, і не вилікували - ось і вся математика.
    Перш ніж наводити тут приклади повальної смертності, краще надайте документальні докази: хто, де, як, чому, щеплений чи ні - а там вже і будемо говорити далі.

Статус теми:
Закрита.