Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

если склонность к алергии имеет один родетель, вероятность того что у ребенка тоже будет алергия составляет 40 %, в случаее болезни обоих родителей -соответственно в два раза больше.
    а вы говорите " Одиницям вона передається у спадок"

2. Ksani

Ksani Well-Known Member

Мене теж зацікавило, що трапляється з дитиною (батьки якої мають алергію) після року, що її уже "можна прививати".

3. Ksani

Ksani Well-Known Member

Йдеться про те, що алергія не лише у спадок передається, а самі вакцини містять алергени. І до року, і після року.
    І ще, технічний момент, на майбутнє: давайте джерело цитати.

• Подобається Подобається x 1
  4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

от до цієї фрази в мене купа питань
    1. покажіть мені, будь ласка, нормативний документ, згідно якого алергія загалом (а не до конкретного продукту - курячого білка) є протипоказом бодай до якоїсь вакцинації.
    2. Чи алергія завжди проявляється зовнішньо, і батьки про неї знають, але такі-сякі не кажуть лікареві?
    3. чому саме до року? а в рік і місяць можна?
    4. і головне. Покажіть мені лікаря, котрий на основі алергії дасть відвід від щеплень, і я забезпечу йому таку кількість пацієнтів, що він лише з невеликих "подяк" зможе безбідно годувати свою сім'ю навіть в сьогоднішні кризові часи.

• Подобається Подобається x 9
  5. odree

odree Well-Known Member

багато причин. Одна з самих вагомих - гельмінти

6. kati

kati Well-Known Member

я так зрозуміла вислів "до року" - після року дуже часто дітки переростають різні алергії.
    Я буквально пару днів тому ролзмовляла з колишньою співробітнецею, малому її рочок і міс. До року прививки не робили, бо дитина мала діатези....ближче до року пройшли і вони зараз почали вакцинацію

Ну і звичайно що алергія проявляється зовнішньо, однозначно,

7. odree

odree Well-Known Member

1 - та от власне, що немає такого
    2 - іноді поки грім не гряне батьки навіть думки не мають
    3 - щеплюють ослабленими вакцинами
    4 - є такі, що дають тимчасовий відвід.
    Я б алергетиків занесла в список протипоказів, хоч справді не завжди всі знають що дитина алергетик йдучи на щеплення

• Подобається Подобається x 2
  8. odree

odree Well-Known Member

Перепрошую, але трішки некоректно "перерости" алергію. Забирають алерген і немає таких проявів, але з таким організмом потрібно бути обережним, бо від залишається дуже чутливим. Не завжди алергія проявляється відразу на шкірі

9. kati

kati Well-Known Member

ну незнаю....є багато прикладів,коли до рочку в дитини бувають алергічнв реакціі наприклад на ягоди, а потім все проходить

10. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ну я мала наприклад взагалі алергію на щеплення, мені ж їх продовжували робити.

Дівчата якщо маєте якість джерела про алергію та щеплення будьласка дайте почитати. В мене з гуглом щось а яндекс добиває. Чоловік сильний алергік, то значить що в дитини 40% можлива алергія? А в мене жахлива реакція на вакцинацію від кору то значить що і в Ані може бути таке?

Останнє редагування: 10 Грудень 2008
  11. Женічка

Женічка Well-Known Member

алергія - то моя болюча тема, я її не переростаю, а "наростаю"
    в першому класі мені все ж таки зробили щеплення від дифтерії - ледве від асматичного приступу врятували...
    у мене алергія з кожним роком прогресує, з"явилась десь певно в молодших класах на сонце, на тварин, на пух, на пил, тепер алергенами також стали мигдальні горішки, нещодавно почався легкий зуд в роті від ківі, ну а літом я взагалі мовчу, коли починають цвісти різні рослини...... NO COMMENTS
    розповідаю то участковій, питаю, чи моя дитина може мати таку саму реакцію на щеплення, а вона знизує плечима і посміхається:8::8::8:

• Подобається Подобається x 13
  12. Улянка

Улянка Well-Known Member

Нічого собі. Я навіть не думала що таке можливо.

13. odree

odree Well-Known Member

Нажаль це все до пори до часу. Організм має хорошу пам"ять. Просто потрібно бути обережним.
    Якщо ж причиною алергії стали гельмінти, то відповідно після успішного лікування всі прояви пройдуть

14. Natalya

Natalya Well-Known Member

+. Ми робимо щеплення.

15. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Хотілося б запитати матусь, які впенено роблять своїм діткам щеплення, чим вони аргументують таке своє бажання щеплювати???

(мені цікаво послухати протилежну точку зору:) )

• Подобається Подобається x 4
  16. kati

kati Well-Known Member

моя сторі:)
    Робила всі прививки з такою думкою.....якщо раптом "завтра" почнеться, наприклад,епідемія дифтеріі, моя дитина буде захиищенна,А от якщо не зроблю і дитина захворіє то я собі б цього ніколи не пробачила.

Випадок з мого життя....90-ті роки, гуляє епідемія дифтеріі. В школі роблять щеплення, я якраз хворію дома, тобто пропускаю. Потім мене направляють в поліклініку а я ніяк не можу туди дійти. От і в цей час я серьезно захворіваю....ніби ангіна, аж раптом температура під 40, взагалі не відчуваю горла, задихаюсь......летимо в інфекційну, кажуть підозра на дифтерію, беруть мазки, батьки не лишають мене в лікарні а пишуть заяву що в оазі смерті дитини претензій до лікарів не мають
    Слава богу дифтерія не підтвердилась, але я назавжди запамьятала сльзи тата і жах в очах мами і слова....Ну чому не пішли на ту прививку

Моя дитина на жодну прививку не мала навіть температури, абсолютно добре всі перенесла.

17. anka

anka Well-Known Member

дуже смішно, коли негативні наслідки вакцинації лікарі спихають на те, що кололи не в стегно а в сідничку:) чесне слво, ну невже ми такі наївні чи дурні?!!! ще мені подобається, коли причиною алергій називають побутовий пил, а от ртуть і формальдегід, введені парентерально, повз всі імунні захисти організму спричинити алергію- ну ніяк не можуть. я дитятко не вакциную. готувала чоловіка до того ще коли була вагітна і його основним завданням в пологовому було нікуди не відпускати малечу. хоча там всі нас зрозуміли і не наполягали. він-лікар і його теж вчили, що щеплення- панацея від усіх хвороб, що вони подовжують життя ітд (бздури виняткові!)так само як вчили, що в розвинених країнах всі жінки з 30-ти років сидять на гормонах, бо такий цивілізований світ.
    а ще скажу вам, що кваліфіковані імунологи, педіатри з досвідом своїм дітям внукам щеплень не роблять. чого б це?

• Подобається Подобається x 11
  18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

реакція характерна для людей,шукати причину"чому це сталося?"
    я судила по собі...до того як мені зробили щеплення від грипу на грип хворіла дуууууже рідко,може раз на 5 років,а тепер кожної осені мушу перехворіти(як на диво щеплювали теж в листопаді:ninja:).у той час я працювала в австрійській сім'ї-доглядала їхнє чадо (сім'я лікарів!!!!) і щоб не заразити їх дітей(на всякий випадок) попросили зробити щеплення (а я д...а не заперечила).
    тепер з досвіду цієї сім'-старший хлопчик приніс зішколи хворобу-ніби вітрянка ніби краснуха-зрозуміти не могли,бо через щеплення(слова тієї мами - лікарки) вже по симптомам не визначиш що лікувати!лікували частинами-температуру-нурофеном,висипку-мазями:ninja:
    хоча якби я жила у Австрії я би щеплення робила,бо
    -там якісні вакцини
    -без щеплень не дають грошей на дитину(дитина вважається тоді соціально небезпечною)

19. anka

anka Well-Known Member

а в мене було навпаки- зробили манту, дало реакцію, швиденько зробили ренген сказали- туберкульоз, запхали в 5-ти річному віці в інтернат з туберкульозними дітьми, садили дикими препаратами печінку. лише потім, коли тато дізнався де я і що зі мною і почав розбиратися- виявилося що я алергік, а пляма на легенях, показана на рентгені зовсім не туберкульозна, а технічна якась помилка. і хто за це відповість?
    про те, що перебігає легше- байка 100%. в знайомої нещодавно перехворіли на кашлюк 2 дитинки- старший має всі щеплення, молодша- жоднго. пройшло в однаковій формі. не здається дивним, що в нас поголовна і обов"язкова вакцинація від туберкульозу і постійно наростаючі темпи епідемії, а в країнах, де цю вакцину з календарів виключили 20 років тому туберкульоз зустрічається винятково рідко?
    і ще- чисто логічно- коли дитина дістає вакцину, то вона "переносить дану хворобу в легкій формі" чому ж моя дитина, народжена здоровою має перші півтора роки бути постійно хворою? для чого так неймовірно навантажувати її імунну систему, яка перебуває в стані формування???

• Подобається Подобається x 14
  20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Маю купу знайомих чиї батьки медики, які не мають жодної вакцини, і вже їм більше 30, і не хворіли нічим особливим, а кажуть, батьки дома і анальгіну не давали, а все лікували народними методами, але то справді відноситься до справжніх лікарів, яких дууже мало:sad:
    Моя сестра має сестринську освіту, але важає себе страшним медиком, то тільки но її молодший син пчихне - вже якісьлікарства, вже щось колить:8:, щеплення - обовязково, малій моїй - хліба дай погризти, бо давно пора:cesored:, то напевно така медична освіта:ninja::ninja::ninja:

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.