Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Відповідь: Щеплення немовлят

Шістьом школярам на Вінничині вгатили БЦЖ після позитивної Манту. Тепер проф.лікування від ТБ, посаджена печінка й інші органи. Справа в прокуратурі. Медсестра і керівник фельдш.пункту отримали догани. А фельдшер-пенсіонер, що телефоном (!) розпорядився колоти, звільнився за власним бажанням. отак.

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

подивилась щойно програму на НТА про вакцинацію і так на мене впливають ті страшні слова "стою над вмираючою дитиною і знаю, що нічого зробити не можна, а от якби вона була вакцинована..." і стаю дурна...таке враження, що в нас різна інформація про вакцинацію у імунологів і у тих, хто відмовляється від щеплень...як то знати, хто правий ..читаєш тут і твердо переконуєш себе,що "не вакцинуємось"....слухаєш протилежну думку зі страшними наслідками - і починаєш сумніватися...

3. Orman

Orman Модератор-бомба

Улянка я теж цю програму дивилась, і може я б теж почала їм вірити якби аони не брехали щодо іншого, а саме складу вакцин (сказали що з ртуттю вже нема, а забули сказати, що є формальдегід), щодо того скільки насправді він бачив дітей, які вмерли від дифтерії, щодо поствакцинальних ускладнень, які є в цілому світі і лише в щасливій Україні їх нема ...

але вибір за вами

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

того, в чому я - "дуб - дерево" я дуже не люблю і боюся, бо я ж не профі з вакцинацій..я лише поглинаю і аналізую інформацію...а вона різна і це мене так насторожує.....

5. ulcha

ulcha New Member

в тому вся і проблема , що не знаєш, кому вірити, а хочеш для своєї дитинки як краще. з одної сторони поствакцинальні реакції були завжди і всюди, здругої сторони може дійсно раніше вакцини були інші. звісно, що певні люди мають з цих вакцин великі прибутки, але ж знову- не всі ж лікарі куплені, але більшість все-таки за вакцинацію. якби то знати, яка вакцина дійсно якісна.то можна і вакцинуватись.

6. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Для таких тлумків як я, знаючі люди, напишіть будь ласка список щеплень діток, а саме від яких захворювань щеплюють, на скільки ці захворювання небезпечні і на скільки реально ними захворіти. Просто як і в багатьох тут у мене така каша в голові зараз, що хочеться трохи це все впорядкувати. Не посилайте мене в гугл, бо там інформація також суперечлива і сприяє збільшенню каші в голові

7. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Коли народила найстаршого, питань щодо вакцинацій жодних не було (та й проблем після щеплення також). Вже з меншим малим зіткнулась з проблемою, коли робила щеплення у 4 місяці (перше в 3 місяці було без проблем). Ми три дні відтемпературили добряче, малий намучився,а я біля нього. Тому всі наступні щеплення робила тоді, коли знайома після перевірки (займається безпосередньо перевіркою медичних закладів) давала "добро" на щеплення. З малою та ж ситуація.
    Дехто робить своїм дітям щеплення усі, дехто робить перше після року, а дехто взагалі пише відмову. Тут палка двох кінців: не вгадаєш, як правильно. Та найгірше, що рішення завжди має прийняти мама (відповідно й відповідальність також вся падає на неї).

8. Orman

Orman Модератор-бомба

Бурулька, я маю ЧаПи які купила в Уки, там гарно все розписано. Можу дати почитати/зробити копію.

9. odree

odree Well-Known Member

серце само підкаже, але ЧаПи Уки варто почитати

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Помоєму було б набагато гірше якби мама не могла щось вирішувати в цьому питанні....
    Щодо вакцинації малої, то ми з чоловіком вириішили що АКДС інфанриксом ми таки в 1,5 рочки зробимо останній раз. БЦЖ в нас надалі відмова на невизначений термін. КПК робити не будем взагалі і лікар наша щось там повозмущалась а потім сказала мол ладно, не хочешь - як хочешь.

11. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Це НАЙКРАЩЕ, що може зробити мама для своєї дитини - взяти НА СЕБЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, прийняти рішення, навіть якщо неправильне. Ви хочете, аби такі важливі рішення щодо вашої дитини хтось інший приймав? Це прямий обов"язок батьків - вирішувати подібні речі, а не звинувачувати потім халатний медперсонал чи ше когось...
    Ми звикли вручати життя та здоров"я своїх дітей в абсолютно чужі руки від самого народження. Якщо у ПБ лікар вирішив підрізати, простимулювати. проколлоти, знач так треба було, бо ж він мудріший! Якщо дитині абсолютно безпідставно педіатр виписує антибіотики чи інші ліки - знач так треба, бо він мудріший...І т.д. і т.п.
    Але треба не лінуватися, взяти в руки книжки, інформацію, перечитати та ретельно дослідити питання, що стосуються здоров"я, бо це НАШІ діти, і ніякий лікар не буде так дбати про добро дитини, як її батьки!

12. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Натрапила на віршик:

13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

І я її дивилась.І теж ще більше заплуталась:sad:
    Малий ж усі щеплення до 1,6рочку-переніс суперово не затемпературив ,
    ні алергічив -словом.Супер!Але ми не зробили проби і ще одного щеплення яке мали зробити ще в півтора рочку.То неможна було після операцій,то вакцини небуло..тепер деякий час радить неробити невропатолог,але тільки деякий час.Бо він всеж за вакцинацію.А я боюсь тепер.З нами хлопчик лежав в лікарні,я думала що в нього якась дууууже заразна інфекція-він був спухший,чорне обличчя з піддтьоками і очей невидно.Спитала що таке і обомліла-реакція на вакцину.Водночас всі сусідські дітки ,переносять безболісно і без температурно.І як тут бути?І нашкодити не хочеш і вберегти максимально від хвороб...а думки і відгуки весь час різні..

14. ulcha

ulcha New Member

це жах, а не вірш, я б такі вірші ніколи б не розміщувала. це зовсім нетактовно. цим віршем, виходить, звинувачуються всі мами, які робили щеплення своїм діткам, бажаючи їм кращого. а нема віршика про дитину, яка вмерла від того, від чого їй мама не зробила щеплення. я в шоці !

15. Orman

Orman Модератор-бомба

у мене після такого сумнівів би вже не було, точно :sad:

16. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Мене більше жахає не вірш, а реальна можливість того, що моя дитина може постраждати від вакцинації, але то моя думка.
    Мабуть краще попросити п.модератора заховати той вірш в прихований текст або лишити тільки лінк, щоб не шокувати так людей.

17. Aster

Aster Well-Known Member

Ага, я теж так думала. Потім гарненько розпитала в приватних бесідах - та майже у всіх щеплення куплені! А розказується, що "дитина гарно перенесла". Що за країна, всі бояться чесно не робити щеплень...

18. Муська

Муська Well-Known Member

Аналогічно і серед моїх знайомих,більш-менш обізнанні купують,щоб не маратись з садочком,менш обізнанні(довіряють лікарям на100:wacko: прививки роблять всі по календарю.

19. Редвумен

Редвумен Active Member

а ви не допускаєте, що "МЕНШ ОБІЗНАНІ" люди (з чого таке взято?) просто приймають ІНШЕ рішення!

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Реклама памперс: одна упаковка - одна вакцина (від правця немовлят)
    (сподіваюсь нічого не наплутала.)

Статус теми:
Закрита.