Сауна

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Irusya, Jan 10, 2009.

1. марта

марта Well-Known Member

Відповідь: Сауна

Жіночий і чоловічий вхід окремо. Заходиш у коридор який веде до басейну. Перша кімната в коридорі роздягалка, друга душова і сауна. В чоловіків так само. Джакузі знаходиться поряд з басейном.
    Є ще парна на другому поверсі.
    Можливо там щось змінилось, після відкриття Аквапарку я там не була.
    Якщо йдем спонтанно то в Аквапарк і Євроспорт.
    Якщо гуртуємось з кимось то в якісь приватні. Подобається в Спартаку, але так як ми не вміємо наперід планувати, то там часто вже все зайнято.
    Останній раз були на Київській (назви не знаю). Може бути, але в Спартаку краще.

2. Esma

Esma Member

Я в саунах не часто, була в Ріо. Було чисто і дуже уважний персонал.
    Замовляли ми на 4 осіб. При замовленні я запитала яка ціна для дітей (хотіла взяти племінницю 10років), адміністратор сказав - дитинка нехай плаває безкоштовно. Коли ми прийшли, то про племінницю не забули - заздалегідь було приготовано 5 комплектів рушників і 5 горняток чаю. Приємно :) Там можна замовляти фінську або римську -на вибір. Якщо замовляєтк на 4 години то другу включають безкоштовно. Ціни мабуть змінилися, рік вже не була.

Щодо догляду за собою:
    Для волосся - мали нафту косметину та оливкову олію.
    Для тіла - Скраб "мед+сіль" - вимішувати поки не стане однорідна біла маса.
    Також один раз накладали на себе запарені пластівці ще щось додавали, вигляд наш був "фее", але шкіра стала дуже глаенькою після того.
    Пємо завжди зелений чай з медом!
    Раз пробували "по-хлопчачому" - з пивом....то не відпочинок!

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я ще ніколи не була ні в сауні, ні в бані, ні в парній. Дуже хочу піти. найближча до мене - це в Формулі краси на Срийській. Може хтось вже ходив туди? які там умови?

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я була, але моє серденько довго не витримує., прищвидшується пульс. ,Тому мене вистарчало на кілька хвилин, а потім((((

5. Esma

Esma Member

Сьогодні на 18-00 йду туди на шейпінг перший раз. Попрошу показати мені сауну і все Вам розповім!

6. Mazerati

В мене теж та проблема, навіть у гарячій ванні, тому трохи переживаю..

7. Esma

Esma Member

Я теж не можу бути в гарячій ванні, схожі відчуття у мене у фінській сауні. Більше 5хв нфіколи не сижу. А от в римській - мені дуже легко. Спробуйте, тим більше я читала що волога сауна корисніша для жінок!

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Наскільки мені відомо,тим,у кого проблеми з серцем-в сауну не можна.Тому краще проконсультуйтеся з фахівцем на цю тему.

9. марта

марта Well-Known Member

мені теж найближча :girl_smile:, але я ще там не була
    колись недавно вирішили піти, то в них було в неділю закрито :girl_sad:, дивно дуже як на такий вид бізнесу
    ще якось дзвонила, взнавала за сауну, сказали, що в них немає басейну з холодною водою, для мене це великий мінус
    дякую, цікаво

10. Mazerati

11. Анута

Анута Well-Known Member

підпишусь під кожним словом!
    для мене гаряча та суха (російська, фінська) - мука.
    а от римо-турецька - СУПЕР! Т там невисока, а вологість велика.

12. LILY

LILY Well-Known Member

а під час ГВ сауна дозволяється?

13. stira

stira New Member

А я вже 2 роки маю сауну вдома, придбали кабіну з парогенератором(дуже випадково, бо замовляли звичайну, а її не привезли, в наявності була лише з парогенератором,а нам треба було терміново, бо тоді робилася значна затримка в ремонті ванни, чого я дуже не хотіла.), дуже класна річ, має ємкість, куди можна заливати аромомасла або закидувати сушені листочки або шкірки від помаранчів. Наставляєш комфортну для себе температуру і балдієш, а потім включаю душ(тропічний дощ) і як заново на світ родився. Одним словом, річ- супер, зрозуміла під час експлуатації. Тому ще раз переконалася, що немає нічого поганого. щоб вийшло на добре.

14. Анута

Анута Well-Known Member

довзволяється, тільки без фанатизму.
    дивіться тут ;)

15. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Я б пішла, якби хотіла. (але просто не переношу сауни, потім з тиском вмираю).
    У те, що молоко "згорнеться" не вірю:)

16. redfox

redfox New Member

в сауне в первый раз была не так давно, но впечатления остались самые лучшие. впервый раз была в финляндии, а потом сразу на НГ - очень понравилось. особенно если натереться чем нить вкуснющим и радоваться тому, что это делаешь сама для себя!):girl_crazy:

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

redfox , а чим ви натираєтесь таким "вкуснющим"? Теж захотілось :)
    Рекомендують не постійно сидіти в сауні, а робити три "заходи" - перший, якраз, кілька хвилин, тоді відпочити від сауни, охолонути, другий раз зайти на трошки довше. Вже не пам"ятаю, чому, але так ніби найбільше користі для організму.
    Я сауну люблю, хоча теж не витримую довго. І яке це класне відчуття, коли в купальнику можна бігати по снігу! Я як розійшлася, то певно сусіди дивилися на мене квадратовими очима :girl_crazy:

Last edited: Jan 21, 2010
  18. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Я сауни теж обожнюю. Нагрітись в сауні, а потім швиденько в басейн/ополонку - це суперові відчуття, такий приплив енергії і бадьорості. Правда щодо обмазування себе медом чи кавою, то таке діло не в кожній сауні дозволяють (навіть напер попереджають:girl_mad:).

З нами ходили подруга, яка годує грудьми. Вона в самій сауні більше 5 хв. не сиділа, все було гаразд з молоком, не згорнулась:girl_crazy:
    Можливо вам тобі варто спробувати інфрачервону сауну? Чула багато позитивних відгуків про неї, але сама ще не пробувала.

19. Lerusja

Lerusja Member

Багато моїх знайомих їздять в Брюховичі в "Валентину".Дуже позитивні враження.Там приміщення сауни двоповерхове.Може і я зберуся...тоді напишу більше.

20. Candygirl

Candygirl New Member

а де ще в нас є класні сауни? Хтось чув щось про Галактику?