Відповідь: Санчата: які купити? Файні. Я собі уявила, який до них довгий шнурок треба, щоб дитину тягнути . ---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ---------- У наших тріснула пластмаса.
Відповідь: Санчата: які купити? в нас теж типу клейонка з малюнком, вже другий рік ,поки що не потріскало...чи то вже з кожним роком все більшу халтуру роблять?
Відповідь: Санчата: які купити? А я ше вчора бачила снігокат а-ля " то пан сам склєпав" В общєм вилосипедний руль з вилкою, від невеличкого велосипеда типу Тиси, далі кусок рами велосипедної, сидіння мьяке саморобне, тіпа як мьяка скамейка,полозья - натуральні лижі обрізані, від тої скамейки і від вилки приварені патики прямо якось в лижі. Оце певно мощний девайс, але вигляд.....
Відповідь: Санчата: які купити? Ви гуляли біля кінотеатру "Сокіл " ? Ми вчора його там бачили. Ну не знаю чи надійний , тато того хлопчика, що на них катався, просив у нас ножа , бо щось йому там треба було підкрутити.
Відповідь: Санчата: які купити? а я в печалі! хотіла купити малій снігокат Stiga в антошці, а муж каже, що за ті гроші можна купити два китайських на базарі. кажу - вони ж надійніші, якщо за них правлять таку ціну. відповідь - китайські поламаються - купиш ще одні, а ці поламаються (дівчата ж тут пишуть, що ламається ото труба під кермом, або лижа передня) - і буде шкода. хто з нас правий?
Відповідь: Санчата: які купити? ні, ми гуляли біля дому, але мужик з цим девайсом проїхав коло нас і рухався якраз в напрямку Сокіла. відать склєпав але не повністю ))) ---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ---------- а ваша дитина взагалі хочу той снігокат? бо Юлька минулого року ніби то хотіла, цього року їй загалом було пофігу на чому кататись, хоч в тазу ))) ну а ми з чоловіком згадуючи своє дитинство і свої мрії щодо такого снігокату і те що в нас тоді його так і не було, однозначно вирішили поїхати і купити. Ну купили, мала покаталась, ну да, казала як круто вона їде. Але сьогодні підійшла до балкона, показала на свої санки і сказала що хоче на них їздити. Так що купити купили, але не факт що малу він прям аж так захопив.
Відповідь: Санчата: які купити? А де Ви такі купили? Взагалі, де є чук і гек за норм. цінами?..тре терміново..Малий на Миколая хоче.
Відповідь: Санчата: які купити? вона не має з чим порівнювати, бо каталася тільки на такому. їй подобається. ще минулого року трималася за кермо і ми так каталися з гірки, чи я тягала її за собою. то були позичені. просто снігокат буде цікавішим і в старшому віці. (хоча це також відіграє свою роль)
Відповідь: Санчата: які купити? Ми вчора для похресника на Миколая купили на Сихові в Вікотеці такі санки: вони 330 грн, ми мал знижку 5 %, але на вулиці таких теж багато за 310 віддають.Перш за все мені сподобалось що 5 планок дерев"яних, а не 4 як в Тако, а труба ідентична до тако, надіємся дитина буде рада подарунку
Відповідь: Санчата: які купити? Нам з Німеччини їх привезли, у наших інтернет-магазинах вони в 3,5 рази дорожче. Я як побачила ціну - то в шоці була!!! ---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ---------- А нам сьогодні ще знайомі на Миколая принесли снігокат, тепер маємо два!!! )))) ну, але нам не треба два, тому хто шукає - то заглядайте ввечері в Барахолку - виставлю реальні фото (такі, як на Мотозаводі, чорного кольору) Ось такого плану
Відповідь: Санчата: які купити? вже 3 дні "газуємо" на своїх =) відчуття класні, санчата легунькі, зручні у керуванні! Назік постійно каже мама ГАЗЮ-ГАЗЮ[/URL][/IMG]
Відповідь: Санчата: які купити? дуже гарні саночки!!!! якщо не секрет, де і за скільки Ви їх купили? по розумній ціні в інтернет-магазинах вже всі або розібрали, або затримуються поставки. а в магазинах я таких ніде не зустрічала а наскільки надійно закріплена ручка-штовхач в тому місці, де вона згинається. якщо в них буде сидіти 2 дітей, вона витримає навантаження, чи краще в такому випадку возити за шнурівку?
Відповідь: Санчата: які купити? А в нас саночки простенькі, на шнурку. Думали цього року купити з ручкою, але передумали. На разі нам їх абсолютно вистачає, а ще докупили малому тарілку для катання з гірки. Класна така Ми хотіли купити ті "чук і гек", але почитавши відгуки що часто та труба ламається, вирішили не купувати. Натомість плануємо на слідуючий рік купити подібні, але якісніші Big bobby bob. Ось такі Або такі, залежно хто в нас народиться щоб були універсальні Ще маємо таку льодянку Ще малий не вміє на ній зїжджати, вислизає. Але най буде, підросте.
Відповідь: Санчата: які купити? бачила в стрийському парку, що ці льодянки серед дітей найпопулярніші (але це вже старші дітки 9-10 років). Навіть на чорних кульках босс менше каталося хлопчиків. І потім швидко з тими льодянками піднімалися на гірку, бо з тими чуками-геками діти мучилися, важко їх під гірку везти.
Відповідь: Санчата: які купити? у нас вони вже 3 роки- поки все гаразд. У сина наших друзів- 4 чи 5 років- теж катається на них вже їх 13-річна "дитина"- витримують ага, вон ще погано їздять на неукатаному снігу (грузнуть), тому як варіант щоб просто повозити дитину- не дуже. Вони вже кращі для старших діток, які самі можуть з гірки спуститися. ---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ---------- ще повторюся- вони справді будуть оцінені старшими дітьми. Принаймні, хоча б від 6 років. У мене малий до цього віку без проблем катався на звичайних, а от в 6 р. дуже хотів той снігокат і вже третій рік колишніх санок і не визнає. ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- у нас на базарах ті снігокати є у двох варіантах- трішки дешевші і дорожчі ( не вдвічі, але процентів на 30. І якість там різниться. Про це і продавці говорять, які ними не перший рік торгують
Відповідь: Санчата: які купити? але в них й ціна огого...Найшла таку - 1130 грн. А Ви їх де бачили?... А ті, що біля мотозаводу - то які? Кращі, чи чуть гірші?
Відповідь: Санчата: які купити? У нас снігокат (чук-гек) вже 6 років. Купили старшому, коли йому було 2роки з "хвостиком". Від початку і до тепер возиться із великим задоволенням. Менший минулого року їхав разів два-три, зате цього року не знімеш (хіба якщо в глибокий сніг пустити). Ніяких проблем з їздою нема - їде по всьому. Ніяких поломок. Виглядають як новенькі. Єдиний для мене недолік - вони, дійсно, важкі.
Відповідь: Санчата: які купити? Взагалі вони коштують близько 50 євро, така ж ціна як за "чук-гек". Якщо замовляти через посередників - то вийде дорогувато. Але якщо в вас є якісь знайомі в Європі - то це взагалі не проблема. Купили - передали (нехай за доставку ще 1,5 євро за кг, але ж не 5!/кг.). Принаймні, ми так хочемо. В мене коліжанка в Німеччині, то купить і передасть. Може навіть цього року, подивиться може десь в січні/лютому будуть розпродажі, то навіть дешевше буде. Я помітила тенденцію - що куплені років так 5 тому - нормальні. А теперішні (чи минулорічні) - гірші. Халтура?