Санчата: які купити?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Olenka, 23 Вересень 2008.

1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Санчата: які купити?

наші їдуть, нам татко скрутив їх :), і нині ми вже гуляли гарно ,то з тим проблем нема.
    надіюсь цю зиму відкатаємо, а на наступну вже будемо брати якийсь модний снігокат.
    а таке можливо, щоб при терті фарбованої поверхні об асфальт, наприклад, фарба залишилась неушкодженою?
    я взагалі думаю, хто придумав фарбувати ті полози - то явно дуже не практично.

2. olangel

olangel Well-Known Member

я хочу з ручкою, то 100%. Нам вчора привезли санки, такі старенькі, алюмінієві, зі спинкою(санки дитинства :) ), так от, коли чоловік віз за собою їх з малим, на якійсь кочугурьці вони перехилились і Марко (який і так не був в захваті і не розумів, що твореться) полетів лицем у сніг :sad:
    А в п"ятницю були на південному і забігли в "Левення", побачили в них санки Тако [​IMG] то навіть дуже сподобались, бо зваренні ніби добротно, і достатньо широкі самі ті лижні ( не знаю як правильно називається, на чому санки їздять :) ), то вони мали б бути стійкими і не перевертатись.
    А ціни, то мене шокують(((( А, що вже говорити про "Миколаїв", які думали, що санчата коштують 100-200 грн? :girl_crazy:

3. Ariel

Ariel Well-Known Member

В нас такі є. Я дуже задоволена- міцні(чоловік нас катав). Правда малий сидить в них 2 хвилини - не подобається йому цей вид транспорту.

4. Halina

Halina Well-Known Member

То скільки ті санки коштують?(щоб даремно не їхати). А у них та ручка і спинка швидко знімаються/ставляться на місце? Тобто наприклад побачили гірку і захотіли разом по спускатись то швидко то все можна зняти-поставити?

А взагалі я думала може то ми обійдемось без санок але нинішня прогулянка заставила задуматись. Перечитала тему але не оприділилась щоб то для дитини 1,3 рік купити. Випробували ми в сусідки сьогодні "чук і гек". Я в захваті і дитина в захваті, спускались разом і потім двох дітей возили. Є мінус то для нас вони трохи задорослі чи як сказати. Доня не добре тримається за той руль і може впасти назад. Але санки суперські. Так от я думаю може то не морочити собі голову у виборі, а купити якісь простенькі дешеві (80 грн) на ту зиму з спинкою, а вже на іншу купити ті "чук і гек". Що скажете-порадите?

5. Ariel

Ariel Well-Known Member

Я минулого року за такі гроші не бачила жодних. Свої купувала на Краківському десь в районі 300 гр.
    Ручка знімається швидко, а спинка тримається на 4 шурупах, тому хіба викруткою.

6. olangel

Від 200 і до 400

Ну думаю зі спинкою поки, що треба обов"язково.
    А як не треба тої ручки - штовхачя (бо вище вже писала, що мені вона потрібна :) ), то можна якісь і дешевші на один сезон, але з другої сторони, не відомо чи ті дешеві один сезон переживуть і не розваляться, бо бачила і в Метро і Ашані, то таке враження, що після однієї прогулянки їм прийде смерть. А в Метро бачила санчата, то дошки навіть не були зашліфовані і з них сторчали скалки....:girl_cray: то взагалі якійсь маразм...

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

Ми на Південному їх за 350 бачили

7. Halina

Halina Well-Known Member

А є такі санки щоб та спинка складалась? А ручка-штовхач перекидний типу?

8. olangel

такі я думаю реально знайти

Напевно, що ні. Максимум, що я бачила, то вона по довжені/висоті регулюється

9. Corena

ну от наші санки, про які вище написала свій відгук такі :). одним легеньким рухом перекидається спинка і ручка.
    я би зараз без ручки не брала, бо мала час від часу на ходу встає на рівні ноги, тому мушу її весь час бачити.

10. olangel

А то типу вона має складатись, чи перекидатись як у візочку? :)

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

з відкидною спинкою типу таких ?

11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Скажу, що планував Миколай принести нашій Анюті Piccolino, але вчора вийшли ми гуляти всією бандою, а в моїх хлопців якраз "чук і гек" в кожного, то Аня як сіла в ті санки, вчепилась в них, так ми вже другий день на них катаємось, ні разу не впала. Довольна... Тому мусимо переписувати листа певно. :girl_crazy: До речі, бачу багато дівчаток на таких санках. В них лижі широкі, досить файно йдуть по снігу.
    Тому для Вас це варіант: купити спочатку дешеві, а потім "чук і гек". Думайте :girl_in_dreams:

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

у нас такі, два сезона відкатались і ще відкатаємось, стан як в нових. Якось хтось писав що полозья з труби це не добре, бо труба перетирається з часом ну і всередині пустота. Але як на мене якщо не терти ними по асфальті а виключно по снігу, то скорше дитина виросте ніж полозья протруться.

І про снігокат - чоловік з малою поїхали вчора купили. Тепер зробила висновок що кращє брати той де сидіння повністю дермантинове. БО вони купили з малюночком на сидінні, і це матеріал якісь не а-ля шкіра а якась клейонка, то воно вчора на морозі трішки вже потріскалось, а катались максимум годину. Шкода, бо впринципі це покупка не на один рік і не на один раз.

13. olangel

А, що то таке?))))

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

з рульом - снігокат, аргамак, чук і гек і т.д. ( багато назв )

15. olangel

ага))) буду знати :)

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

А у нашому трісла труба, яка з кермом з"єднана :girl_sad:. Люблять мої діти, коли встають, на те кермо опиратися. Де можна купити окремо деталі до цих санок ?

17. Halina

Halina Well-Known Member

Я дивилась читала і не все розумію. То якщо ручку перекинути то вже спинки не буде, тобто вона складеться?

А то вам файно. А ми ще толком не вміємо триматись. То я мусила її підтримувати-страхувати за спинку, а хтось в той час тягнув.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

це їх слабке місце, в старшого малого також та труба трісла ( правда він на швидкості в бардюр влупив) і чоловік не знайшов нічого кращого ніж купити йому новий снігокат ))) бо там той сплав такий що навіть не завариш.

до речі , ті що тут у нас продаються по 400-500 грн то вони по суті всі до першого сильного навантаження, а на стафі ми нулого року я дивилась якісь снігокати, то там були російського виробництва якісь дуже серйозні і важкі, понтові і хвальоні, але і по ціні +/- 1000 грн.

19. oliv

oliv Active Member

20. Corena

так, з ручкою складається спинка - то якщо треба скоро з гірки спуститись. так само все окремо відкручується, але то вже трошки довше часу займає.