Відповідь: Санчата: які купити? Шукаю санки-снігокати типу "чук і гек" швейцарської фірми Stiga Snow Racer Advance. Може комусь траплялись на очі? Підкажіть.
Як вибрати санчата?! Ще не так далеко до Миколая і родичі вже випитуються, що замовляти Миколаю Перше, що в голову прийшло, то санчата. Поділіться будь-ласочка досвідом, хто які має і які ліпше, бо подивилась в неті і ціни не маленькі. Натрапила на adbor-piccolino і конвертик в комплекті і ручка-штовхач яка ще й по висоті регулюється, але ціна теж симпатична. Хочу почитати відгуки, а то не кожень рік для своєї дитини санки вибираю Як вже існує така тема, то вибачайте і перекиньте туди мене, бо нічого не знайшла.
Відповідь: Санчата: які купити? замовила такі, http://www.sanki-snegokaty.ru/plastikovye-sanki/detskie-sanki-tornado-classik-1.html. а бачила аналог німецькі, 1,5 тис грн вага ужас.. якісь дуже важкі.
Відповідь: Санчата: які купити? в нас є майже аналог таких санок,назву правда забула,треба буде глянути,то в них ручка не згинається,а решту все таке саме,навіть колір конверта сірий,все ніби добре,та не подобається як зроблена спинка- дитині зле спиратися,якось там не продумано-могли ще одну планку доробити для зручності, я підставляла ще подушечку.
Відповідь: Санчата: які купити? Дитина типу там провалюється? Бо спинка висока, але без підставки, відповідно коли дитина спирається, то як в гамак, та?
Відповідь: Санчата: які купити? Раз така тема пішла. Як ви використовуєте санки? Замість візка чи на гірки ходите?
Відповідь: Санчата: які купити? шось типу такого, але я в кишеньку,де чохол з конверта заходить в спинку санок,запихаю подушку, і так нічого! Але то можна сказати недолік багатьох теперішніх санок- та спинка і досить вузькуваті. Лише мені добрі здаються оті плетені,такі просторі для дитини в середині,та й їздять непогано, але вони своїм виглядом трохи "громіздкі".
Відповідь: Санчата: які купити? от того ще не знаю... все залежить від нашої зими)))Думаю як буде багато снігу, то буду як візочок. Хоча візочками користуюсь мало, бо нема потреби. Як кудись далеко тре добиратись, то є машина, а там вже хіп сіт, або рюкзак. На майданчик на велосипеді їздим, а як тре трошечки далі перейтись, то тростинкою користуюсь, а звиклий візочок вдома стоїть, малий в обід в ньому на балкончику дрихне. Тому як санчата буду використовувати, без поняття. Точно знаю, що зимою в Карпати будем з собою брати) тому мені здається такої долі не винесуть, хоча таааак мені вони подобаються))) ---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ---------- сяняНЯНЯ, а до якого віку ті санчата використовувати можна? І де свої купляли?
Відповідь: Санчата: які купити? там в них добре,що все лишнє знімається,і можна з гірки спускатись в старшому віці, але, я вже вище писала,що вони трохи вузькуваті, тому якщо дитина "пухкенька", така як мої, то навіть не знаю доки будуть їздити, надіюсь що якнайдовше) на всім відомому стафі, разом з чехлом.
Відповідь: Санчата: які купити? нам такі подарували на ДН. Значить + довгі можна посадити 2 дитини, легкі, зручна ручка-штовхач(ганяли по коридору в будинку 2 дні =) ).З мінусів як таких - на мою думку завузькі (для дорослої тупки ),але якщо зняти спинку то нормально. Ремінь безпеки ненадійний! Ага і ще забула спинку треба чимось укріпити - аьо додатково планку причепити або підкладати подушечку, бо дитина як "в гамаку".
Відповідь: Санчата: які купити? Мені подобаються фіджі санта, нова модель, але видаються вони мені вузькими. Хтось мав санки від цієї фірми?
Відповідь: Санчата: які купити? А в нас санчата фірми BIG Bobby Bob, ось такі: як на мене то універсальні, оскільки рекомендований вік для дітей від 4 до 10 років.
Відповідь: Санчата: які купити? А де купували? Я теж такі хочу А вони стійкі? Я для Мійкі якісь шукаю. Поки зустріла на південному типу чук і гек за 350 грн, але щось вони мені не тойно і в Антошці за 1200, але вони якісь дуже масивні. А ці так симпанично виглядають
Відповідь: Санчата: які купити? вчора алярмово шукали санки для доцьки ,бо як такий сніг пропустити?! чоловік на галицькому перехресті купив fijo такі я взагалі скептично до них віднеслась, бо дуже хотіла дерев"яні, але чоловік сам вибирав поспіхом, тому вже що є. значить, на перший погляд ,ніби не погані, зручні, в керуванні легкі. до слова, я думала, що з тією ручкою досить не зручно керувати, а виявилось, що легше, ніж возиком, по снігу так точно. але на тому їхні переваги закінчились. вчора при другому спуску з гірки відлетіло одне кріплення, яке ручку прикручує, потім інше ,що спинку тримає. то звичайно, поправимо - вкрутили шурупа тай по всьому, ну але не мають нові санки за 280 грн розлітатись на ходу!! ну і фарба здирається дуже легко, нігтем можна зішкрябати, ясно, що ті полози вже всі обдерті знизу від асфальту/камінчиків, то мені здається, що по трошки почне і до верху облазити. дерев"яне сидіння теж не пофарбоване, тому буде вимазуватись і намокати. тобто треба з ним ще щось зробити, чи маслом запустити, чи лакувати... короче, я зла на ті санки, на виробника і на чоловіка, що не додивився, що купляє! по якості їм 3-ка. і взагалі, я не розумію ,чому санки такі дорогі - 2 трубки, 4 дошки, а ціни луплять, незнати які, в принципі, як і на все в нас....
Відповідь: Санчата: які купити? Ну теоретично У мене теж були (є) такето. Розлетілись на третій прогулянці. Спинка зовсім не тримаються. Але саме головне вони взагалі не їдуть. Фарба вся знизу облізла, і низ взагалі став такий як наждачка. Короче сама невдала покупка
Відповідь: Санчата: які купити? нам минулого року Миколай приніс польські Скршат (чи правильно прочитала?), ідентичні з Пікколіно, то поки все добре, фарба не злазить, я раніше писала, що вони трохи вузькуваті, а зараз посадила в них своїх двох гавриків, то певно би ше третє вмістилось)
Відповідь: Санчата: які купити? Дівчатка, допоможіть з порадою, які краще купувати санчата дівчинці 1,2 р.?