Санчата: які купити?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Olenka, 23 Вересень 2008.

1. ясюня

ясюня Well-Known Member

Відповідь: Санчата: які купити?

оттакі ми опробовуємо з донею уже третій день - тато подарував на день народження доці (3 роки). Поки-що страшенно подобаоться! На старих деревяно-алюміневих мала вже кататись не хотіла - перекидались де тільки могли, а з гірки летіли в найближче дерево.

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

А де купували і яка ціна ?

3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Моєму теж скоро 3 роки, і санки "старі дерев'яно-алюмінієві", ще мої. Хотіла купувати нові повністю дерев'яні, бо думала що ті з кермом то десь від 5 років. Але тепер ще подумаю. Ясюня, напишіть свої і доньчині враження, як "прикатаєтесь".

4. Olenka

Olenka Well-Known Member

а в них руль блокується?
    ми хочемо малому такі купити.
    мене теж цікавить :)

5. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

А ми бувши у бабусі і дідуся в гостях в районі витягнули ще мої старі як світ санчата,страшні як атомна війна,трохи прикрили пледиком і мій малий сидів і лежав в них тихенько як мишка і моментально засинав)))))

6. Aster

Aster Well-Known Member

На Південному, кажуть, 440 грн. А продають кругом. На Шуварі їх теж повно.

7. ясюня

ясюня Well-Known Member

Ми свої купили на Південному за 450 грн з нікельованою рамою. Були з мальваною за 430 грн. На Краківському чомусь вони дорожчі на 20 грн і менший вибір.
    Чому вони зручні :
    1. Вони не перевертаються на бік і дитина не падає, бо ширша основа.
    2. Дитина вчиться керувати ними як велосипедом чи дитячою машинкою і тому не боїться зїздити з гірки.
    3. Вони більше захищені при ударі бо спереді рульова лижа.
    4. Мій чоловік (90 кг) вже 5 день зїждає з донею від "Дністра" до університету в парку Костюшка і санки витримують, обом зручно , а дитина тішиться.

ні, руль не блокується, але казав чоловік, що якщо я захочу, то просверлить отвір і вставить блокуючий штифт, але нам поки що цього було не потрібно, малій подобається керувати.

Там ще є гальма.Правда, коли згори їхало разом 110 кг то вони не дуже діяли і за гальма були ноги тата.

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

В них не заснеш - не має де сперти спинку!

8. Despina

Despina Well-Known Member

Вчора купили малій санки в магазині біля Мотозаводу. А в іншому там же, називається Велосвіт, бачила такі за 420.

9. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

він спав в такому конверті на овчині і під спинку я ще подушку підставляла тому було і тепло і мягко))))

10. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Нам такі санчата (Чук і Гек) приніс Миколайчик ( купляли на Південному за 430грн)
    Нашій малечі (3,5р) також

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми такі ж сьогодні купили на Шуварі за 480 грн.Кінець зими,а ціни ростуть :girl_crazy:

12. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А хтось купляв чохол теплий в санчата який і скільки коштував?

13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Бачили ваших діток на них.файні:)
    я купляла минулого року на Шуварі такий як в візочок кладуть теплий на овчині за 290грн.

Санок в нас є дві пари(подаровані,гарні,металеві..)але не практичні, вони мені шось зовсім не подобаються.Малий перекидається,триматися не може довго бо ручки німіють,ноги не рухаються то й в ноги холодно.Тому на наст.зиму ми теж на "чук і гек"пересідаємо:)

14. kusiaka

kusiaka New Member

Дівчата, а хто купував на південному санки дерев*яні а спинка плетена (як крісла в кав*ярнях в центрі), вони по 350 грн. Як вони?

15. Tonja

Tonja New Member

Наші саночки. То ми перший раз вийшли гуляти, на всякий випадок взяли ремінці від гойдалки, щоб не випасти :girl_smile:

16. mazyr

mazyr Well-Known Member

І ми такі ж маємо - дуже задоволені - як не можеш тягнути, то пхаєш попереду, як візочок. А до них ми купили ще конвертик на овчині - він добре зачіпається за спинку і Софійка сидить собі в них, ЯК ПАНІ.

17. SniganaN

SniganaN New Member

Ми купували на Шуварі за 280 грн., схожі як на фото у Tonja, але трохи більші, з такою ручкою ззаді, чохол на овчині 250 грн.. Дуже зручні саме через ту ручку, бо бачиш дитину (спереду також є пасок). Вони стійкі, спинка широка, висока і малюк сидить як король. Навіть я сідала з малим і чоловік нас возив:tanksmile:.
    Єдиний недостаток, це те що вони трохи тяжкі, як для мене.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А де саме? а то я сьогодні хотіла купити саночки... їх було на Провесні зі всіх сторін... а ніде не було, всі розкупили. А прогнози погоди обіцяють сніг ще місяць точно. А посачок на спинці такий щоб дитинку зпереду притримував? Можете фотку показати щоб вже знати чи нам такі прідійдуть?
    І ще мені сказали що на мотозаводі дешево санки з ручками. Хтось там купляв? А то шкода ганяти по всьому місту наугад.

19. Angel

Angel Well-Known Member

та,санки в теперішню погоду то РІЧ!! ми вже 3 дні підряд катаємось,Тереза там навіть спить...))

20. Ная

Ная Well-Known Member

В нас санки самі звичайні,з тих недорогих,я задоволена,Софійка теж. Спинка знімається,то можем кататися разом з нею,але без страху з гірки з"їжджає і сама,санки ше ні разу не переверталися.
    Я тепер спеціально не беру конверта теплого і нічого не стелю на санки-шоб не спала. Нині була ціла комедія-я виношу санки,а Софія слідом тягне конверт на овчині,з плачем "як я буду спати-иии?" Ледве вмовила лишити то вдома. В результаті ми гарно погуляли,довго на санках не сидить,бо,видно,зимно стає,то має бажання і побігати,і санки повозити,бо як в конверті,то витягнути її звідти складно:girl_smile:.