Відповідь: Санчата: які купити? В мене теж малий почав ходити дуууже рано. в 10 він вже по Шацьку бігав) Але він спокійно зимою катався у тому конвертику і в санчатах і не було в нього великого бажання бігати по тому холоду і снігу, то все від дітей залежить
Відповідь: Санчата: які купити? я теж до такого схиляюся але власне є санки з ременями безпеки, ну але вони відповідно дорожчі в роздумах... ---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ---------- моя знайома, дуже радить я правда не знаю чи обовязково брати їхній конверт, (якщо оприділюся на цю модель), бо маю теж непоганий... ну але чи не буде з кріпленням проблем
Відповідь: Санчата: які купити? У нас санки були ще від старшої, ф-ми Тако, ніц їм не бракувало, ало мала захотіла снігокат, тому санки ми не юзали, не продавала бо думала що малий буде кататись. Але ні. Він як побачив той снігокат, і той руль - його перемкнуло. І вот у віці 1,5 р він тільки на снігокаті і катався, і з горки в т.ч., санки ніразу не витягнули. До речі в решти хлопчиків з якими ми дружимо, нашими ровесниками, снігокат викликав такі ж емоції бурхливі. Тому я хочу сказати тим хто вагається, якщо плануєте десь дитину в санках возити штовхаючи перед собою, то напевно санки, але в них так не цікаво, то те саме що у візочку. А якщо плануєте на горку, то може кращє снігокат?
Відповідь: Санчата: які купити? І мене це питання цікавить Миколаю малий замовив санки з кермом (снігоходи, чи як вони правильно називаються). От і я думаю, де є гарний вибір і ціни? На ум приходить тільки Південний...але там ціни певно((
Відповідь: Санчата: які купити? ми брали на мотозаводі 3 роки тому, тоді було чуть дешевше південного, але зараз ціни всюди капець
Відповідь: Санчата: які купити? Знайомі мають, санки як санки, прікольні) не обов"язково їх конверт купляти, але він хороший, тому смисл купляти якийсь інший не бачу.
Відповідь: Санчата: які купити? А двох дітей витримає? Ви двох своїх разом катали? В нас є ше радянський - з металевими лижами і важкезний. Я минулого року пробувала малих повозити - то біля дому і вклякла. Санки маємо теж ще радянські. Вони легенькі але не для двох. Я вся роздумах, що купляти
Відповідь: Санчата: які купити? Маємо такі http://kharkov.kha.olx.ua/uk/obyavl...-marki-khw-kunststoff-IDb0le3.html#391b51b84a Дуже класні великі, міцні ,легкі.
Відповідь: Санчата: які купити? А з якого віку діти можуть на снігокаті їхати? Бачила санки тако на південному за 650 грн,а снігокат 850 грн.....хотіла ті тако,але малий навіть в них сідати не хотів,бо побачив снігокат з рулем і всьо Дитині 1,7 , то безпечно брати той снігокат?
Відповідь: Санчата: які купити? ну да, звичайно, вони передеруться якщо хтось один буде їхати. Я сама ( отнюдь нє дюймовочка) теж на них каталась. Якщо вони навантажені по трамплінам не скакати не будуть, то не розваляться, по звичайній гірці їдуть добре. Їдине що, до горки їх двох одночасно мені важко за собою тягнути. Ну і чим діти старші, тим гірше удвох поміщаються на сидінні, бо завеликі стають. Але впринципі з санками те саме, а снігокат цікавіше помойму. ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ---------- у мене малий з 1,6 їздив. З гірки невеликої, але сам.
Відповідь: Санчата: які купити? Минулої зими малому було 1.2-1.5 рочків, то він ще сидів в конверті в звичайних санках (нам дала кума покататись), але не довго. Вже тоді ми з горки спускали його на снігокатах і вони йому більше подобались. Тому відразу вирішила, що на цей рік куплю відразу снігокати. Але вийшло так, що дід швидше нас приніс малому звичайні санки. То він категорично на них не хотів сідати...тільки штовхав ззаду. Я вже потім і не виносила їх з квартири. Вчора купили на мотозаводі снігокати , то катався суперово вчора, і сьогодні зранку встав і кричить, що на санках з рульом кататись поїде. Не прогадали. Малому зараз 2.2. А ці звичайні нам зовсім не пригодились...Моя кума минулого року купила якісь дорогі, піколло ніби, з ручками великими і маленькими....то стоять, тільки раз їздила з малою, бо самій вивезти з квартири їх важко, вони важкі і об'ємні, на тих санках катаються лише в вихідний коли дома чоловік. А попасти і на сніг і на чоловіка складно Тому я однозначно за снігокат.
Ми купили Adbor Winter Sport. Дуже задоволені, дитина чудово сидить, не вилазить, хоча на візочку довше 10 хв не їздила. Санчата мають зручну конструкцію, на літо їх можна компактно скласти. А ще колесики сзаду, щоб можна було провезти по асфальту. Ну і чудово їдуть по снігу, не відчувається вага. Єдиний мінус, що треба щоб хтось допоміг винести. Вони не є важкі, в одній руці можу сама винести, але ще ж є ляля.
Відповідь: Санчата: які купити? А чим вони відрізняються від Abdor Piccolino? Бо ми власне купили такі і я трохи розстроєна. Бо як у попередеьому дописі - об'ємні, вивезти тяжко. Плюс завузькі і я не можу разом з малою спускатися з гірки, хіба спинку повністю знімати
Наші ось як виглядають: http://klumba.com/o/adbor-dityachi-skladni-sanki-adbor-winter-8228349/#5 Тільки ще колесики причепили. Окремо докупляли. А у вас інша конструкція, але великий плюс, що у вас можно поставити ручку й опору для ніг. Але ваші не складаються на літо. Наші теж не дуже широкі, я не пробувала сісти, але думаю, що не влізу. Ну але це ж дитячі!
Відповідь: Санчата: які купити? Ага, ваші виглядають ширшими і зручнішими. Я купилася на довгу ручку-штовхач, але тепер розумію, що можна і без неї
Відповідь: Санчата: які купити? Можу поміряти ширину, якщо цікаво. А ручка - це корисна штука. А то я постійно оглядаюсь назад, бо переживаю, як там ляля їде, чи не випала :D
Відповідь: Санчата: які купити? Дякую, та нам вже пізно Купили ті, то вже мусим до них пристосовуватися. Власне для того, щоб везти дитину, вони цілком ок, але я сподівалася з нею разом з гірок кататися, бо саму ж ще не пущу.
Я тих гірок і сама боюся, якщо чесно. А тут ще знайомої дівчинка в лікарні опинилась після катання з гірок. Дівчинці 7 років, обличчя зашивали. Так що я мабуть доні ще довго не дозволю самій