Санчата: які купити?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Olenka, 23 Вересень 2008.

1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Санчата: які купити?

якщо чисто для спускання з гірки я б розглядала такі
    а снігокат не хочете?
    з власного дитячого досвіду - не зрівняється ні з якими санками :)

2. olangel

olangel Well-Known Member

Вони не є тяжкі, в мене малий минулого року їх сам під гірку(правда не величку) тягнув, а йому тоді 1,3 було :)
    З вашим віком снігокат до речі кльова штука. А Тако на Південному є.

3. Януся

Януся Well-Known Member

Вчора вийшли спускатись з гірки, і доня побачивши снігокат звичайно його захотіла:girl_crazy: Тепер ми в пошуку... Відгуки мамів про базарні снігокати (здається мустанг) розділились, хто катається не перший рік казав, що тріскала якась рама. Досвідчені мами підкажіть, що вибрати, бо це іграшка не на один рік, хочеться чогось якісного.

4. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

В мене малий побачив санки, типу Чук і Гек, але не з рулем, а у вигляді скутера чи то мотоцикла. Може хто бачив, де таке чудо продається?

5. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

в інеті на пром.юа купа таких є.

6. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Придбали Тако Лінеа - дуже задоволені. Об"ємні, правда, але міцні і по сніжку легенько їдуть, не потрібно докладати особливих зусиль.

7. puha

puha New Member

А в нас ось такі дуже швидкі і тим небезпечні.

8. Mika Nika

Mika Nika New Member

Ми минулої зими купили санки Тако, дуже задоволені правда дійсно трохи важкі,але їдуть дуже добре,не їдуть а летять,дуже легко ними керувати і легко їдуть по снігу.

9. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Я якраз у виборі санок, подали їдею, де їх можна подивитись вживу?)

10. olangel

Ми купляли наші тако позаминулого року на південному у Левеня. Але там вони всюди є. Дійсно класні санчата, однією рукою можна керувати(ну як що з ручкою :) )

Отправлено с моего SM-N9000 через Tapatalk

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Прошу поради. Хочу малому санки на зиму, але є проблема - одразу біля дому немає де кататись, а до парку треба йти хвилин 5-10 ( залежить від малого:) ) везти малого від дому до парку не вийде - багато переходів, тротуари вузькі і їх стараються чистити. Тобто санки мені прийдеться нести, ну і малого теж)) є якісь легкі чи такі що зручно нести санки? Бажано щоб розраховані були що на них може сісти і дорослий (я теж люблю кататись :) )

12. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Дівчата, а з якого віку ви возили дітей на санчатах? Бо місце в квартирі будуть займати, але чи будемо їх вже використовувати... Поки що в роздумах.

13. lyanysya

Я незнаю як остальні, но якщо цього року буде сніг) будем їздити тільки в санках) п.с. це собі так придумала мама, а як дитина-безпоняття:)

14. Milady

Milady Well-Known Member

ІМХО Вам ще зарано. Ми минулого року були також віку як ваша доця, то малому було б по-барабану в чому його возять, бо він відразу засинав в візку в теплому конверті)Але саночки, на мою думку, то не є безпечна штука для таких діток.

15. olangel

Нам санчата на Миколая подарували, то нам було 1,2 Маркові дуже подобалось і мені набагато легше було чим візочком. В конвертику було тепленько. Чого небезпечно? Конверт міцно кріпеться до санчат. Ну а по дорогах або по місту силно не поіздиш. Ну і для мене головне було щоб санчата з ручкою штовхачем були, бо тягнути дитину за собою на шнурку то точно не безпечно

Отправлено с моего SM-N9000 через Tapatalk

16. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я планую малу цього року на санки садити катати. Думаю цілком нормально.

17. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я вже почала до санок приглядатися, а потім ми з чоловіком подумали і я вирішила :) що цього року без санок обійдемося. Влад 100% буде з них вставати і втікати - бо немає ременів, бампера + близько до землі, а він дуууже непосидючий. Місця зайвого щоб санки тримати немає, а ще скоро переїзд нам світить ... Так що цієї зими ще покатаємось у візку.

18. lyanysya

Ой незнаю, будем бачити) но моя спати в конверті, конбінезоні не любить, крик) так що, буде видно)

19. Fast

Fast Well-Known Member

Возити таких маленьких, то більше мама собі придумала :). Возила без конверту, бо в моїй голові не вкладалось, як дитина ходить по снігу, трохи бо болоті, там де сіллю посипают, а потім з сніжними чоботями в конверт? А потім мокро в тому конверті, мабуть. Дитина в мене ходила з 10 місяців (понятно сама) і до зими вона досить вправно вже бігала і того з санок вставалося, сідалося 110 раз. І в рік з чимось і в два. В той час я старалась санки не брати, я була вся мокра поки доходила з нею з пл. Липневої до парку Франка, чи до Алтайських. Якщо є де кататись прям під домом це класно, якщо десь іти треба з тими санками, то та"радість" для мами не вартує тих зусиль. Тягнути санки в руках це точно не для мене. Я їх шкрябу по чищених тратуарах і дорогах. І це при тому, що я дитину в 2,3 потягнула з собою а Австрію і поставила на лижі :). Це було мені суттєво легше ніж ті санки тягати. А ті, що з штовхачем, це поросто убійство, це так незручно їх штовхати(особливо в тих місцях де брак снігу) але з точки зору спокою мами - це добре. Дитина завжди на видноті. І того - ліпше санки без штовхача, шириною в мамину дупу:) і ближче до 3х років. Це все у випадку, якщо до гірки треба іти.

20. Milady

Milady Well-Known Member

От я це і мала на увазі)Словом то треба по дитині дивитись, мій для прикладу не ходив ще в такий час, то я не хотіла його навдяганого нести і санки волокти.
    Та й нам щоб до парку дійти, щоб можна було покатати малого, якраз треба вичищеними дворами їхати)