Санчата: які купити?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Olenka, 23 Вересень 2008.

1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Санчата: які купити?

До речі, знайшла що їх вага 6 кг. Навіть як брати в посередника - то вийдеть в районі 800 грн. (це якщо по 5 євро/кг, але можна знайти і по 3є/кг)

2. olangel

olangel Well-Known Member

Ну от їздили сьогодні з "Миколаєм" на південний)))) Тепер маєм такі санчата :) [​IMG] тільки сірі. Тільки прийшли до дому, ходили їх катати. На снігу взагалі не відчутно ваги, такий кайф, а потім тї малий почав хнюпати, то я сіла в санчата, і з Марком їхали, а чоловік нас штовхав. Каже, що ваги взагалі не відчутно. Я втішена, тільки от залишилось придумати як наш конвертик адаптувати під санчата, чим його причипити

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Де зараз можна купити снігокат, а головне де є вибір малюнків? Бо об"їздила декілька гуртівень... все розкупили...

4. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

Ми теж купили в п"ятницю Геркулес преміум, сьогодні обкатували вже.
    Довольні покупкою.

5. Sue

Sue New Member

Ми теж на Миколая подарували снігокати Hamax Sno Blade. Вже стільки відкатали... Я сідаю разом з малою, хоча часто вона сама спускається якщо не висока гірка. Сидить, вчепишись в руль і кричить)) Я теж кричу, коли спускаюся з нею)) Так багато емоцій і адреналіну не отримаєш ніде, як під час екстремального спуску. До речі, снігокати досить ковзкі, порівняно з іншими, дуже легко спускаються, управління зручніше і виглядають класно. Вони дорожчі за ті китайські, але я наслухалась від багатьох батьків про недоліки і швидкий знос базарних снігокатів, що не хочу їх. Та якщо подивитися і порівняти навіть чисто візуально, то різницю видно. А ці точно німецькі, бо купували на mybuy24, а вони везуть їх прямо з Німеччини, вже не раз там купую і переконалася в надійності, так що я спокійна і дуууже задоволена!

6. Беата

Беата New Member

Такі ж сачатка і у нас! Дуже зручні, купували перед Новим роком. Ми хотіли такі щоб мали ручку ззаду, тож тепер задоволені. Санчата якісні, ручка знімається...

7. zetta

zetta Well-Known Member

покатались ми на них минулу зиму i я вже продала, в них все класно, широкi, витривалi, крiм металевих полос ... там зроблено не продумано, важко iдуть.
    цього року вибрали норвежськi
    таку ватрушку [​IMG] i такi надувнi [​IMG]
    оскiльки в мене катаються старша i менша то якраз добре.

8. silvia

silvia Well-Known Member

дівчата, порадьте які мають бути санчата, якщо є такі вимоги
    - мають зручно поміститись у ліфт ( тут я думаю, що ті, що з ручкою ззаду не дуже мені підходять для цього)
    - щоб помістився теплий конверт
    - щоб я змогла сісти і спуститись з дитиною з гірки ( щоб не розвалились) :girl_crazy:
    може шось таке [​IMG][​IMG]

9. Soledad

Soledad New Member

Дівчата, хтось купляв санки отакого типу? [​IMG]
    Бо мені сподобались дуже, але є сумніви щодо розмірів конверта. Може хтось знає, які там розрахунки щодо віку і розміру? Бо це наша перша зима зі санками буде і не хочу щось не те купити:girl_smile:

10. chinchila

chinchila New Member

В нас є такі санчата Adbor Piccollino з конвертом і ручкою, яка регулюється. Минулої зими нам було 1,2-1,5 міс., то конверт був завеликий, замовляла через інтернет, то мені по фото здавалося, що він повинен добре накривати ще й груди. Але вгорі він дивним чином пошитий, тому в сильні морози я брала маленький коцик і накривала малій груди. Щодо ручки, яка регулюється, то вона мені зовсім не була потрібна, хоча і вартість її до 100 грн. більша від звичайної. Іноді доня пробувала штовхати сани, тоді я для неї цю ручку опускала) І ще один нюанс - коли ми вдвох хотіли з'їхати з гори і я сідала на сани, то просто не могла обпертися в спинку, тому що не поміщалася між тими залізячками. Хоча я не габаритна:) якось отак... Ніби і хороші сани, хороша ціна, але є багато "але".

11. Soledad

Soledad New Member

от і я собі не можу уявити, як дитину в них розмістити)
    і як мій хлопчик, якому вже одяг на 12-18 впритик, там поміститься...
    чи то краще купити санки і капюшон, а конверт окремо докупити?

12. chinchila

chinchila New Member

Чим кращий цей конверт, так це тим, що він пошитий під ці сани і має утеплення навіть на спинку. Не знаю, чи в інших конвертах таке є.
    А щодо капюшона, то вже як собі знаєте. Моя доця в санах не спала ніколи, а під час прогулянки він їй просто би заважав, тому що всидіти спокійно вона там не могла. ІМхО Не бачила того капюшона в живу, але якийсь він мені виглядає як буда, дуже низький і зайва вага. Тому добре обдумайте, чи варто переплачувати.

13. Soledad

Soledad New Member

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

наші перші санки були куплені минулої зими, коли доні було 1,5 року.
    вона їх не зустріла захватом, їхати не хотіла, завжди злазила по дорозі, з гірки спускатись особливого інтересу теж не було, хоча любить всякі екстремальні штуки))).
    зараз я вже шкодую за ті санки, що витратились на них, цього року хочу снігокат, і, думаю, він їй реально більше сподобається.
    санки для ще не ходячої дитини я б не купляла. видаються небезпечними.

15. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Наші хоч і не куплені, дістались у спадок, але реально моя дитина їми майже не цікавилась. Трохи їздили, але не довго, бо нудився, єдине що подобалось, то взяти лопатку в руки і шкребти сніг за собою, їдучі на санках.
    Цього року Артем вже питає за санки, думаю вони викличуть більше емоцій, ніж минулого року. Хоча, якби купляти, то я певно теж би зупинилась на снігокаті. Однозначно цікавіше.
    Ну і для неходячої дитини теж вважаю санчата небезпечним і незручним засобом пересування.

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В нас такі є, але вони дуже вузькі.

17. invisible

invisible Well-Known Member

Дівчатка, а поясніть мені зеленій чому? Ну якщо не спускатися з гірки, а просто везти дитину по прямій дорозі? І чи взагалі є в санках якісь кріплення, ремені безпеки для малявок? Думала своїй купувати, але не знаю чи варто цього року.

18. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

і мене це цікавить - які можуть бути кріплення? чи можна їх докупити окремо?
    і ще - від дому до парку буду нести і їх, і вести-нести малого, тут без варіантів. Можете порадити якісь моделі саме неважких санок?

19. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А буде Ваша дитина просто їхати? По-любому ота близкість до снігу, нові враження, почне перегинатися, крутитися, воно Вам треба?
    Нічого такого ще не бачила, ніяких кріплень, це ще одна причина чому ні. Ну і сидіти, як на мене зручніше в візку ніж на санках. Тим більше для 8-9-тимісячної дитини. Ну і захоче дитина спатки, а як правило в такому віці дуже файно на вулиці дітки сплять, що будете робити?

---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Якщо хочеться купити і є місце де поставити, зберігати, купіть - спробуєте, може самі де покатаєтесь:girl_wink: Але першу зиму дитинки абсолютно реально обійтись без санчат.

20. chinchila

chinchila New Member

в санах, про які я писала вище, є ремені безпеки. Якщо це можна так назвати:) Там є два ремінчики, які з'єднуються на грудях. Думаю, навіть для 8-місячної дитини не буде проблемою ці ремінці подолати.