Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? фільм фільмом, там типову ситуацію показали, причому ще суспільні стереотипи того часу наклалися. а зараз часи інші. і цінності в людей, в чоловіків, і в жінок - зовсім інші. старша жіночка - це який вік? те, що старша жіночка з якихось причин шукає розуміння і кохання, аж до того, що на чужих чоловіків кидається - це трагедія тої жіночки. а те, що чужого чоловіка вибирає - то вже в будь-які часи негарно було і є. у той час, я думаю, жінка собі боялася навіть зізнатися, в чому її проблема і чого їй бракує, і як це отримати. зрештою, у фільмі там ясно пояснили - власний чоловік поїхав на курорт, чи в санаторій. от її і занесло вбік. а в наш час ця поблема би по-іншому вирішилася. жінка сьогодні почувається набагато вільнішою - може знайти розраду набагато легше і не буде перейматися суспільним осудом - в цьому і вся різниця. а якщо проектувати таку ситуацію на життя (хоча - для чого?!) - то тоді це справа виключно тих трьох людей, які в це втягнуті. трьох - тієї жіночки ненаситної, чоловіка і обов"язково його дружини, бо вона там не є сторонньою людиною. але явно не справа громадськості. хоча з іншого боку - може це і наша біда. бо трагедією нашого часу якраз і є байдужість до проблем іншого.
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? При тому мені здається що власний чоловік, був Олі чоловіком чисто формально, без якихось особливих почуттів. Інакше б її вбік не несло. тоді, раніше, були інші часи.... і все особисте розглядалось на загальних зборах і як правило засуджувалось
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? А по-моєму, не лізти в особисте життя іншого - це не байдужість, а повага до цієї людини. А Самохвалов - гад. Я вже це казала.
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? Як все просто... [MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2010/01/02/1446442.mp3[/MP3] Нагадало: http://www.youtube.com/watch?v=17C-crhPl14
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? Самохвалов--гад,це однозначно,але ж листи писав не він .Навіть якщо лишились якісь почуття з одного боку,то з другого боку є сім*я і певні обов*язки перед нею.
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? Самохвалов- гіпертрофований егоїст. Який спочатку тішився знаками уваги, а потім використав надто радикальний спосіб відмитися від усього і зразу. Але мене тут зацікавило інше. Я істота незаміжня, тому прошу зробити на це скидку. Покоробили фрази "чужий чоловік", "зазіхає не на своє" і так далі. То що, виходить, чоловіки - власність? Майно? І весь шкандаль зводиться до, умовно кажучи, суперечки за межу?
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? Я заміжня . За власність і майно не скажу, але, так - вони "наші", а ми "їхні". Суперечка не за межу, чоловік - рідний, як рука. От прийшов би хтось руку пиляти - відбивались би, правда?
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? Моя рука, на жаль, не володіє індивідуальним, аналогічним людському інтелектом
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? Деякі чоловіки іноді також, на жаль. Усі ми, правду кажучи, є в певній мірі власниками чогось чи когось (хоча би гіпотетично). Самохмалов, на мою думку, вчинив по- свинськи.
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? Orman, чесно кажучи, не дуже. Основна відмінність руки від чоловіка полягає в тому, що чоловік (в більшості випадків) таки має власну волю, розум ну і так далі. Тому може сам вирішувати, що йому робити, як робити і чи робити взагалі. Відповідно, істота з власною волею та розумом ніким не може бути зарахована в категорі. моє/не моє. Але знову ж таки - я припускаю, що в заміжніх жінок трохи інакший погляд на цю проблему. Тому власне цікаво було почути Вашу думку, а якщо ще інші заміжні дами щось скажуть, то буде взагалі супер
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? Я вважаю, та що там вважаю знаю з власного досвіду, що такі чоловіки, мужчини як Самохвалов - самовпевнені в собі люди, які не на хвилинку не дивились на себе з боку в дзеркалі, і винуваті лише вони такі мужчини, що доводять до такого щоб вся публіка знала, що за ним бігають і вони винуваті, що з жінкою не поставлять всі крапки над "І". А здругої сторони цікаво як вони це підносять своїм законним жінкам, напевно жаліються як дитина мамі тоді жінка-мати все бере в свої руки і вирішує питання. Притнаймі в моїй "практиці" так було з різницею лише в тому, що вони просто не були одружені. ---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ---------- Погоджуюсь з Theresa, не власність, то що одне ціле факт, але не власність він ж не річ якась там, а жива людина. P.S. Я незаміжня, але те що з одним хлопцем зустрічалась майже 7 років маю право так сказати (в нас просто не було штампу).
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? а як щодо того, що чоловік і жінка в Таїнстві шлюбу стають одним цілим? але то капітальний офтоп - зараз прийдуть одератори і надають нам по кармі
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? Межу не межу....але шкандаль би був. Я чомусь більш толерантно ставлюсь до самохвалова( не беручи до уваги розголос листів) Але чому всі захищають "бєдную Олю"? Тож будь якій кобіті недай Боже до такого дожити. І там був ще не клінічний випадок. А ви подивіться в реальному житті, скільки є таких оль, але одиноких і незреалізованих. Та навіть в тих "Однокласниках" вони ж до чоловіків лізуть і лізуть, верші строчать. Ну і чим ті хлопи-самохвалові винні?
Відповідь: САМОХВАЛОВ- ГАД чи НІ? о так, одноклассники, "в контакті" - а потім ...надцять зустрічей, бо та приїхала чи та приїхала, воно то і нічого б може, але ж зустрічі відбуваються здебільшого в суботу, тобто в день для сім'ї, а коли їх вже 5 за три місяці і той телефон не змовкає від нових і нових повідомлень, що там знов хтось чогось приїжджає... словом ми не власність один одного - ми сім'я, тому мій чоловік 70% таких зустрічей делікатно пропустив, не тому, що в нього така мегера-жона, а тому, що ТАК.