Відповідь: Салати А я трохи міняю складники, в залежності від печериць: як відварені - додаю маринований перець, як мариновані - то свіжий перець (але обов"язково його від шкірки очищаю). І грубо нарізані яйця.
Відповідь: Салати Салат з курки. -куряче філе відварити -печериці потушити з цибулькою -пожарити омлет з 4-5 яєць(яйця,молоко,сметана,мука) Все нарізати невеликими шматками,трохи сирої цибульки,сіль та майонез.
Відповідь: Салати вичитала чудернацький салат, але складники і поєднання для мене не дуже звичне, тому вирішила не ризикувати на Новий рік - і приготувала сьогодні пробний варіант. Рекомендую! Смакота! Завтра обов"язково буде на святковому столі! Отже, на дно викладаємо рваний руками салат (думаю, його можна за смаком скропити або соком лимона, або бальзамічним оцтом) на салат - нарізаний довгими скибками сир з пліснявою (так у рецепті, але я робила з сиром Едам - теж добре, головне, щоб сир був м"який, жирний). зверху викладаємо решіткою порізану скибками грушу. Поливаємо заправкою (див. далі) Зверху посипаємо підсмаженим до золотистого кольору кунжутом. Заправка: плавлений сирок / вершковий сир-паста + лимонний сік + оливкова олія -розмішати в однорідну масу. Пропорції до заправки: на 100 гр сиру + 0,5 лимона + 2 ст.л. олії Варіант - заправки я спробувала зробити дві - сир + лимон + кунжутна олія - чоловікові засмакувало краще, бо оливкова олія була в мене тільки з яскраво вираженим специфічним смаком, це вже, як кому до смаку Експериментуйте і смачного!
Відповідь: Салати Салат, який мені подобається: мариновані ананаси ріжемо на кусочки куряче філе відварене "рву" руками, щоб волосинки були кукурудза маринована грецькі горіхи (розламані наполовину) Додаю трішки соку з маринованих ананасів та заправляю майонезом (майонезу небагато). Смачного
Відповідь: Салати Мій любимий такий : копчена курка+пекінська капуста+болгарський перчик ( 1 перчинка)+ананас маринований шматочками+ кукурудза. заправляємо майонезом- перед подачою до столу. Смакота.....він легенький, дууже смачний і зарахунок пекінки- його багато. Улюблений салатік одним словом.
Відповідь: Салати Мені подобається салат: печериці тушковані + морква тушена з цибулькою + кукурудза + яйця + майонез. Смакота!!!
Відповідь: Салати Варене філе, мариновані печериці, яйця варені, сир тру і заправляю майонезом - хіт зараз в мене
Відповідь: Салати Робила такий, тільки ще картоплі вареної давала - то не дуже мені Думаю, що через картоплю. Сьогодні зробила такий: дрібно порізала мідії, свіжий огірочок, варене яйце і зелену цибульку, а заправила все майонезом - дуже сподобався, смачний
Відповідь: Салати Файний салатик: тунець консервований кукурузка яйця квашений огірок цибулька майонез
Відповідь: Салати Салатик, який їла вперше в свекрухи, мені сподобався. Може вже хтось писав, то вибачайте. Потрібно куряче філе відварене, морква по-корейськи, сир голандський, апельсини, яйця, майонез. Викладається все шарами: куряче філе, майонез, корейська морква, майонез, сир потертий на грубому терку, майонез, апельсини порізаний на кружельця і кожне розрізати на 4 частинки, майонез, зверху потерті яйця на грубому терку. Смачного.
Відповідь: Салати На тижні була в коліжанки в гостях і зготувала вона дуже смачний салатик: пекінська капуста дрібно посічена огірок порізаний півкільцями шматочки червоної рибки підкопченої варене яйце порізане соломкою сухарики з хліба то все приправлено майонезно-гірчичною заправкою, але зовсім трішки
Відповідь: Салати Завалявся в мене в холодильнику кавальчик яловичини, от і вирішила пустити його на салатик. В мене на нього пішло: 4 яйця 600 гр яловичини 1 цибулина Мяско нарізала смужками і підсмажила. Яйця збила з сіллю і посмажила 2 тонких оилетика. Омлетики теж порізала смужками (мені для цього було зручно згорнути їх рулетиками) Цибулину порізала півкільцями. Присипала щіпкою цукру і солі, додала трішки оцту і окропу. Так промаринувала 5 хвилин. Все змішала і заправила майонезом. До речі, салат смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді
Відповідь: Салати 1) мариновані огірки - кубик печериці мариновані - порізати недуже дрібно горошок консервований шинка - кубик майонез 2) морква по-корейський, копчене філе курки, болгарський перець (червоний), кукурудза, картопля фрі, заправити трішки майонезом
Відповідь: Салати Відварене куряче стегенце (власне стегенце, а не грудка), порізане доволі великими (приблизно 2х2 см) шматками, сир (типу гауди, не дуже твердий) меншими шматками (десь 1х1,5х1,5), яйця також великими частками і квашений (не маринований) огірок. Заправлено майонезом.
Відповідь: Салати Салат Польський його навіть похвалила Мучача, рецепт: Мариновані маленькі огірочки (не квашені) ріжемо соломкою Варена морква також соломкою Зелений консервований горошок Печериці консервовані порізані в банці, але не мариновані Зелений кріп Насіння кунжуту підсмажене Майонез
Відповідь: Салати 1.сир Фета, нарізаний кубиками 2. ізюм 3. курага, нарізана соломкою 4. грецькі горіхи все це заправити оливковою олією, в яку вичавити 1 зубчик часнику. Досить пікантний смак.
Відповідь: Салати Я також колись відварювала філе до салатів. Але спробувала в родичів по-іншому: філе порізати на кусочки (досить великі - поділити десь на 4 частини), посипати приправами, які вам подобаються, помастити трохи майонезом. Нехай так трохи постоїть, а потім запекти в духовці. До салату порізати на кубики потрібного розміру. таке запечене філе виходить смачне і соковите.
Відповідь: Салати Готувала ще минулого року салатик, хочу знову приготувати на свій день народження. Потрібно: - помідори чері або звичайні - листки салату - маслини - консервовані ананаси - креветки. Заправка: - 1 ч.л. лимонного соку - 3-5 ст.л. оливкової олії - 2-3 ст.л. ананасового соку. Салатик виходить надзвичайно смачний, і краще подавати його порційно у високі фужери.